Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 lip 2005, 13:14
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeter_90 » 07 lip 2005, 13:27
czeter_90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 07 lip 2005, 16:09
Nawet dobry sklad tylko co tu robi Beckhamczeter_90 pisze:Tak powinien wyglądać skład królewskich na sezon 2005 2006
----------------------Casillas--------------------------
---------------Ramos-----------Samuel-----------------
----Salgado(Jakis dobry i młdoszy)--------R. Carlos----
----------------------P. Garcia-------------------------
--------------------------------------------------------
-------Beckham--------Raul--------Zidane-------------
--------------Ronaldo--------Robinho--------------------
Według mnie
Sry za błedy jak sa
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 16:17
No Raul w tamtym sezonie grał na tej pozycji i jak dla mnie wypadł fatalnie. Miał chyba ze dwa dobre necze ale widać że to nie jego pozycja. Jak przyjdzie Robinho też pewnie nie będzie grałw ataku a na medipunta ma grać Zidane więc dla Raula wogóle nie ma miejsca!internista1908 pisze:Nawet dobry sklad tylko co tu robi Beckhamczeter_90 pisze:Tak powinien wyglądać skład królewskich na sezon 2005 2006
----------------------Casillas--------------------------
---------------Ramos-----------Samuel-----------------
----Salgado(Jakis dobry i młdoszy)--------R. Carlos----
----------------------P. Garcia-------------------------
-------Beckham--------Raul--------Zidane-------------
--------------Ronaldo--------Robinho--------------------
Według mnie
Sry za błedy jak sa![]()
![]()
I nie wiadomo jak sie sprawdzi Raul w srodku
![]()
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 07 lip 2005, 16:57
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 17:04
Ronaldo, CArlos niedlugo beda miec paszport hipszpanskie a Samuel ma żone włoszke .... nie ma problemu wiecsnake pisze:Taki sklad jest niemozliwy z jednego bardzo jasnego powodu: Nie moze byc na boisku w jednej druzynie wiecej niz 3 zawodnikow z poza Uni Europejskiej. Jak chcecie miec Ronalda, Robinho i R.Carlosa to Samuel odpada i tak samo nowy Urugwajczyk.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 lip 2005, 20:37
Za żone ma Hiszpanke RoRo...Diogo i Garcia posiadają paszporty, R.Carlso dostanie go przed zamknięciem okienka transferowego Ronaldo zaś we wrześniu...Miejsce dla Robsone De Souzy było i jest nadalRoRo pisze:Ronaldo, CArlos niedlugo beda miec paszport hipszpanskie a Samuel ma żone włoszke .... nie ma problemu wiecsnake pisze:Taki sklad jest niemozliwy z jednego bardzo jasnego powodu: Nie moze byc na boisku w jednej druzynie wiecej niz 3 zawodnikow z poza Uni Europejskiej. Jak chcecie miec Ronalda, Robinho i R.Carlosa to Samuel odpada i tak samo nowy Urugwajczyk.
POZDRO
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2005, 22:11
AtletiFAN pisze:Ja się śmieje raczej z Ciebie<hahaha> Mimo, że kibicuje Atletico Madryt, to uważam jednak, że to Real jest 100 razy lepszy od Barcelony i to Real wiecej osiagnał w futbolu niz barcelona. A, tak po za tym to teraz Real jest zainteresowany Ferdinandem z ManU i na pewno on wzmocniłby defensywe Królewskich.Niggaz pisze:Nie śmiejcie się z zizou88 widocznie miał wenę twórczą ... albo jednak śmiejcie się bo ja też nie mogę wytrzymaćTo są posty w stylu 12 letnich dzieciaków z forum Realu normalnie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 23:12
No hispanke czy wloszke to jednen gwint bo i tak jest mu to na reke i szybciej sdosstanie paszport UE a Carlos i Ronaldo to juz od bardzo dawna sie staraja o poaszporty nie ?? Real juz nei bedzie potrzebowal sie przejmowac takiemi sprawami bo juz nie beda miec z tym problemu ...Figo11 pisze:Za żone ma Hiszpanke RoRo...Diogo i Garcia posiadają paszporty, R.Carlso dostanie go przed zamknięciem okienka transferowego Ronaldo zaś we wrześniu...Miejsce dla Robsone De Souzy było i jest nadalRoRo pisze:Ronaldo, CArlos niedlugo beda miec paszport hipszpanskie a Samuel ma żone włoszke .... nie ma problemu wiecsnake pisze:Taki sklad jest niemozliwy z jednego bardzo jasnego powodu: Nie moze byc na boisku w jednej druzynie wiecej niz 3 zawodnikow z poza Uni Europejskiej. Jak chcecie miec Ronalda, Robinho i R.Carlosa to Samuel odpada i tak samo nowy Urugwajczyk.
POZDRO
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 lip 2005, 23:19
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitala » 09 lip 2005, 15:59
pitala

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 09 lip 2005, 16:39
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 lip 2005, 17:39
No nie wiem bo my Interisci bardzo cenimy sobie Samuela bo wiemy jak gral we Włoszech i uwazamy jego transfer do Mediolanu za transferowy hit od ładnych kilku latMiko77 pisze:Przydalby sie jakis defensywny pomocnik w sumie, na zmiane dla Gravesena no jakiegos klasowego obronce, ale nie wiem sam kogo no bo w taki np Samuel to z wloch odchodzil uwazany za scisla swiatowa czolowke obroncow a teraz
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 09 lip 2005, 18:00
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 lip 2005, 18:30
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio