Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 09 lip 2005, 10:20
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 09 lip 2005, 12:17
fieldy pisze:A mnie się wydaje, że ManU nie wygra już tak prędko mistrzstwa.
Odkąd zmienił się właściciel - nie ma za dobrych wieści Z Old Trafford - MAnU przegrywa batalie o najlepszych graczy, a przeciewnicy (Chelsea i Arsenal) się wzmacniają.
P.S. radekutd od kiedy to nie masz ostrzeżeńczyżbyś dostał bana i już go przeczekał
Fajnie - znów będzie ciekawie
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 12:32
Zgodzę się z tym, że Manchester się wzmacnia piłkarzami grającymi na pozycjach, które nie były mocnymi stronami zespołu w minionym sezonie. Nie mniej jednak - kim jest ten pomocnik, którego ma MU kupić w najbliższym czasie? Czyżby była tutaj mowa o Essienie?radekutd pisze:fieldy pisze:A mnie się wydaje, że ManU nie wygra już tak prędko mistrzstwa.
Odkąd zmienił się właściciel - nie ma za dobrych wieści Z Old Trafford - MAnU przegrywa batalie o najlepszych graczy, a przeciewnicy (Chelsea i Arsenal) się wzmacniają.
P.S. radekutd od kiedy to nie masz ostrzeżeńczyżbyś dostał bana i już go przeczekał
Fajnie - znów będzie ciekawie
Wygra i to w przyszlym sezonie. Nie ma dobrych wieści??? Park, Van der Sar i zakup pomocnika, to są dobre wieści. Joel Glazer powiedział, że Sir Alex nie ma ograniczonego budżetu. Proszę kolejna dobra wieśc. Moze nie ma dobrych wieści dla fanów Arsenalu????A..... i z kim przegrali batalie o piłkarza jakiegoś, bo ja sobie nie przypominam???? Ostatnio.... to był chyba Ronaldinho???
![]()
POZDRO!!!!!
P.S Nie wiem, jakiś czas nie wchodziłem i sam się teraz zdziwiłem, że nie mam ostrzeżeń.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 lip 2005, 12:51
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 13:03
Ja wam powtarzam z Essienem jeszcze nic nie wiadomo. Ferguson ma go na swojej lisicie życzej na pierwszym miejscu i do końca się będzie o niego starał. Tylko jesszcze jest potzrebna wypowiedzi Essiena że chce grać w MU i Lyon na siłe go nie zatrzyma. Glazer musi zrobić jkaiś wielki transfer żeby zyskać w oczach kibiców. Obi Mikel- zeroManumef pisze:Chodzi oczywiście o Julio Baptiste. Essien? Nie to już chyba sprawa zamknięta... A Obi Mikel to jest cały niebieski od kasy Abramowicza.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 13:13
Z Baptistą możecie mieć mały problem, ponieważ ten chce grać w Arsenalu Londyn. Więc to zapewne będzie największa przeszkoda w drodze po pozyskanie go.Rossi pisze:Ja wam powtarzam z Essienem jeszcze nic nie wiadomo. Ferguson ma go na swojej lisicie życzej na pierwszym miejscu i do końca się będzie o niego starał. Tylko jesszcze jest potzrebna wypowiedzi Essiena że chce grać w MU i Lyon na siłe go nie zatrzyma. Glazer musi zrobić jkaiś wielki transfer żeby zyskać w oczach kibiców. Obi Mikel- zeroManumef pisze:Chodzi oczywiście o Julio Baptiste. Essien? Nie to już chyba sprawa zamknięta... A Obi Mikel to jest cały niebieski od kasy Abramowicza.
Baptista nie wiem jak teraz będzie grał na def pom , to dla mnie teraz już jest napstnik niż pomocnik!
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 09 lip 2005, 13:21
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 13:54
Świetnie to ujołeś Michał.Po tym jak np. Barcelona w tym sezonie zdobyła mistrza większość ( nie wszyscy) ich kibiców mysli że nie ma siły na blaugrane. Poprostu tak im coś udeżło do głowy że zdobyli tytuł po 6 latch i się strasznie poczuli pewnie. Kibice innych drużyn mówia że MU już się nie pozbiera, że się rozpada, że odejdą największe gwiazdy a przeciez to wszytko kłamstwa napisane przez The Sun i powielone przez onet. Nikt nie zna naszych rezerwn naszej młodzieży i naszych możliwość.Michal_United pisze:Wszyscy tu piszący że MU jest słaby itd. nie są poprostu ze sprawami klubu na bierzącą. Oceniacie sytuacje na podstawie pojedynczych wyrwanych z kontekstu informacaji na onecie. Mówicie ze MU ma słabą kadre. A gówno prawda. Poprostu niewiecie na co stac tych młodych zawodników ze składu rezerw, nawet ich pewnie nieznacie. Przychodzi zadowolonu kibic Barcy że jego klub po 6 latach zdobył mistrza i mowi ze MU jest słabe bo od dwóch sezonów niewygrała Premiership.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 09 lip 2005, 14:17
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 14:50
No racja tylko że ci " kibice" to najczęsiciej 13 letni chłopcy którzy jeszcze nie bardzo kumają takie sprawy jak kibicowanie swojej druzynie. Mnie też denerwuje taki przerzucanie się. Realu nie nawidze odkąd pamietam czyli gdzieś final ligi mistrzów z juve( chociąz juventusu też nie lubie). A chelsea i jej większośc kibiców to jest porażka.Sławek pisze:no racja michał...dawno nie wchodziłem na to forum i widzę że tu się trochę zamieszania robi...a mnie najbardziej denerwuje wiecie co?....takie cepy które kibicują tej drużynie która jest najlepsza...chodzi mi o to że jak np real był najlepszy to każdy jemu kibicował...a teraz jak już nie jest to się zmiejszyła liczba kibiców tej drużyny...oczywiście nic nie mam do tych którzy są z np chelsea od początku ale podejrzewam że większość kibicuje teraz chelsea bo jest "najlepsza"...a jak np abramovich sprzedałby chelsea i już by nie była najlepszą drużyną w angli to by się przenieśli z kibicowaniem na MU albo arsenal(mówie o lidze angielskiej)...ci kolesie którzy tak "kibicują" nie są prawdziwymi kibicami ani też wielbicielami piłki...druzyne trzeba lubieć za to "coś"...kiedy ich oglądasz to wiesz ze to jest "twoja" drużyna...a nie lubieć za pieniądze osiągnięcia czy najlepszy skład...
PS:To co napisałem nie było do PRAWDZIWYCH kibiców wielkich drużyn....tylko tych udawanych i fałszywych...kazdy wie jaki jest i jakiej drużynie przedtem kibicował...ja na zawsze zostane z MU!!!I nie opuszcze ich dotąd do kiedy będe się fascynował piłką!!!
GLORY GLORY MANU!!!
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 lip 2005, 22:04
No bez przesadyRossi pisze:Park robi zdecydowanie lepsze wrażenie od hleba
To już ja sobie przypominamradekutd pisze:i z kim przegrali batalie o piłkarza jakiegoś, bo ja sobie nie przypominam???? Ostatnio.... to był chyba Ronaldinho???![]()
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 12 lip 2005, 21:28
A dlaczego Park to nie ta sam klasa co Hlebkama_reda pisze:No bez przesady![]()
![]()
Park to nie ta sama klasa co Hleb
![]()
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 lip 2005, 21:43
Chyba śniszpippen pisze:Ja stawiam na Manchester United.
Ma nadzieję że nie Chlesea , bo jeśli tak to to trochę było by już nieciekawe.
Choć fani tege zespołu liczą oczyscie na swoją eikpię, Ja mam nadzieję , ze "sztywny" futbo Mourinho zostanie pokonany.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 lip 2005, 21:51
RoRo jak Mu nie ma szans z chelsea to jak ty jeszcze kibicujesz Interowi przecież juve załatał kilka dziur w sklądzie i teraz to jeszcze z większą przewagą wygra lol . Tu nie chodzi o skład bo piłkarze na tym poziomie rozgrywek w najlpeszych klubach mają bardzo zbliżone umiejętnosici. Tu wszystko siedzi w głowach zawodnikó !!!!!RoRo pisze:Chyba śniszpippen pisze:Ja stawiam na Manchester United.
Ma nadzieję że nie Chlesea , bo jeśli tak to to trochę było by już nieciekawe.
Choć fani tege zespołu liczą oczyscie na swoją eikpię, Ja mam nadzieję , ze "sztywny" futbo Mourinho zostanie pokonany.Mourinho zdobylby tytul z tym skaldem co ma teraz ale zeby nie bylo nudno to postawnowil zalatac kilka dziur i zmiesc juz teraz rywali calkowicie
:P:P Del Horno sie sprawdzi, jeszcz Crespo wraca, SWP pewnie przyjdzie i sklad bedzie juz dopracowany, na lewej flance Robben, na prawej SWP w srodku Lampard, Atak Crespo i Drogba. To juz jest klasa swiatowa, a jak wspomniec ze w obornie biega sobie taki Johne Terry to drogi Pippenie MU nie ma sznas na pokonanie w przyszlym seznonie The Blues w wyscigu po Mistrzostwo
:D:D
POZDRO
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 12 lip 2005, 22:00
Scyzoryk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio