Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 12:55

W Polsce to samo. Teraz w necie kibicow Chelsea jest chmara i sie rozmnazaja przy kazdym sukcesie ich ulubiencow ale to jest rzecz naturalna i tylko nieliczny zostana przy swoim klubie w ciezkich czasach

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 10 lip 2005, 13:14

Ciekawe co stałoby się z tymi "kibicami" Chelsea jakby zabrakło Romka :?: No pewnie przezyciliby się na Barcę albo Real bądź ManU lub Juve. Szkoda mi takich ludzi. :(

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 14:07

krzychu212 pisze:Ciekawe co stałoby się z tymi "kibicami" Chelsea jakby zabrakło Romka :?: No pewnie przezyciliby się na Barcę albo Real bądź ManU lub Juve. Szkoda mi takich ludzi. :(
Nie rozumiem jak mozna przezucic sie na jakis inny klub. Przeceiz jak byc kibicem to kibiceem nie ?? Ja jestem fanem Interu i nie wyobrazam sobie zebym mogl sie przezucic tak poprostu na jakis inny klub, po prostu sobie tego nie wyobrazam .... A co do Chelsea to powiem Ci ze lubie ten klub od objecia go przez Abramovicha i co szkoda ci mnie ?? Nie zeby to byl moj ulubiony klub, ale chetnie ogoladam mecze ....

POZDRO

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 10 lip 2005, 16:43

To sa tzw "kibice tymczasowi" ktorzy sa za ta druzyna ktora jest w danej chwili jest na szczycie. Nie nawiedze takich :evil: :evil: :evil: i musze niestety przyznac ze jest ich duzo co mnie smuci niezmiernie :cry: :cry:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 20:03

internista1908 pisze:To sa tzw "kibice tymczasowi" ktorzy sa za ta druzyna ktora jest w danej chwili jest na szczycie. Nie nawiedze takich :evil: :evil: :evil: i musze niestety przyznac ze jest ich duzo co mnie smuci niezmiernie :cry: :cry:
Widzisz nie tobie osadzac kto jest jakim kibicem bo kazdy powienien wiedziec jakim jest tak naprawde fanem. Ja osobiscie uwazam ze w roli fana spisuje sie nieźle bo kibicuje Interowi od zawsze i zawsze ebde ale Chelsea tez lubie chociaz ktos moze pomyslec ze za Abramovicha i jego pieniadze, a jak powiem ze lubie Barce to pwiedza ze dopiero od teraz jak sciaganeli DEco, Giulego, LArssona, Eto'o czy Bellettiego ....

POZDRO

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 20:06

Lubic mozesz ale Cule nie jestes :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 20:12

Bienias pisze:Lubic mozesz ale Cule nie jestes :P
No wlasnie o to chodzi. Przeciez przez to ze Abramovich ma duzo pieniedzy i kupuje gwiazdy to nie zawiesze sobie tabliczki z napisem KOCHAM THE BLUES nie ?? :wink:

Lubie Chelsea za Mourinho i tylko za Mourinho. Jakos daze sentymentem tego goscia :D

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 20:54

Liverpool jest zainteresowany kupnem obrońcy Chelsea-Wiliama Gallasa. Sam Francuz wielokorotnie podkreślał, że jest niezadowolony ze swjej pozycjii w klubie, nie odpowiada mu rola lewego obrońcy lub rezerwowego. Ale ja raczej wątpie aby Jose sie pozbył Francuza.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 lip 2005, 21:07

Mikusinski pisze:Liverpool jest zainteresowany kupnem obrońcy Chelsea-Wiliama Gallasa. Sam Francuz wielokorotnie podkreślał, że jest niezadowolony ze swjej pozycjii w klubie, nie odpowiada mu rola lewego obrońcy lub rezerwowego. Ale ja raczej wątpie aby Jose sie pozbył Francuza.
Lepiej jak by Gallas odszedłz chelsea bo teraz jeszce gorzej bedzie mu sie wedrzeć do pierwszej jedenastki. Najlepiej jak by trafił do Barcelony bo tam by miałpewne miejsce na środku obrony.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 21:44

W Barcie mialby pewne miejsce w pierwszym skladzie :shock:
Rafa z Puyolem maja pewne miejsce a do tego na lawie Edmil i drewniany Oleguer

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 lip 2005, 0:00

Więc lepiej niech bo łyknie Liverpool, tam z pewnością wygryzie Samiego :wink: bo Carra jest tam sciana nie do ruszenia...Być moze Barca chce go na lewą obrone :?: z reszta Liverpool tez moze go na lewa lub prawą łyknąć bo kto tam Finnan i Josemi, Traore bo Risse się przerabia w klasowego pomocnika :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 lip 2005, 9:14

Gallas kosztowałby ok. 10 mln €. Już Gallasem sie interesuje kilka klubów-Barca dochodzi Liverpool, byc może jeszcze ktoś moze sie włączyć w wyścigu o Francuza.
Ostatnio ucichła sprawa SWP, ale być może już jest jedną nogą w Chelsea. Nasz cel-Gila, odszedł do Milanu, o Trezeguecie marzenia nam rozwiał Moggi(naszczęście :P )

POZDRO

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 lip 2005, 10:19

Rossi pisze:
Mikusinski pisze:Liverpool jest zainteresowany kupnem obrońcy Chelsea-Wiliama Gallasa. Sam Francuz wielokorotnie podkreślał, że jest niezadowolony ze swjej pozycjii w klubie, nie odpowiada mu rola lewego obrońcy lub rezerwowego. Ale ja raczej wątpie aby Jose sie pozbył Francuza.
Lepiej jak by Gallas odszedłz chelsea bo teraz jeszce gorzej bedzie mu sie wedrzeć do pierwszej jedenastki. Najlepiej jak by trafił do Barcelony bo tam by miałpewne miejsce na środku obrony.
Pewne? Raczej nie... Jest Belletti, na środku - Puyol, Marquez i Edmilson...no chyba żeby wygryzł GIO ze składu, ale ja w to nie wierzę.
Widziałbym go w Liverpoolu: Finnan/Josemi, Carragher, GALLAS, Traore/Warnock. I Liverpool walczy o mistrza...
Dudek
Finnan, Carragher, Gallas, Traore
Luis Garcia, Xabi Alonso, Gerrard, Riise, Sissoko
Cisse

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 lip 2005, 10:22

A gdzie Sami Hyypia tam msił by walczyć z Hyypią a on takze wymiata...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lip 2005, 11:15

Hypia to kloc. Beniztez powinien wzmocnic obrone bo przy obecnych ''klasowych'' obroncach nawet cudowny Reina bedzie puszczac szmaty.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”