FMy - Strona 156

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 09 lip 2005, 13:27

HEj Kto gra z was Wisla Kraków ??? Kogo kupiliscie sobie na obrone ???
JA kupilem Fawceta i Naldo a sprzedalem barszcza....

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 09 lip 2005, 14:14

Ja przez 3 sezony gralem Wisla, obrone cala wymienilem, a wygladala ona tak :
Fawcett ----- Besta ----- Krizanac ------ Vidlicka (calkiem niezly w FM :) )

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 09 lip 2005, 14:24

Chce zmienic pozycje zawodnikowi z napastnika na ofensywnego pomocnika lewego. Powieccie mi ile kaka zmiana zajmuje czau :miesiac , dwa a moze dluzej i czy od czsu do czasu mam tego zawodnika stawiac na tą pozycje w meczu .

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 lip 2005, 14:53

Gra może ktoś 1 Fc Koln ?? ja własnie zacząłem gre tym klubem i za zadanie mam wejsc do Bundesligi co według mnie nie powinno być problemem, obecnie po 5 kolejkach mam 13 pkt (4 wyg., 1 remis) i pokonałem Jene 2-1 na wyjeździe u Pucharze Niemiec, 2 bramy sieknął Podolski ale niestety muszę sobie radzić bez niego ma kontuzje na 3 miechy ...na transfery miałem ok.2,5 mln euro i zakupiłem Kaebi'ego za 1.8 , Cagare za 0.5,Pezzarossi'ego za free, Dinjara za 40 tys i Rastleica za 10 tys euro odkryłem go przypadkiem jest szwedem prawy obraonca jak dla mnie rozwinie się zajebiście, juz teraz ma całkiem niezłe notyjak na swój wiek...Jezeli szukacie obroncy lewego to polecam Cagare z Herthy Berlin jest doscyc tani a gra dobrze...mam nadzieje ze jak awansuje to po sezonie dojdą do mnie z wolego Santana, Karadeniz, Huth i ew. Buckley ale z nim moze byc trudno, choc moge dawaj 1.9 mln na płace rocznie tyle zarabia Poldi to niestety przekraczm budzet płac o ponad 1.5 mln, ale paru zawodników zgodziło się obnizyc kontraty albo zarabiac tyle samo ale skrócałemim maksymalnie umowy wiec jezeli się sprawdzą to im przedłuze a jezeli nie to nara moj zarząd jest lekko poje... takie kontraty mają niektórzy sie to szok jak na ten poziom co prezentują [/i]
aco do zmiany pozycji to długo się czeka i próbuj go juz tak ustawiac w meczu !!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 lip 2005, 15:34

morświn pisze:Chce zmienic pozycje zawodnikowi z napastnika na ofensywnego pomocnika lewego. Powieccie mi ile kaka zmiana zajmuje czau :miesiac , dwa a moze dluzej i czy od czsu do czasu mam tego zawodnika stawiac na tą pozycje w meczu .
Nie wiem czy to wane ale ja Xisco zmienialem na lewego pomocnika prrzez 2 lata i nic !!!! chyba jakis blad ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 15:55

shevcento pisze:Gra może ktoś 1 Fc Koln ?? ja własnie zacząłem gre tym klubem i za zadanie mam wejsc do Bundesligi co według mnie nie powinno być problemem, obecnie po 5 kolejkach mam 13 pkt (4 wyg., 1 remis) i pokonałem Jene 2-1 na wyjeździe u Pucharze Niemiec, 2 bramy sieknął Podolski ale niestety muszę sobie radzić bez niego ma kontuzje na 3 miechy ...na transfery miałem ok.2,5 mln euro i zakupiłem Kaebi'ego za 1.8 , Cagare za 0.5,Pezzarossi'ego za free, Dinjara za 40 tys i Rastleica za 10 tys euro odkryłem go przypadkiem jest szwedem prawy obraonca jak dla mnie rozwinie się zajebiście, juz teraz ma całkiem niezłe notyjak na swój wiek...Jezeli szukacie obroncy lewego to polecam Cagare z Herthy Berlin jest doscyc tani a gra dobrze...mam nadzieje ze jak awansuje to po sezonie dojdą do mnie z wolego Santana, Karadeniz, Huth i ew. Buckley ale z nim moze byc trudno, choc moge dawaj 1.9 mln na płace rocznie tyle zarabia Poldi to niestety przekraczm budzet płac o ponad 1.5 mln, ale paru zawodników zgodziło się obnizyc kontraty albo zarabiac tyle samo ale skrócałemim maksymalnie umowy wiec jezeli się sprawdzą to im przedłuze a jezeli nie to nara moj zarząd jest lekko poje... takie kontraty mają niektórzy sie to szok jak na ten poziom co prezentują [/i]
aco do zmiany pozycji to długo się czeka i próbuj go juz tak ustawiac w meczu !!
Jak grasz Fc Kolen to postawa na Lejana , lewy pomocnik jest chyba w rezerwch w drugiej bundeslidze super gra coś koło 8,50 średnia na koniec sezonu!!!!!!

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 09 lip 2005, 16:15

Mauro Esposito ....najlepszy prawy pomocnik w grze :D srednia nota na koniec sezonu zawsze powycej 8.50 !!! lub Mike Zonevveld !!!lewy pomocnik !

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 09 lip 2005, 16:29

shevcento bylbys tak mily i zapodal pierwsza 11 i stke razem z poleceniami dla druzyny. Prosze

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 17:31

Grałem mecz Soachux - Lyon (ja) w pucharze Francji po 90 minutach był remis a po dogrywce 3:8 :shock: dla mnie :D Adu pierwszy mecz w sezonie bo go nie przemęczam i 3 bramki stzrelil grał na AMC.

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 09 lip 2005, 18:07

Ja właśnie zacząłem sezon PSG po 4 meczach mam 2 punkciki :( :(

Podstawowy skład:
Letizi - Pichot , Ivan Campo , Yapes , Mendy - Coridon , Farinos , Cana , Boskovic - Pauleta , Di Michele

grał ktoś z was kiedyś tym klubem ? jakieś porady poproszę :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 18:30

Rooney własinie w moim sevie przeszedl z MU do chelsea za 68 mln euro zdrajaca. A u was jaki największe transfery roniły inne klubu , bo to jest najwięcej co ja widziałem.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 09 lip 2005, 18:59

Żuraw przechodzi do Celtiku za 3,6 mln euro. Ode mnie proponowali mi 42,5 mln złotych czyli tak gdzies 10 mln ojro !!!

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 lip 2005, 19:17

Gram ustawieniem 4-2-2-2 a skłąd następujacy
Wessels
Sinkala Sinkiewicz Konstantinidis Cagara
Dinjar Grujic
Kaebi Tsiartas
Pezzarossi Podolski
Na prawej obronie będzie grał ten 15 latek ze SZwecji Restelica ale musi poczekac do 16 urodzin bo nie mozna go zatwierdzic;/ ...moje wyniki w lidze:
Ahlen 6-1 d
Aue 0-0 d
Burghausen 2-0 w
Aachen 2-1 w
Trier 3-0 d

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 lip 2005, 19:19

Rossi mam tego Lejana własnie go dałem do pierwszego zespołu i go wypróbuje, na pierwszy rzut oka ma dobrą szybkosc i przyspieszenie ...moze się sprawdzi i będzie grał w 11 stce

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 19:33

shevcento pisze:Rossi mam tego Lejana własnie go dałem do pierwszego zespołu i go wypróbuje, na pierwszy rzut oka ma dobrą szybkosc i przyspieszenie ...moze się sprawdzi i będzie grał w 11 stce
może u ciebie nie będzie dobry ale jak też grałem Fc Kolen dwa sezony i pierwszy w drugiej Bundeslidze miał wspaniały na wyższym szczeblu już tak dobrze sobie nie radził. Statsy ma przeciętne ale grał dobrze i jest młody! Powiedz jak ci z nim poszło :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”