Ale gafe strzelilemOlic będzie miał w tym roku już 31 lat (mój rocznik)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 08 kwie 2010, 23:32
Ale gafe strzelilemOlic będzie miał w tym roku już 31 lat (mój rocznik)
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 kwie 2010, 12:57
Fabregas był gotowy do gry, miał tylko stłuczoną nogę. Po wejściu Puyola pękła mu kość strzałkowa i dlatego jest kontuzjowany.
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 mar 2014, 11:47
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 mar 2014, 14:54
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 kwie 2014, 13:41
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 kwie 2014, 14:41
Wszyscy (?) fani MU obecni na forum twierdzą, że przegrają, to samo twierdzisz Ty, jeśli chodzi o Bayern. Więc brak emocji, skoro każdy się widzi na przegranej pozycji...Ebi pisze:Adrenalinka przed meczem już jest?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 kwie 2014, 14:47
Zaniedbano reklamę przy przenosinach i takie są skutki. Trzeba by jakieś banery na inne strony powrzucać itp, bo naprawdę 1-2 lata i kuniec będzie.Michał M pisze:Wszyscy (?) fani MU obecni na forum twierdzą, że przegrają, to samo twierdzisz Ty, jeśli chodzi o Bayern. Więc brak emocji, skoro każdy się widzi na przegranej pozycji...Ebi pisze:Adrenalinka przed meczem już jest?
Choć faktycznie, trochę dziwi ten brak odzewu - myślałem wczoraj, że wywołam choćby cień dyskusji...
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 01 kwie 2014, 14:51
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 01 kwie 2014, 14:51
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 kwie 2014, 14:56
W Bayernie nie ma rezerwowych.BadBoy pisze:Jak wyjdziecie takim samym składem jak na "wieśniaków" to jest szansa na emocje
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 kwie 2014, 15:23
Nawet żadnemu modowi nie chciało się do tej pory przerobić nazwy tematu. Ech...Ebi pisze:Zaniedbano reklamę przy przenosinach i takie są skutki. Trzeba by jakieś banery na inne strony powrzucać itp, bo naprawdę 1-2 lata i kuniec będzie.
Nie przesadzaj, van Buyten i Contento, a także Starke czy nawet Shaqiri to jednak są z reguły rezerwowi. Chociaż chętnie mówi się i twierdzi o tym, że w Bayernie jest 16-18 podstawowych zawodników, to jednak jest to mała przesadaEbi pisze:W Bayernie nie ma rezerwowych.
Bo wszyscy tylko pamiętają o finale z 99 r. Oczywiście, że rewanż już dawno nastąpił (pisałem to 4 lata temu w poście otwierającym ten temat). Notabene, po raz trzeci spotykamy się w ćwierćfinale i do tej pory zawsze przechodził dalej BayernEbi pisze:Dziwne jest, że wciąż trafiam na artykuły, które traktują tę rywalizację jako rewanż za 1999 rok. Naprawdę? Przecież od tamtego czasu ekipy spotykały się trzy razy (dwa fazy w fazie pucharowej) i 2x lepszy był Bayern. Taktyczne zmiażdżenie Fergusona w 2001 i ostateczny triumf, cudowne wyrzucenie (cudowne, bo to był mały cud) dwukrotnego z rzędu finalisty w 2010 i (a i okoliczności bardzo podobne) jeszcze mamy się rewanżować. Ile tego?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 kwie 2014, 19:39
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 kwie 2014, 19:43
fieldy
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 01 kwie 2014, 19:53
John Travolta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio