Manchester United (zbiorczy) - Strona 76

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 08 lip 2005, 11:26

radekutd pisze:
Michal_United pisze:Ja juz sam niewiem na jakiej ten Baptista gra pozycji :?: :? Jesli to jest napastnik to jest nam on wyjątkowo potrzebny bo mamy tak bardzo mało napastników, bodajże tylko 6 plus Rossi i Ebans-Blake :lol: . Jesli to jest jednak pomocnik to warto go wziąsc tylko jesli sytuacja bedzie taka jak z Klebersonem to niech idzie do Arsenalu :wink:

Michal United chyba nie widziałeś go w grze :wink: Baptista jest znakomitym defensywnym pomocnikiem strzelającym od groma bramek. W przeciwieństwie do Kleby jest bardzo uzdolniony technicznie i co ważne w Anglii fizycznie. Myśle, że zaraz bo Gerrardzie jest najlepszym def. pom. na świecie. Obyśmy go kupili!!!!

POZDRO!!!!
To prawda nigdy go niewidzialem w akcji bo mam Polsta Sport a tam nie ma ligi Hiszpańskiej więc niemiałem okazji go oglądac. A jesli to prawda co mówisz to jestem jak najbardziej za jego transferem :wink:

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 08 lip 2005, 12:22

Co do środkowego defensywnego pomocnika, to przecież jest w klubie utalentowany, młody, mistrz świata ( w 2002 rok ) Brazylijczyk Kleberson... Co sądzicie o tym aby to on pęłnił rolę defensora w tym klubie... przecież prawdę mówiąc zagrał nie wielką sumę meczów więc z pewnością nie mógł się sprawdzić... :cry:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 12:28

Baptista był defensywnym pomocnikiem. Już od dwóch sezonów gra na ataku z konieczność bo Sevilli brakowalo napastnika. Przecież na Pucharze Konfederacji jak pojawiał się na boisku to grał na ataku.
Co do Klebersona to on się nie nadaje na Premiership ma za miękie kość, chociaż Ferguson go w tym oknie nie sprzeda.
BAPTISTA TO NAPASTNIK !!!!!

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 08 lip 2005, 12:38

Ale chyba ferguson chce go kupic zeby grał defensywnego pomocnika bo na pewno nie na napad. Jak koles grał w ataku 2 sezony to niestety mogł "zapomniec" na czym polega rola defensywnego pomocnika :?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 lip 2005, 12:42

Tak Fergusonchce go kupic ale Sevilla go nie pusci bo ma kontrakt do 2008 roku

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 08 lip 2005, 12:44

Jeśli będą go chcieli pozyskać będą musieli za niego słono zapłacić.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 12:49

Ale to narazie gazety piszą że MU jesr zaunteresowane usługami Baptisty. Ferguson o ile się nie myle jescze nic na ten temat nie mówił w przeciwienistwie do Wengera który otwarcieu mówi że składali mu ofertke i z nim się spotakal Sao Paulo.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 lip 2005, 13:36

Tylko czy jest sens wydawać kasiorę na defensywanego pomocnika? Baptista chce odejść z Sevilli, ale wspominał, że chce do Arsenalu...po co? OL juz raczej nie puści Essiena, chyba że Chelsea da ok. 30 mln.
Ale my musimy znaleść jakiegoś gracza na tę pozycję...niewiadomo jak będzie grał David Jones ( dwa razy wybrany najlepszym piłkarzem w lidze rezerw).
de Rossi - to utalentowany zawodnik występujący w Romie ale ja go nie chce widzieć na OT.
Być może Fergie przekwalifikuje Smitha na DM'a...
A co sądziecie o Timie Cahill'u z Evertonu?
No i został nam jeszcze Kleberson na którego SAF nie stawia...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 14:07

Manumef pisze:Tylko czy jest sens wydawać kasiorę na defensywanego pomocnika? Baptista chce odejść z Sevilli, ale wspominał, że chce do Arsenalu...po co? OL juz raczej nie puści Essiena, chyba że Chelsea da ok. 30 mln.
Ale my musimy znaleść jakiegoś gracza na tę pozycję...niewiadomo jak będzie grał David Jones ( dwa razy wybrany najlepszym piłkarzem w lidze rezerw).
de Rossi - to utalentowany zawodnik występujący w Romie ale ja go nie chce widzieć na OT.
Być może Fergie przekwalifikuje Smitha na DM'a...
A co sądziecie o Timie Cahill'u z Evertonu?
No i został nam jeszcze Kleberson na którego SAF nie stawia...
De Rossiego też nie chce bo jak dla mnie ma strasznie nierówna forme i w wielu sytuacjach nie umie utrzymać nerwów na wodzy. Poaztym Roma by go tez za małe pieniądze nie pusiciła. Cahill mi się zawsze zdawało że to nie jest defensywny pomocnik :roll: i a reprezetnacji też nie gra na tej pozycji. Ten sezon mial bardzo udany tak jak caly Everton ale nie sądze żeby przeszdłdo MU wkońcu Everton zbroi się przde LM. Na Klebersona nie da się stawiać bo jest ciągle kontuzjowany, a jak już gra to przciętnie. Napewno ma duży potencjał jedenka mnie do siebie narzie nie przekonuje. Dla niego dobrze by było jak by odszedłdo Benficy tam by napewno pokazał na co go stać. Więc nie wiem co ALex zrobi z tą nefralgiczną pozycją w naszym klubie

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 08 lip 2005, 19:14

Mnie się zdaje, że jak nie zobaczymy Baptisty na OT, to ujrzymy Michaela Ballacka. Ponoc jest nim bardzo zainsteresowany Fergie a i nie był by tak drogi ze względu na kończący się bodajże za rok kontrakt...... I zostało by jeszcze troche kasy.
Zastanawia mnie czy Cristiano osobiście woli grac na lewej czy na prawej pomocy. Osobiście wierzę, że w przyszłości zawita na OT ktoś z trójki Joaquin, Vicente, Downing.

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 lip 2005, 20:39

radekutd pisze:Mnie się zdaje, że jak nie zobaczymy Baptisty na OT, to ujrzymy Michaela Ballacka. Ponoc jest nim bardzo zainsteresowany Fergie a i nie był by tak drogi ze względu na kończący się bodajże za rok kontrakt...... I zostało by jeszcze troche kasy.
Zastanawia mnie czy Cristiano osobiście woli grac na lewej czy na prawej pomocy. Osobiście wierzę, że w przyszłości zawita na OT ktoś z trójki Joaquin, Vicente, Downing.

POZDRO!!!!
Niepotrzebni nam Vicente, Downing, Joaquin ani Quaresma. Mamy Parka, Fletchera, Cristiano, Richardsona, którzy mogą grać na skrzydłach.
Misza Ballack? Niee to nie dla nas... osobiście wolę Baptiste...ale na ofensywnego pomocnika - Wesleya Sneijdera. Potrafi grać bardzo dobrze prawą jak i lewą nogą, nieźle wyszkolony technicznie, rozgrywa piłkę i strzela rzuty wolne bardzo efektywnie. Choć miał ostatnio słabszy sezon ja w niego wierzę. Chcielibyście go na OT? Bo ja zdecydowanie TAK :!:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 08 lip 2005, 20:50

Dla Snejdera na Old Trafford zdecydowane TAK!!!! To, że w ostatnim sezonie nic nie pokazał należy zrzucic na trenara Ajaxu i jego komletną niekompetencje. Mnie ten zawodnik przypomina bardzo w stylu gry Paula Scholes'a-podobna postura i sposób gry, dobry technicznie no i przede wszystkim bardzo młody. Na pewno by się u nas sprawdził. Ja ponawiam pytanie, bo nie wiem jakie jest zdanie Sir Alexa na ten temat. Park będzie grał zamiast Scholesa czy Giggsa. Póki nie ma Snejdera lepiej za tego pierwszego :wink: .????

POZDRO!!!!!!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 lip 2005, 21:37

Ja rowniez mysle ze Snajder bylby dobrym zawodnikiem w naszym klubie. Fajnie by bylo pozyskac Julio Baptiste no ale jak wspomnieliscie on otwarcie mowi, ze chce grac w Arsenalu. Essiena klub nie pusci. Wiecie co, ja dalbym Kebersonowi szanse. Zaufalbym mu. Dalbym mu zagrac jakies 1o meczy, zeby pokazal to co potrafi. Gdyby Jonesa posadzic na lawke, to bylaby duza rywalizacja, co byloby tylko z korzyscia dla druzyny

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 08 lip 2005, 22:32

radekutd pisze:Dla Snejdera na Old Trafford zdecydowane TAK!!!! To, że w ostatnim sezonie nic nie pokazał należy zrzucic na trenara Ajaxu i jego komletną niekompetencje. Mnie ten zawodnik przypomina bardzo w stylu gry Paula Scholes'a-podobna postura i sposób gry, dobry technicznie no i przede wszystkim bardzo młody. Na pewno by się u nas sprawdził. Ja ponawiam pytanie, bo nie wiem jakie jest zdanie Sir Alexa na ten temat. Park będzie grał zamiast Scholesa czy Giggsa. Póki nie ma Snejdera lepiej za tego pierwszego :wink: .????

POZDRO!!!!!!

Jaja se robisz czy serio to piszesz. :?: :?: :?: :?: :?: :?: Z jednej strony ironia a z drugiej dosc logiczne rozumowanie :? :? :?

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 08 lip 2005, 22:43

Moim zdaniem idealne miejsce jesli chodzi o Parka to jest za napastnikami. Zresztą gdzie by go Fergie niewystawił to napewno Park da z siebie wszystko i napewno bedą tego jakies efekty, ale chyba najlepiej mu sie gra za napstnikami. Jesli chodzi o Snijdera to nie ma nawet co gdybac jesli nawet w prasie nie ma plotek o zainteresowaniu nim ze strony MU. Szkoda nawet sobie smaka robic :wink: .

Zablokowany

Wróć do „Anglia”