Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 54

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: W tle Robinho juz wszyscy zapomnieli juz o Ballacku???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 20:00

marvel55 pisze: Co prawda nie lubie Realu i sadze ze sie powoli rozpada :
Rozpada :shock: :shock: :shock:
Dlaczego :? :?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 20:08

hubertd pisze:
Cule pisze:Dla mnie Real to nie jest miejsce dla Portillo... Wrócił do Hiszpanii, gdy Morientes został sprzedany do Liverpoolu po to, by znowu siedzieć na ławce rezerwowych. Jak nie będzie wypożyczony lub ewentualnie sprzedany to nic z niego nie będzie :roll:
przeciez zostal wypozyczony do malagi, pisze wyraznie :evil:
On, Mińambres, Borja i kilku innych wychowankow dostalo do wiadopmosci ze nie beda juz potrzebni klubowi. Portillo odejdzie na pewno ....

POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: W tle Robinho juz wszyscy zapomnieli juz o Ballacku???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 20:10

Bienias pisze:
marvel55 pisze: Co prawda nie lubie Realu i sadze ze sie powoli rozpada :
Rozpada :shock: :shock: :shock:
Dlaczego :? :?:
Kibice Realu chyba jak Galacticos nie kupuja 30letnich gwiazd to juz mysla ze zespol sie rozpada. Popieram :D Przeciez ten Robinho to taki mlody affuuj ja chce 30-o latkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 20:11

szewa7 pisze:Moim zdaniem kolejnym piłkarzem będzie Robihno.
6 lipca gazeta BravoSport napisała tak:

Real Madryt

Przychodzą: Najbliżej przyjścia na Santiago Bernabeu są Robihno z Santosu
i Antonio Reyes z Aresanalu Lodyn.
Mogą przyjść: Alberto Gialrdino z Ac Parmy i Emerson z Juve (zaprocentują włoskie kontakty dyrektora sportowego Realu Arrigo Sacchiego ???).Adriano z Interu za rok
Plotka ( kto może przyjść): Ruud van Nistelrooy z Manu, Frank Lampard z Chelsea, Steven Gerrard z Liverpoolu, trener Jose Mourihno z Chelsea, Thierry Henry z Arsenalu ???

Dlategi nigdy nie kupowałem i będe kupował Bravo Sportu :roll: najbardziej mnie rozsmieszyły informacje o przyjściu Mourinho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeszcze Gila, o matko....

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 20:17

Bravo sport ma swoich wiernych fanow. Zobaczcie ilu jest kibicow drewnianego C ronaldo :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 lip 2005, 21:42

Obrazek

Ci dwaj panowie zajeli miejsce wspomnanego Borji Hernandeza oraz Oscara Minambresa...Już jutro obaj zostana zaprezengtowani publiczności na Bernabeu oraz wezmą udzial w pierwszym treningu...czekamy na Robinho odcinek 24 dobiega końca :wink:

owad
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 10 lip 2005, 22:31

Portillo odejdzie napewno:)
Valencja dokonala dobrych zakupow ale Real dopiero sie rozkreca:)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 lip 2005, 0:14

Bienias pisze:Bravo sport ma swoich wiernych fanow. Zobaczcie ilu jest kibicow drewnianego C ronaldo :lol:
no nie wiem czy c ronaldo jest drewaniany, widziales jego gre??

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lip 2005, 0:53

Taa i przyznam ze ma talent ale do klasy chocby Krzynowka jescze mu brakuje umiejetnosci. Ma sporo efektownych dryblingow ale malo efektywnych.

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 11 lip 2005, 8:27

No co wy C. Ronaldo to najleprzy boczny pomocnik (gra i na lewej i na prawej stronie dobrze) i
do tego jest jeszcze mlody ma dopiero 20 lat a juz jest wart 20mln. Chociaz zeczywiscie lekko przesadza z dryblingami

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 11 lip 2005, 10:56

Mikusinski pisze:
szewa7 pisze:Moim zdaniem kolejnym piłkarzem będzie Robihno.
6 lipca gazeta BravoSport napisała tak:

Real Madryt

Przychodzą: Najbliżej przyjścia na Santiago Bernabeu są Robihno z Santosu
i Antonio Reyes z Aresanalu Lodyn.
Mogą przyjść: Alberto Gialrdino z Ac Parmy i Emerson z Juve (zaprocentują włoskie kontakty dyrektora sportowego Realu Arrigo Sacchiego ???).Adriano z Interu za rok
Plotka ( kto może przyjść): Ruud van Nistelrooy z Manu, Frank Lampard z Chelsea, Steven Gerrard z Liverpoolu, trener Jose Mourihno z Chelsea, Thierry Henry z Arsenalu ???

Dlategi nigdy nie kupowałem i będe kupował Bravo Sportu :roll: najbardziej mnie rozsmieszyły informacje o przyjściu Mourinho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeszcze Gila, o matko....
Brawo Sport to taki Fakt tylko ze dla dzieci :twisted: :twisted: Mam kuzyna 14 lat ktory to kupuje nalogowo i zawsze gdy u niego jestem to mam niezly ubaw z tej gazetki :P :P :P

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 lip 2005, 14:42

Gila ? Przecież w tym roku nawet tuttosport o tym chyba nie pisało :wink: Mourinho ? A po co , przecież Luxe dobrą pracę robi ... Eh, jeśli już masz czytać BS tto chociaż, nie wierz w to co tam piszą.W tym roku na Robinho się chyba nie skońćzy, ale nie widać potancjalnych galaktycznych na celowniku.Tzn, takich, których choć w 70 % przejście jest realne.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 lip 2005, 16:04

Valencia podpisała kontrakt z Urugwajczykiem Fabianem Estoyanoffem. Zawodnik znakomity, ale niestety nie doceniany. Grał ostatnio w urugwajskim Fenix, ale został wypożyczony do Cadiz. Fabiana na pewno pamiętamy dzięki pięknej bramce zdobytej prawie rok temu na Copa America przeciwko Argentynie.
Kibicom Valencii gratuluję przemyslanego i na pewno udanego transefu, bo talent Estoyanoffa zapewne wybuchnie w Valencii.

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że o tym tranferze będzie tak głośno.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 22:40

Kto bedzie kolejnym Galaktikos :?: W tym roku niebedzie, chyba że za takiego można uznac Robinho. Zaden zawodnik niechce przechodzic do realu i odbudowaywac jego dawnej potęgi. Po za tym juz chyba sami niechcą takich kupowac. Sprowadzili tego Garcie i Diogo, to nie są Galaktikos. Doszli do wnisku ze oni mogą wniesc do drużyny więcej niz jakis gosc kupiony za 50 mln

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 lip 2005, 22:56

Michal_United pisze: Zaden zawodnik niechce przechodzic do realu i odbudowaywac jego dawnej potęgi.
Co Ty nie powiesz Obi Mikael was wyrznol bez mydla tak sam Essien i reszta zdolnej mlodziezy mających osiągnąc wszystko w przeciętnym ManU...śmieszny jesteś...Era Galactikos zostala obalona przez samego Pereaz choc jak sam mowil ze bedzie sciagał gwiazdy ale nie w takich ilościach...Crackiem bedzie Robinho zapewno i moze wasz najlepszy defensor Rio :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”