Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 lip 2005, 19:40
shevcento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 10 lip 2005, 8:33
Napisz ile kasy na nich wydales. Moja obrona narazie wyglada :Kielich pisze:Ja przez 3 sezony gralem Wisla, obrone cala wymienilem, a wygladala ona tak :
Fawcett ----- Besta ----- Krizanac ------ Vidlicka (calkiem niezly w FM)
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 10 lip 2005, 8:47
Kielich
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 10 lip 2005, 9:41
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cyco » 10 lip 2005, 9:58
Cyco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 lip 2005, 10:03
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 lip 2005, 10:31
Jeżeli masz kupę kasy to kup sobie Laha Chelidze. Kosztuje niewiele, ale klub żąda za niego sporo kasy. Możesz też kupić Szymiczka z Odry, Ibrahima Ndala (po sezonie bo jest wyporzyczony).jackieboy pisze:Napisz ile kasy na nich wydales. Moja obrona narazie wyglada :Kielich pisze:Ja przez 3 sezony gralem Wisla, obrone cala wymienilem, a wygladala ona tak :
Fawcett ----- Besta ----- Krizanac ------ Vidlicka (calkiem niezly w FM)
Fawcett-------NAldo------Kłos--------Głowacki
(Golański)----(Nawotczynski)--(Kukiełka)---- ????
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 10 lip 2005, 12:26
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 lip 2005, 14:53
Szymiczek jest stoperem a nie lewym. Strąk wymiata już po 1 sezonie bo się ogrywa w załgłębiu. a Ndala jest wszechstronnym obrońcą. Zajrzyj sobie do Motoru Lublin tam jacyś dobrzy obrońcy byli.jackieboy pisze:JA mam połowe drugiego sezonu... i 200 tys. złotych na koncie![]()
i nie bardzo moge zaszalec teraz.... Zgarnołem z wolnego Grisalesa <wg mnie jeden z najlepszych prawych pomocnikow w grze> i Krizanaca.
MAm juz Fawvetta i Naldo. JEszcze spasil by mi jakis prawy z wolnego....
,bo Głowacki che odejsc i nie gra za super. A Szymiczka nie potrzebuje bo mam juz dwoch lewych, a tego Ndala nie znam...
Aha i jeszcze jedno koledzy mówia że Strak wymiata w 2,3 sezonie, jak jest u was ????
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 lip 2005, 15:24
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 10 lip 2005, 15:34
Kielich

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 lip 2005, 15:37
Jeżeli chodzi o defensywną pomoc to tylko i wyłącznie Marko Dinjar. Jest słabszy statystykowo od Guarina, ale jest tańszy, strzela znacznie więcej bramek (17 w sezonie) i ma większą wizję gry. Prawie nigdy nie pusłuje z dystansu, a można go ściągnąć za niewiele pondad 130 tys. €. P O L E C A M!!!!!!!!!Kielich pisze:Ja ze swej strony do Wisly polecam genialnego defensywnego pomoncika Freddego Guarina, jakiez bylo moje zdzwienie kiedy tak swietnie zapowiadajacy sie pilkarz za niecale 1,5 miliona Euro przyszedl na Reymonta. W pierwszym sezonie nie zachwycal ( aklimatyzacja ) ale pozniej to gral bosko, pamietam taki jeden mecz gralem o wejscie do LM, potrzebowalem roznicy 2 bramek zeby wejsc ( gralem wtedy bodajze z CSKA Moskwa ) a Freddy strzelil 3 bramki wszystkie z ogromnej odleglosci![]()
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 10 lip 2005, 15:52
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 10 lip 2005, 16:11
Bomsoung, Bonera, Besta, Marquez, GłowackiJakich środkowych obrońców byście polecili do 20 mln$ do Arsenalu
Kielich

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 10 lip 2005, 16:20
internista1908
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio