FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1856

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2014, 8:43

Zadalem jako pierwszy pytanie co takiego Barcelona robi czego inne wielkie kluby nie robia przy transferach dzieciakow. Jaka otrzymalem odpowiedz? Zadna. Ja wiem ze od Barcelonki was dupka boli. Potem jeden za drugim pisze o wybielaniu :lol:
Nikt tu obecny nie wybiela Barcelony. Jezeli Barcelona faktycznie jest winna to nalezy ja ukarac nawet 2-letnim zakazem czy wykluczeniem z pucharow. Tylko pytam ponownie co takiego Barcelona zrobila przy transferach czego nie robia inne kluby! Barca porywa dzieciaki, deprawuje traktuje jak przedmioty?
Dla was ukaranie Barcy to jak prezent swiateczny tylko takie pseudowyroki Fifa moze wydac na kazdy klub, ktory sprowadza mlodzikow. Barcelona w tym procederze nie byla sama i dalej nie bedzie. Powiazania z Realem sa tak smieszne jak ta sprawa z Cope czy z dopingiem. Prawda wyszla na jaw. Madryt lubi sobie brudzic lapki nieczysta poza boiskowa gra.W koncu historia zobowiazuje. Klub milionecia Fifa :lol:
Zeby nie bylo nie mam zamiaru zwalac winy na Real czy korupcyjna Fifa za brak kompetencji Zarzadu Barcelony. To on glownie jest winny obecnej sytuacji. Dali sobie pluc w morde, nastawiali policzki to dostaja ciosy. Czekam na gonga bo musi nadejsc. Mialem nadzieje ze ostateczny cios wyprowadza socios, ale oni sa bardzo glupi. Ostatnie sondaze wskazauja ze referendum w sprawie nowego stadionu powinno przejsc. Co ciekawe nawet nie znamy szczegolow poza tym ze bedzie reklama na 20 lat za smieszna kwote. Degrengolada trwa w najlepsze.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 kwie 2014, 9:32

Zadalem jako pierwszy pytanie co takiego Barcelona robi czego inne wielkie kluby nie robia przy transferach dzieciakow. Jaka otrzymalem odpowiedz? Zadna. Ja wiem ze od Barcelonki was dupka boli. Potem jeden za drugim pisze o wybielaniu :lol:
Tak, od Barcelony dupa boli :lol: raczej od jej kibiców piszących bzdury że wszystko co złe to wina Realu bo Barca święta :roftl3: i weź tu traktuj was poważnie.

Barca popełniła przestępstwo to jest śmieszny wyrok, taka wasza mentalność że gdyby Real by został ukarany za to samo wyzywałbyś od najgorszych. podwójne standardy moralne

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 04 kwie 2014, 9:58

Ten klub to sekta, od sprzątaczki po prezesów, jego kibice to sekciarze, wiec nie wdzię powodów by prowadzić z nimi jakiekolwiek dyskusje na jakikolwiek temat

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 kwie 2014, 11:20

Bienias pisze:Zadalem jako pierwszy pytanie co takiego Barcelona robi czego inne wielkie kluby nie robia przy transferach dzieciakow. Jaka otrzymalem odpowiedz? Zadna. Ja wiem ze od Barcelonki was dupka boli. Potem jeden za drugim pisze o wybielaniu
Bienias myśli, że tutejsi forumowicze mają dostęp do dokumentów transferowych poszczególnych klubów i wypunktują, czym różnią się ruchy Barcelony od ruchów innych klubów. Widocznie robiła coś, czego nie robiły inne kluby. Nie wiem co. Przyznaję się do niewiedzy.
Bienias pisze:Dla was ukaranie Barcy to jak prezent swiateczny tylko takie pseudowyroki Fifa moze wydac na kazdy klub, ktory sprowadza mlodzikow. Barcelona w tym procederze nie byla sama i dalej nie bedzie.
Ja nie mam dostępu do dokumentów, ale widzę, że Bienias ma, bo wie, że inne klubu łamią prawo w ten sam sposób. Barcelona została ukarana, bo nikt w FIFA jej nie lubi. Akurat trafiło na drużynę, której media na całym świecie od lat w największym stopniu liżą jaja. Dziwne.

Poza tym nadal uważam, że zanim dojdzie do okienka transferowego, ta kara zostanie anulowana lub zawieszona.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2014, 11:55

Podobno sledztwo zostalo wszczete nie z urzedu a z donosu. Podobienstwo do sprawy z Cope? Bardzo mozliwe. Nie ma przypadku co wynika chocby z werdyktu ktory zostal ogloszony 4 miesiace po decyzji Fifa.
Powtorze jeszcze raz. Najwiekszym winowajca obecnej sytuacji jest glupi i beznadziejny Zarzad Barcelony. To on nie potrafil dopilnowac przebiegu przedmiotowych transferow w taki sposob jak to robia inne kluby. Nie oszukujmy sie, ale przy transferach mlodzikow kluby wykorzystaja luki prawne oraz dzialaja nieetycznie.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 04 kwie 2014, 12:50

dawno nie czytałem tyle lewackiego pierdolenia

15nastolatek idzie do klubu, dostaje szanse, okazuje się, że sie nie nadaje i stracił kilka lat zycia a nauczył sie jedynie języka - OJEJCIU I CO Z TEGO? łebek chciał, rodzice sie zgodzili, droga wolna. masa ludzi marnuje swoje zycie i nikt nad nimi nie placze i nie wprowadza żadnych z dupy wzietych regulacji, które ich od tego uchronią.

15letni piłkarze mają być lepiej traktowani i bardziej chronieni od innych 15latkow? dlaczego?

oczywiscie tutaj abstrahuje od tego co zrobiła barcelona, złamali prawo = kara i tyle, bardziej chodzi mi o post wilmore'a i innych mu przyklaskujących.

Amaru
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 04 kwie 2014, 13:05

Zadalem jako pierwszy pytanie co takiego Barcelona robi czego inne wielkie kluby nie robia przy transferach dzieciakow. Jaka otrzymalem odpowiedz? Zadna.
I to rozumiem ma świadczyć o tym że masz racje? :shock: To że ty bazujesz na domniemaniach i oskarżeniach,na które nie masz żadnego dowodu czy faktycznego argumentu to nie znaczy że reszta ma działać na podobnym rozumowaniu...Bo pytanie jest takie że nikt poza osób z samego klubu i fify za bardzo nie zna szczegółów tych transferów więc nie traktuj braku odpowiedzi jako że ty masz racje...
Powiazania z Realem sa tak smieszne jak ta sprawa z Cope czy z dopingiem. Prawda wyszla na jaw.
Prawda wyszła na jaw? Chyba tylko na cules.pl i innych sekciarskich stronach blaugra...coś tam... Bo o ile wiadomo sprawa w sądzie zakończyła się ugodą i zamiast żądanych 4 mln euro dostaliście coś około 190 tyś za zniesławienie... Czyli standard - Real zły bo my kibice Barcelony tak myślimy i tak domniemamy tylko że jak reszta kibiców innych klubów zauważyła że mało konkretów i argumentów na ten zły Real a dużo śmiechu z tych oskarżeń...
Madryt lubi sobie brudzic lapki nieczysta poza boiskowa gra.W koncu historia zobowiazuje. Klub milionecia Fifa :lol:
a to Nas podobno dupki bolą... :rotfl4:

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 04 kwie 2014, 14:57

Ból dupy kibiców Barcelony? Pewnie u większosci tak jest (podobnie jak u fanow Realu). Ja osobiscie nie mam zadnego bolu. Kibicuje wielkiemu klubowi, i pewnie w przeciwienstwie do wielu kibicow dla mnie Madryt moglby nie istniec. Klasa mego klubu w moim mniemaniu nie jest kompletnie powiazana z Królewskim.

I jeszcze co do tej smiesznosci kibicow Barcy... czy to ze - madryckie media przeinaczaja fakty (palec w oku Tito), wycinaja fotoszopem pilkarrzy, klub z Madrytu sklada skarge na Barcelone, sprawe przekroczenia prawa bada wicedyrektor Realu, Ramos oburza sie na Pique ze ten pozwolil sobie odp na pytanie dziennikarzapo katalonsku, figo niechcacy rozmawiac z kattalonskimi mediami, remonty kibli przy finale cdlr, wpieprzanie sie po neymara mimo umowy o nieprzeszkadzaniu w transferach, zatrudnianie dziennikarzy skazanych za oczernianie bezposredniego przeciwnika Pereza... ;D jeszcze mozna wymieniac i wymieniac - jest spowodowane bolem dupy, czy moze jednak to walk o dobro?

Szkoda ze w latach panowania Pereza mielismy te miernote na fotelu prezydenta, bo za takiego Laporty inaczej by to wygladalo.

Zubi podobno podal sie do dymisji. szkoda ze nie przyjeli

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 04 kwie 2014, 15:11

jeszcze mozna wymieniac i wymieniac - jest spowodowane bolem dupy, czy moze jednak to walk o dobro?
Wiadomo, napierdalanie w Real - walka o dobro. Dajcie znać jak pojawi się możliwość zapisu na krucjatę o odbicie zarządu FIFA z rąk madryckich Saracenów.

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 04 kwie 2014, 15:15

zaiste zarzad Barcelony napierdala w Real. Ostro. W przyjaciela Pereza

Czy sadzisz ze kibice na forumv pilka pl czy cules napierdalaja w real?

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 kwie 2014, 15:21

Granzo pisze:
Czy sadzisz ze kibice na forumv pilka pl czy cules napierdalaja w real?
poważnie pytasz? poczytaj swoje posty ;)

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 04 kwie 2014, 15:26

tylko jaki to ma wplyw na klub z madrytu? zaden. jedyny wplyw to zdenerwowanie kibicow i klotnie nic wiecej.

a podane przyklady z poprzedniego posta to fakty. i dotycza one KLUBU z Madrytu. i wlasnie w nich widac jaki problem ma Real z Barca. Bo jakos nic mi nie wiadomo o podobnych akcjach Katalonczykow. Czy moze cos przeoczylem?

Dla mnie jak juzpisalem, Madryt moglby nie istniec. Nie mam z nimi ogolnie problemu. Ale kiedy atakuja moj klub, to chcialbym aby z jego strony padla odpowiedz a nie nadstawianie policzka. Niestety R i teraz B nie sa do tego zdolni. Sa zdolni do pieprzenia ze Barca wygra 5-0, do lamania przepisow i walkow przy transferach.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 kwie 2014, 15:29

Granzo, a moglbys moze walczyc o "dobro" i wolna Katalonie gdzie indziej? Jest tyle stron o Barcelonie - tam na pewno zablysniesz, bo tutaj od wczoraj piszesz takie debilizmy, ze przebijasz nawet moja piatkowo-wieczorna tworczosc.

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 04 kwie 2014, 15:38

madryckie media przeinaczaja fakty (palec w oku Tito), wycinaja fotoszopem pilkarrzy
Straszne...przeżyliście to jakoś? czy nadal nie możecie się pozbierać? W Katalonii za to sama elita fachowego i najbardziej obiektywnego dziennikarstwa siedzi :afro:
klub z Madrytu sklada skarge na Barcelone
rozumiem że w historii w drugą stronę skarg nigdy nie było? a tak na marginesie nadal jedziecie na domniemaniach jeżeli chodzi o ostatnie sprawy ...bo poki co oficjalnie nie wiadomo
sprawe przekroczenia prawa bada wicedyrektor Realu
Kolejna straszna wiadomość...bo jest 1 z 24 członków komisji zajmujących się tą sprawą :P
Ramos oburza sie na Pique ze ten pozwolil sobie odp na pytanie dziennikarzapo katalonsku, figo niechcacy rozmawiac z kattalonskimi mediami,

w poważaniu mam to po jakiemu sobie rozmawiają z dziennikarzami...Ramos i Pique dwa przykłady inteligencji nie z tej ziemi :afro:
remonty kibli przy finale cdlr,
mały rewanż za 2004?(nie chce mi sie dokładnie sprawdzac)
wpieprzanie sie po neymara mimo umowy o nieprzeszkadzaniu w transferach
no jeżeli taka umowa rzeczywiście była to nie ładnie :naughty:
zatrudnianie dziennikarzy skazanych za oczernianie bezposredniego przeciwnika Pereza.
no u Was za to miedzy Laportą a Roselem sielanka jest? palą trawke i piją drinki na wspólnych imprezach?
jeszcze mozna wymieniac i wymieniac - jest spowodowane bolem dupy, czy moze jednak to walk o dobro?
Dołączam się do opini Minora - dajcie znać jak romantyczni i niepokalani kibice wiadomego klubu będziecie odbijać fife z rąk madryckich Saracenów... :afro:
Z mojej strony koniec dyskusji nie mam zamiaru brnąć w ten cyrk :chill:

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 04 kwie 2014, 15:42

jesli debilizmy to je zaneguj. podalem fakty, a nie jakies wymyslone rzeczy.

a zablysniecie nie jest mi potrzebne.realizuje sie w inny sposob niz dyskusja tutaj. wlasnie - raczej nie dyskusej tylko odp. na zadadzie "sekta,dbilizmy, idz stad". Jedyne sensowne pytanie zdal ktos, kto pytal czy mam dowody na lamanie prawa przez onne kluby - na co nie odpowiedialem. ale robie to teraz - nie mam. jedyne co moge powiedziec, to to, ze wielu ludzi ze swiata pilki twierdzi ze to jest praktyka powszechna wsrod klubow.

i takie jedno pytanie, prosze o odpowiedz. czy to ze viceprezez bezposredniego rywala na wszystkich frontach, rozpoznaje skarge dotyczaca barcelony jest w porzadku? taak czy nie? zostawiajac juz to w jakiej wierze dzialala ta osoba.

Do posta Amaru niema co sie odnosiec - zero konkretow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”