Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lip 2005, 19:38
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 19:48
W krajach skandynawskich jest pełno takich młodych zawodników po 15,16 lat i emigrantów. Tam sobie można poszukac jakieś perełki do drużun mlodzieżowych. Ja ostatni znalazłem Danilo Arrieta , reprezentant Dani a z pochodzenia chlijczyk, w drużynach młodzieżowych świetnie drybluje !!!!Rom$on pisze:Jeżli chcesz takich młodziutkich na wychowanie to polecam MArtina Metodieva, po 4 sezonach jest naprawdę dobry, a przy starcie gry ma 14 lat. A jak ma już tą 18-tkę to ma 15 drybling, 15 wykończenie akcji, 18 przyspiesznie i 14 prędkość. Warto w gościa zainwestować. Jeżeli jesteś już w portugalii to polecam Tottiego (taki portugalczyk młody) i Cacheira z Leixoes. Też się przy dobrych warunkach i trenerach nieźle wychowują.Rossi pisze:Tak powczechnie mówi się że talenty to Robinho, Tevez, Diego a zrobilsicie kiedyś np z jakiegoś 16 wyszukanego w drugiej lidze zawodnika światowego formatu ????? bo ja prubuje tką perelke znaleść i narazie lipa choć jeszcze sprawdze drugą po Eusebio czarną perłe z Mozambkiu. Koleś z Mozambiku , gra w portuglaskij lidze, napstnik, rocznik 1989 czyli 15 lat jak się zaczyna gre.Kiedyś mialem save Fc Porto i w swoim macierzystm klubie został dwa razy z rzędu królem strzelców drużyn młodzieżowych!!! Sprubuje z niego zrobić drugiego Eusebio i wytrebuje go w Benficena początku umiejętnosic na kiepski ale barmki wali.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 22:50
Danilo Arriettę to już cały grający w managera wrocłąw zna. w zeszłej edycji CMa grał w valencii także trudno go było nie zauważyć. Ja osobiście nie polecam tych perełek, bo kiedyś ich naściągałem do klubu i 1 na 5 a czasami nawet 1 na 10 był dobry. Lepiej poużywać FM ScoutaRossi pisze:W krajach skandynawskich jest pełno takich młodych zawodników po 15,16 lat i emigrantów. Tam sobie można poszukac jakieś perełki do drużun mlodzieżowych. Ja ostatni znalazłem Danilo Arrieta , reprezentant Dani a z pochodzenia chlijczyk, w drużynach młodzieżowych świetnie drybluje !!!!Rom$on pisze:Jeżli chcesz takich młodziutkich na wychowanie to polecam MArtina Metodieva, po 4 sezonach jest naprawdę dobry, a przy starcie gry ma 14 lat. A jak ma już tą 18-tkę to ma 15 drybling, 15 wykończenie akcji, 18 przyspiesznie i 14 prędkość. Warto w gościa zainwestować. Jeżeli jesteś już w portugalii to polecam Tottiego (taki portugalczyk młody) i Cacheira z Leixoes. Też się przy dobrych warunkach i trenerach nieźle wychowują.Rossi pisze:Tak powczechnie mówi się że talenty to Robinho, Tevez, Diego a zrobilsicie kiedyś np z jakiegoś 16 wyszukanego w drugiej lidze zawodnika światowego formatu ????? bo ja prubuje tką perelke znaleść i narazie lipa choć jeszcze sprawdze drugą po Eusebio czarną perłe z Mozambkiu. Koleś z Mozambiku , gra w portuglaskij lidze, napstnik, rocznik 1989 czyli 15 lat jak się zaczyna gre.Kiedyś mialem save Fc Porto i w swoim macierzystm klubie został dwa razy z rzędu królem strzelców drużyn młodzieżowych!!! Sprubuje z niego zrobić drugiego Eusebio i wytrebuje go w Benficena początku umiejętnosic na kiepski ale barmki wali.
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lip 2005, 23:02
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 23:08
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lip 2005, 23:15
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 lip 2005, 23:19
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lip 2005, 23:23
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lip 2005, 23:48
jato eniweim skąd wytrzasnołes puyola neste cronaldo i zambrotte ... pzreciez oni sa praktycznie nie do kupienia ! podaj ceny ajkbyś mógł za ile ich kupiłesCris7 pisze:Po 4 sezonach ManUtd:
Ibrahimovic Rooney
Ronaldinho
Zambrotta Schweinsteiger C.Ronaldo
Dede Woodgate Nesta Puyol
Lastuvka
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 lip 2005, 0:04
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 08 lip 2005, 0:05
nasami
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 lip 2005, 1:47
No a wyobraź sobie ze ja za darmoche sciagnlem neste, C.Ronaldo i Buffona .. i co ty na to ??THEMANIEK pisze:jato eniweim skąd wytrzasnołes puyola neste cronaldo i zambrotte ... pzreciez oni sa praktycznie nie do kupienia ! podaj ceny ajkbyś mógł za ile ich kupiłesCris7 pisze:Po 4 sezonach ManUtd:
Ibrahimovic Rooney
Ronaldinho
Lastuvka
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 08 lip 2005, 9:54
Ja jak raz grałem Realem to miałem Teveza jako snajpera i wymiatał. Jest naprawdę skuteczny i pracowity. Skład miałem taki:RoRo pisze:no nie iem czy taki z bajki, od H;leba znam wielu wielu innych lepszych (kallstrom) a Tevez jako snajper to za bardzo go tam nie widze:P
No ale reszta skladu spoko ale nie wydaje mi sie zeby to bylo jak z bajki
POZDRO
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lip 2005, 10:06
RoRo pisze:No a wyobraź sobie ze ja za darmoche sciagnlem neste, C.Ronaldo i Buffona .. i co ty na to ??THEMANIEK pisze:jato eniweim skąd wytrzasnołes puyola neste cronaldo i zambrotte ... pzreciez oni sa praktycznie nie do kupienia ! podaj ceny ajkbyś mógł za ile ich kupiłesCris7 pisze:Po 4 sezonach ManUtd:
Ibrahimovic Rooney
Ronaldinho
Lastuvka
POZDRO
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 08 lip 2005, 10:18
Kielich
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin