FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1860

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 kwie 2014, 22:45

Wygrała drużyna lepsza...Nie zasłużyliśmy na awans....Dziś nawet trudno kogoś wyróżnić - może Albę,który wracał i ratował nam dupsko i Pinto,który coś bronił reszty nie było na boisko...Neymar spierdolił 100% zamiast patrzeć gdzie bramkarz to w niego w jechał...Jak zawsze chcieli wjechać do bramki a nawet to się nie udawało..D.Alves niech go szejki kupią :pray: 2-3 wzmocnienia i zespół może znów walczyć o najwyższe cele w sęk wtym,że FIFA musi zawiesić karę(nie umorzyć a zawiesić bo nie twierdzę,że zarząd nie dał dupy i klub nie jest winny)...
Może za brzmi to dziwne,ale jak Barca nie potrafiła strzelić bramki do 80 minuty to już byłem myślami przy Granadzie,aby zespół nie tracił sił w dogrywce :P Czas skupić się na lidze - dalej wszystko w rękach piłkarzy - sezon trwa i tylko mistrzostwo go uratuje - zwycięstwo w CdR i wicemistrzostwo będzie oznaczało sezon jako porażka :(
VeB!!

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 09 kwie 2014, 22:56

Michał M pisze:Żabraknie Was w półfinale od- właśnie, kiedy ? :shock:
Od 6/7 lat bodajże.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 kwie 2014, 22:59

w 6 ostatnich półfinałach się meldowaliśmy.
Ale dziś odpadliśmy w pełni zasłużenie i nie boli mnie to aż tak bardzo.

Potrzebujemy środkowego napastnika.
Założyłem od początku roku 145 kont mailowych i z każdego wysłałem 20 próśb o sprowadzenie środkowego napastnika. Berbatova, o którego błagałem nie wzięli, teraz zakaz transferowy....
Będzie ciężko jak cholera jasna.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 kwie 2014, 22:59

Byliśmy dzisiaj [k****] tragiczni. wrzutka za wrzutką, w dodatku niedokładne jak [ch**]. Masakra.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 kwie 2014, 23:01

:mrgreen:

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 09 kwie 2014, 23:06

Powtarzam: jeśli leje nas Atletico (!) bez Costy i Turana to naprawdę jest źle. Wstyd jak cholera; najgorsze, że Barca nie stworzyła ani jednej klarownej sytuacji. To jest komedia. Messi, Iniesta, Neymar - zero. Argentyńczyk spiął się na Real i czeka na mundial. Dzisiaj i tydzień temu nie chciało mu się dryblować. Webb swoją drogą świetnie sędziował.

Carbon to już było przed meczem. Misiu jak United?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 kwie 2014, 23:07

BarcaQzYN pisze:Byliśmy dzisiaj [k****] tragiczni. wrzutka za wrzutką, w dodatku niedokładne jak [ch**]. Masakra.
Ile strat zanotowali D.Alves,Sergio czy nawet Iniesta? Mam wrażenie,że ostatni dwaj pobili rekord całego sezonu w tym spotkaniu :shock:

Mimo tej porażki i braku awansu - dalej wierzę w mistrzostwo jak co niektórzy :P Może już mniej,ale z wiarą można przenosić szczyty !! :)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 116

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 kwie 2014, 23:10

BarcaQzYN pisze:Założyłem od początku roku 145 kont mailowych i z każdego wysłałem 20 próśb o sprowadzenie środkowego napastnika. Berbatova, o którego błagałem nie wzięli, teraz zakaz transferowy....
Podejrzewam, że nawet jak założysz 145000 kont i wyślesz prośby, to i tak je oleją. Szkoda zdrowia :P

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 kwie 2014, 23:13

Kurde :P

Iniesta dzisiaj jedyny coś szarpał Ddemon.
Najwięcej strat pewnie Messi, ew. Alves.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 kwie 2014, 23:23

To prawda ,że Iniesta jako jedyny szarpał tyle,że w tym gąszczu 2-3 obrońców piłka tak się odbijała,że notował stratę,
Alves ile miał strat poprzez jego dryblingi na prawęj stronie...Na palca jednej ręki można policzyć udane...Messi to w ogóle był od 70 minuty na boisku? Odkąd wszedł Pedro,zmieniona po raz kolejny pozycja i zniknął na boisku :(
Barca została znów obnażona w tym samym aspekcie,jeśli nie zostaną podjęte odpowiednie kroki to niestety na trofea będzie trzeba poczekać latami

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 09 kwie 2014, 23:28

Co ciekawe te 10 dni decyduje poniekąd o przyszłości Martino. Jeśli jeszcze przegra z Realem finał, to imo sam zastanowi się nad dalszą pracą w tym klubie. Nie podlega dyskusji to, że Barcelona grała lepiej w LM niż w zeszłym roku. Zaskakująca jest postawa zespołu - przede wszystkim mam na myśli marnego Messiego i ogólnie cienką ofensywę. Ten dwumecz absolutnie niczym nie różnił się od tego z Bayernem. Mam nadzieję, że Atletico wygra LM. Śmieszny, ale szczęśliwy Doctore. Gratulacje.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 kwie 2014, 23:58

szefu91 pisze: Carbon to już było przed meczem. Misiu jak United?
Przecież wiem, wrzucił to wczoraj, ale teraz fani mają bekę.
O United się nie martw, mój zespół pokazał, że ma jaja. :)

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 10 kwie 2014, 0:01

Żaden poważny piłkarz nie skacze po łóżku przed ważnym meczem. Żaden poważny user nie wrzuca tego w temacie Barcy po przegranym meczu. Proste.
Nie zamierzam się martwić o United. Nigdy tego nie robiłem. Barcelona wciąż ma szansę na dwa trofea (nikłe), United zerowe nawet na jedno. Chciałbym być w tak dobrym humorze jak Ty kolego.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 10 kwie 2014, 0:08

szefu91 pisze: Nie zamierzam się martwić o United. Nigdy tego nie robiłem. Barcelona wciąż ma szansę na dwa trofea (nikłe), United zerowe nawet na jedno. Chciałbym być w tak dobrym humorze jak Ty kolego.
Tyle że dla United jest to przełomowy sezon, bo z całkowicie nowym sztabem szkoleniowym. Możesz pisać, że i Wy macie nowych trenerów. Ale to Barcelona ma podobno w składzie boga futbolu, wielką nadzieję brazylijskiego futbolu i Xaviego, który umie rozegrać każdą piłkę. A bije Was Atletico, które jeszcze rok temu mogło pomarzyć o 1/2 LM i patrzyło na Wasze plecy w La Lidze.
Z kim przegrało United po zaciętej i formalnie równej walce? Z ubiegłorocznym triumfatorem poprzednich rozgrywek, prawdopodobnie najlepszą obecną ekipą świata, którą dowodzi - a to heca! - Guardiola, czyli człowiek szanowany w Barcelonie, bo w ostatnich latach wynosił klub na szczyty.

Bez odbioru.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 10 kwie 2014, 0:11

Carbon pisze:Bez odbioru.
:lol: Słusznie dziecko, słusznie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”