Ostrzeżenia - komentarze - Strona 93

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:12

kama, to jak juz znajdziesz te przyklady, to ja sie rowniez podczepiam, bo tez dostalem. tamte 5 nieslusznych juz pomine...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:17

No pewnie zawdi, że się podczepiasz. Niczego innego się nie spodziewałem.

A tamte WP dostałeś słusznie i przestań siać kłamstwa.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2005, 0:21 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 0:21

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... c&start=15 - post rebuzza. Było w nim pełno przekleństw, jakiś mod wykropkował to, ale zapomniał dać WP :lol:
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... c&start=30 - ostatni post na tej stronie.

O tych poprostu pamietałem wiec znalazlem w minute, ale tego na forum jest "pełno", tylko nie chce mi sie szuakć, bo nie wiem za bardzo w jakich tematach. Ja sie spotkam to od razu wam pokarze.
piwus pisze:No pewnie zawdi, że się podczepiasz. Niczego innego się nie spodziewałem.
1002... :roll:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:21

piwus pisze:No pewnie zawdi, że się podczepiasz. Niczego innego się nie spodziewałem.
1002.
daruj sobie...
ubzdurales sobie, ze sie do ciebie przyczepilem. tak nie jest, jestes najbardziej aktywnym modem, a co za tym idzie popelniasz najwiec bledow. chyba normalne.
ja sie spodziewam, ze nie bedziesz infantylny i mam nadzieje, ze sie nie pomyle...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:25

Jestem największym nabijaczem, jakby wynikało z waszych wizji. A czy tych błędów popełniam najwięcej? Właśnie mam przed sobą dwóch specjalistów.

Aha, gratualacje Kama za wyszukanie przykładów sprzed pół roku. To wyraźny dowód naszej niekonsekwencji. W końcu pół roku na półtorarocznym forum to jak jeden dzień i powinniśmy się z tego wytłumaczyć. Baaaardzo to było aktualne :roll:.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 0:30

Napisze jeszcze raz (moze wtedy było nie wyraźnie):

Dałem te przykłady bo o tych poprostu pamietałem, a spotkałem sie z podobnymi jak te co wymieniłem w innych tematach, tylko nie pamietam w jakich a nie chce mi sie tego szukać. To sie powtarza dalej i dalej, dlatego nie rozumie dlaczego ja za wykropkowane przekleństwo dostaje WP a inni nie dostają.

Aha przypomniało mi sie jeszcze cos. Wejdź sobie w temat dresiarze. Tam tez znajdziesz kilka przekleństw bez konsekwencji

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:37

Faktycznie "pełno" (ja bym powiedział raczej setki, tysiące) jest :roll:. A w tym temacie się zgodzę, że nie dawałem WP, bo państwo (w tym i zawdi) pisało pod wpływem emocji. Zrobiłem jeden wyjątek w jeden wieczór. Inni modzi nie muszą tego robić.

Czyli znalazłeś dwie wypowiedzi sprzed pół roku i jeden temat, gdzie sam pisałem, że dałem dyspenzę? Strasznie cienko. Ale dla innych "pełno".

1003 :roll:.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:44

piwus pisze:Faktycznie "pełno" (ja bym powiedział raczej setki, tysiące) jest :roll:. A w tym temacie się zgodzę, że nie dawałem WP, bo państwo (w tym i zawdi) pisało pod wpływem emocji. Zrobiłem jeden wyjątek w jeden wieczór. Inni modzi nie muszą tego robić.

Czyli znalazłeś dwie wypowiedzi sprzed pół roku i jeden temat, gdzie sam pisałem, że dałem dyspenzę? Strasznie cienko. Ale dla innych "pełno".

1003 :roll:.
mnie w to nie mieszaj, ja sie tylko podczepiam, jak beda dowody...
nie badz dla siebie zbyt krytyczny, tego postu ci nie policze... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 0:47

ty jestes piwus jakis ułomny :lol:
kama_reda pisze:Dałem te przykłady bo o tych poprostu pamietałem
I powtórze ponownie. Takich przykładów jest "pełno"* Spotkałem się z nimi w przeróżnych tematach, tylko nie pamietam w jakich, coż moja pamieć zawodzi... :roll:

* pełno jest ujęte w cudzysłowiu. Chodziło mi o to, ze o wiele więcej jest przekleństw na forum bez konsekwencji. Dlatego napisałem pełno. Może źle to ująłem.Powinienem napisać dużo bądź "troche" (też w cudzyslowiu"...")
piwus pisze:Zrobiłem jeden wyjątek w jeden wieczór
Tylko, że w tym temacie przez kilka dni "przklinano"

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:48

Ale dowodów nie będzie. Jakbyś przeczytał pół poprzedniej strony wiedziałbyś, że chcesz się podpiąć pod Titanica.

No to teraz 1003 :roll:.
kama_reda pisze:
piwus pisze:Zrobiłem jeden wyjątek w jeden wieczór
Tylko, że w tym temacie przez kilka dni "przklinano"
Przepraszam. Nie przez jeden wieczór. Przez jeden dzień, bo sprawdziłem :roll:.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2005, 0:54 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:51

piwus pisze:Ale dowodów nie będzie. Jakbyś przeczytał pół poprzedniej strony wiedziałbyś, że chcesz się podpiąć pod Titanica.

No to teraz 1003 :roll:.
zaraz pod titanica, nie badzmy tacy sceptyczni...
czytalem pooprzednia strone i mimo to sie podpialem, wszak nic mi to nie zaszkodzi, a moze pomoc => nic nie trace.
teraz sie zgadzam z licznikiem, ale pozwol, ze kto inny bedzie liczyl (np. ja), bo moze nastapic jakies przeklamanie, wzglednie wyobrzymienie w celu wykpienia...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:57

I to byłby dobry koniec tej dyskusji.

Możecie odpowiedzieć na priva :roll: .

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 9:53

Jak czytam tą zaciękłą dyskusję Zawdiego, chce mi się śmiać. Cały czas Zawdi chce udowodnic, że jego 5 ostatnich WP było nie słusznych, a za kazdym razem kiedy sie kłoci z Piwusem, dostaje kolejne WP. Skonczcie juz z tym, bo z Zawdi i tak nie udowodni swego(raczej) i dostanie nastepne ostrzeżenie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8688
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lip 2005, 11:24

kama_reda pisze:A więc dostałem WP za przekleństwo, jednak nie napisałem całego przekleństwa, tylko wygwiazdkowałem
Ty sie ciesz, ze dostales tylko 1wp, ja za ocenzurowane przeklenstwo dostalem od beckhsa :D:D:D az 2wp :!:

z moderatorami nie da sie walczyc, oni sa na forum "bogami" - moga wszystko, nie sa oceniani ze swojej pracy :!:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 11:38

cloner pisze:z moderatorami nie da sie walczyc, oni sa na forum "bogami" - moga wszystko, nie sa oceniani ze swojej pracy :!:
Dobra biore sobie twoje słowa do serca, bo masz całkowitą racje.

P.S

Oczywiście nadal utrzymuje, ze nie powinienem dostać WP, dlatego, ze w większości na takie sytuacje jest przymykane oko. Jeżeli każdy by dostawał WP za to co ja, to wtedy nie było by w ogóle o czym gadać, po prostu było by zasłużone.

Ale skończmy już tą dyskusje.

Bo przecież nikt nie dostał za to WP, oprócz Ciebie, co już udowodniłeś :roll:. I dziękuję, że łaskawie skończyłeś dyskusję :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”