Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 09 lip 2005, 13:27
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 09 lip 2005, 14:14
Kielich
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 09 lip 2005, 14:24
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 lip 2005, 14:53
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 lip 2005, 15:34
Nie wiem czy to wane ale ja Xisco zmienialem na lewego pomocnika prrzez 2 lata i nic !!!! chyba jakis blad ...morświn pisze:Chce zmienic pozycje zawodnikowi z napastnika na ofensywnego pomocnika lewego. Powieccie mi ile kaka zmiana zajmuje czau :miesiac , dwa a moze dluzej i czy od czsu do czasu mam tego zawodnika stawiac na tą pozycje w meczu .
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 15:55
Jak grasz Fc Kolen to postawa na Lejana , lewy pomocnik jest chyba w rezerwch w drugiej bundeslidze super gra coś koło 8,50 średnia na koniec sezonu!!!!!!shevcento pisze:Gra może ktoś 1 Fc Koln ?? ja własnie zacząłem gre tym klubem i za zadanie mam wejsc do Bundesligi co według mnie nie powinno być problemem, obecnie po 5 kolejkach mam 13 pkt (4 wyg., 1 remis) i pokonałem Jene 2-1 na wyjeździe u Pucharze Niemiec, 2 bramy sieknął Podolski ale niestety muszę sobie radzić bez niego ma kontuzje na 3 miechy ...na transfery miałem ok.2,5 mln euro i zakupiłem Kaebi'ego za 1.8 , Cagare za 0.5,Pezzarossi'ego za free, Dinjara za 40 tys i Rastleica za 10 tys euro odkryłem go przypadkiem jest szwedem prawy obraonca jak dla mnie rozwinie się zajebiście, juz teraz ma całkiem niezłe notyjak na swój wiek...Jezeli szukacie obroncy lewego to polecam Cagare z Herthy Berlin jest doscyc tani a gra dobrze...mam nadzieje ze jak awansuje to po sezonie dojdą do mnie z wolego Santana, Karadeniz, Huth i ew. Buckley ale z nim moze byc trudno, choc moge dawaj 1.9 mln na płace rocznie tyle zarabia Poldi to niestety przekraczm budzet płac o ponad 1.5 mln, ale paru zawodników zgodziło się obnizyc kontraty albo zarabiac tyle samo ale skrócałemim maksymalnie umowy wiec jezeli się sprawdzą to im przedłuze a jezeli nie to nara moj zarząd jest lekko poje... takie kontraty mają niektórzy sie to szok jak na ten poziom co prezentują [/i]
aco do zmiany pozycji to długo się czeka i próbuj go juz tak ustawiac w meczu !!
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 09 lip 2005, 16:15
inter1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 09 lip 2005, 16:29
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 17:31
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 09 lip 2005, 18:07
lucass
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 18:30
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 09 lip 2005, 18:59
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 lip 2005, 19:17
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 lip 2005, 19:19
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 19:33
może u ciebie nie będzie dobry ale jak też grałem Fc Kolen dwa sezony i pierwszy w drugiej Bundeslidze miał wspaniały na wyższym szczeblu już tak dobrze sobie nie radził. Statsy ma przeciętne ale grał dobrze i jest młody! Powiedz jak ci z nim poszłoshevcento pisze:Rossi mam tego Lejana własnie go dałem do pierwszego zespołu i go wypróbuje, na pierwszy rzut oka ma dobrą szybkosc i przyspieszenie ...moze się sprawdzi i będzie grał w 11 stce
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio