Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 lip 2005, 12:42

Bienias pisze:Hypia to kloc. Beniztez powinien wzmocnic obrone bo przy obecnych ''klasowych'' obroncach nawet cudowny Reina bedzie puszczac szmaty.
Hyypia to bardzo dobry obrońca , nie popełnia głupich błedów i wszystkie górne piłki sa zazwyczaj jego. Gole też czasem stzreli dzieki swojemu wzrostowi co nie moge powiedzieć o Rio Ferdinandzie( wogóle bramek nie stzrela z takim wzrstem). Napewno Sami a tym sezonie będzie grał w podstawowym skłądzie the reds.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lip 2005, 13:29

Moze na angielskich sredniakow to wystarcza ale technicy zawsze go w ziemie wkrecaja.

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 11 lip 2005, 21:30

Bienias pisze:Moze na angielskich sredniakow to wystarcza ale technicy zawsze go w ziemie wkrecaja.
Masz racje to jest obronca typowo na angielska lige. Z niskimi i szybkimi zawodnikami zawodnikami czesto ma klopoty

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lip 2005, 21:39

Jasne a ligi mistrzow to chyba koledzy nie oglądali.Razem z Carragherem tworzyli duet nie do przejscia.Wszystkie gorne piłki były jego i zaden technik w ziemie go nie wkrecił.Najwieksze zalety Hyypii to spokój, doświadczenie i gra głowa.
pozdro

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 lip 2005, 21:45

Echchchch...Byly napastnik Chelsea Londyn-Mateja Keżman, zadeklarował, że w nastepnym sezonie gry, dla Atleti Madryt strzeli 20 goli. Już zacząl swój dorobek strzelecki... pierwsza strzelil na treningu :D
Powodzenia Keżman.

Jose Mourinho mierzy w kolejne trofeum- ma byc to Tarcza Dobroczynnosci. 7 sierpnia o to trofeum rozegra spotkanie z Arsenalem Londyn
"Jest to tylko jeden mecz i wszystko rozstrzygnie się w jednym meczu, nie będzie dodatkowego spotkania. Stawką jest piękna srebrna tarcza” – mówi Mourinho.

- „Mecz będzie rozgrywany w okresie, gdy drużyna będzie jeszcze przygotowywana do nowego sezonu, ale my ciągle chcemy wygrywać i będziemy chcieli zwyciężyć.”

POZDRO :P

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lip 2005, 22:10

Chelsea ma nowe super koszulki. Dzisiaj zaprezentowano Asiera Del Horno oraz nowe ciekawy stroje wyprodukowane przez firme UMBRO(szkoda, że to ich ostani rok :cry: )

8)
Obrazek

Niezłe co :?: :?: :twisted: :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lip 2005, 11:52

Mikusinski pisze:
Mnie też to wkurza. Ja kibicuje dokładnie od 6 lat londyńskiemu klubowi. Możesz mi nie wierzyć ale tak jest.
Jeszcze na allegro, po 20 zł widziałem koszulki Zoli, oryginalne UMBRO. Ostatnio własnie widziałem, koszulke Tore Andre Flo, w Tarnobrzegu!!Pisało jeszcze Autoglass. Ecchchchch...te czasy :D

:roll: :roll: :roll: pol roku temu uwielbiales inny klub :roll: :roll: :roll:

...no i jeszcze ta sciema ze od 6 lat :lol: :lol: :lol: jeszcze niedawno w katalugo gg miales "13 lat" 8)

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 13 lip 2005, 14:35

Jak dla mnie to brzydkie są te nowe koszulki Chelsea. :?
Nie wiem czy wam się podobają ale sądze że jak Adidas będzie im robił koszulki (chyba za rok :?: ) to zrobi ładniejsze :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 14:47

Juv pisze:Jak dla mnie to brzydkie są te nowe koszulki Chelsea. :?
Nie wiem czy wam się podobają ale sądze że jak Adidas będzie im robił koszulki (chyba za rok :?: ) to zrobi ładniejsze :wink:
Co roku chelsea ma brzydkie stroje :twisted:
To mikusiniski ma 13 lat??? czy ty sobie żartujesz lakier??

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 18:20

Rossi pisze:
Juv pisze:Jak dla mnie to brzydkie są te nowe koszulki Chelsea. :?
Co roku chelsea ma brzydkie stroje :twisted:
To mikusiniski ma 13 lat??? czy ty sobie żartujesz lakier??
Tak właściwie to nie wiadomo ile Mikusiński ma lat. Kilka razy sprawdzałem jego profil i raz miał rok urodzenia 1989 a innym razem 1987, wiec nie wiem :roll:

Lakier 1992 to jeszcze nie widziałem :wink:

Wiem, ze Mikusiński miał kilka kont założonych na forum. Jednym z nich był Magus (chyba, tutaj nie jestem pewien, ze Magus to on), a Magus w profilu ma rok urodzenia: 1990 :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 13 lip 2005, 19:25

Magus to moje konto :mrgreen:

Dzisiaj Chelsea rozegra pierwszy sparing w lecie z Wycombe Wanderers, zespoł występujący w League Two. W drużynie Chelsea zagra wielu młodzików-17 letni lewy obrońca Jonas Elmer który przybył z Grasshoppers of Zurich oraz dwaj zawodnicy, którzy zaliczyli już debiut w Premiership są to 19-letkowie ofensywny pomocnik Filipe Morais i napastnik Phil Younghusband.

Nasz trener nie będzie mógł skorzystać z Ricardo Carvalho (w lecie przeszedł operację barku i Jose nie chce niepotrzebnie ryzykować zdrowia naszego obrońcy), Wayne’a Bridge’a (Anglik nie jest jeszcze gotowy do gry), Claude’a Makelele i Hernán’a Crespo (którzy dopiero dwa dni temu rozpoczęli treningi).

Te nazwy na pogrubiono, powinniscie sobie zapamiętac, bo to nastepcy Johna Terrego, Franka Lamparda i Didiera Drogby :mrgreen:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lip 2005, 19:33

Niedawno Murinio mówił że Dein ustawia Arsenalowi terminarz.. a to gbur

Angielska federacja, Football Association, postanowiła odpowiedzieć na zarzuty Jose Mourinho, który oświadczył niedawno, że Arsenal ma duże wpływy w federacji za sprawą Davida Deina.

Oto oficjalna oświadczenie FA:

"Jesteśmy bardzo rozczarowani i zdziwieni z powodu komentarzy Jose Mourinho, menedżera Chelsea, pod naszym adresem"

"W czasie, gdy największe autorytety światowej piłki starają się poprawić zachowanie i wizerunek piłki nożnej na wszystkich jej frontach i poziomach, wypowiedzi tego typu są zdecydowanie niepotrzebne, niepomocne oraz źle wpływają na obraz futbolu"

"Vice-prezes Arsenalu, David Dein, jest jednym z czterech członków FA reprezentujących kluby FA Premier League. Czwórka reprezentantów Premier League jest wybierana przez wszystkie 20 klubów tej ligi (w tym Chelsea). Osoby te mają na celu dbanie o interesy drużyn ekstraklasy w FA"

"Chcemy kategorycznie zaprzeczyć, jakoby David Dein miał wpływy w komisji dyscyplinarnej FA, a także że federacja ulega jego presji i życzeniom. To powinno być jasne i oczywiste, że David Dein nie jest członkiem komisji dyscyplinarnej FA"

"David Dein nie ma także żadnych wpływów dotyczących poszczególnych piłkarzy czy klubów. Takie są zasady FA. Także nie może on podejmować żadnych decyzji związanych z karaniem czy usprawiedliwaniem innych. Nie należy on, jak już mówiliśmy, do komisji dyscyplinarnej Football Association"

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 13 lip 2005, 21:12

Ja nie wnikam w Football Associaton, wiec nie wiem czy dein rzeczywiscie ustawiał terminarz Premier League :) Moze Józio tak promieniuje nienawiścią do Arsenalu, że każdy preteskt jest dobry do poniżenia Top Gunners.

POZDRO :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lip 2005, 22:52

Moze Józio tak promieniuje nienawiścią do Arsenalu, że każdy preteskt jest dobry do poniżenia Top Gunners.
jak narazie to ośmiesza... i to sam siebie :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 lip 2005, 10:12

W oświadczeniu wydanym wczorajszego wieczora, klub Chelsea Londyn wyraził pełne poparcie dla trenera Jose Mourinho, mimo reakcji FA na jego wypowiedzi.

Rzecznik klubu mówił:

,,Chelsea jest świadoma swojej odpowiedzialności za wizerunek tego sportu i nie chce wdawać się w konflikty z FA czy/lub z Premier League, tak samo jak Jose."

,,Następnym razem jakiekolwiek problemy, związane z piłką czy też nie, będziemy zgłaszać do FA w bardziej właściwy sposób."

,,Nasze obserwacje związane z terminarzem są niestety faktem: po każdym meczu Ligi Mistrzów, musimy rozegrać mecz na wyjeździe w lidze."

,,W ostatnich miesiącach ze strony Arsenalu padło wiele krytycznych słów pod adresem konkretnych osób w Chelsea jak i klubu jako całości. To nie były tylko pojedyńcze incydenty."

,,Chelsea tak jak każdy inny klub ma niepisane prawo do publicznego bronienia się przed taką krytyką, kiedy jest to stosowne i w pełni popieramy Jose Mourinho gdy to robi."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”