Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 lip 2005, 21:32

Mikusinski pisze:Ecchchch....Od BVB odszedł Ewerthon, jeden z czołowych napastników. Odszedł do Realu Saragossa i kosztował podobno 3 mln €. A więc od Borussi odszedł jeden z czołowych napasciorów. Mam nadzieję, że działacze BVB niedłigo uzupełnią tą lukę :wink:
To nie był tak złe posunięcie za pół roku wygasł by mu kontrakt i poszedł by sobie pewnie za darmo kwota transferu jest w granicach 3mlnE-3.5mlnE oficjalnie nie podano ceny a co do zastępstwa w to miejsce to zostali sprowadzeni: Smolarek oraz Buckley-wielka nie wiadoma ale zobaczymy jak to będzie mam nadzieję ze BVB sie uda w Pucharach w tym roku ;]

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 11 lip 2005, 21:33

rebuzz pisze:mikusinski przeciez ta luka juz dawno jest uzupelniona ... Delron Buckley przyszedl ....
Ale to nie jest zawodnik ktory moglby zastapic Evertona. Jest od niego gorszy

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 lip 2005, 21:47

internista1908 pisze:
rebuzz pisze:mikusinski przeciez ta luka juz dawno jest uzupelniona ... Delron Buckley przyszedl ....
O Jezu...Masakra, zapomniałem, że przyszedl Delron Buckley. Borussia dokonala bardzo dobrego zakupu(Delron byl wolnym zawdonikiem :?: ), według mnie Buckley jest nawet lepszy od Ewerthona :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 lip 2005, 21:51

Mikusinski pisze:
internista1908 pisze:
O Jezu...Masakra, zapomniałem, że przyszedl Delron Buckley. Borussia dokonala bardzo dobrego zakupu(Delron byl wolnym zawdonikiem :?: ), według mnie Buckley jest nawet lepszy od Ewerthona :wink:

POZDRO
Nie Buckley był chyba jak dobrze pamiętam sciągnięty za 700 tys E ;]

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 lip 2005, 21:55

jaget pisze:
Mikusinski pisze:
internista1908 pisze:

POZDRO
Nie Buckley był chyba jak dobrze pamiętam sciągnięty za 700 tys E ;]

To i tak by było nie drogo, jak oglądałem na Polsat Sport Bundesligę, to calkiem ładnie grał, jak oceniał Kicker był nawet powyżej Krzynowka :P

POZRO

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 11 lip 2005, 21:59

internista1908 pisze:
nie ma takiego zawodnika jak "everton" jest ewerthon tak na przyszlosc ,

pozatym Buckley jest gorszy ? 15 bramek w BL .... hmm 100 metrow w niecale 10 sekund ? itd itd bez przesady narazie to Ewerthon sie powinien uczyc od Buckleya :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 lip 2005, 23:40

rebuzz pisze:
internista1908 pisze:
nie ma takiego zawodnika jak "everton" jest ewerthon tak na przyszlosc ,

pozatym Buckley jest gorszy ? 15 bramek w BL .... hmm 100 metrow w niecale 10 sekund ? itd itd bez przesady narazie to Ewerthon sie powinien uczyc od Buckleya :)

Buckley to akurat zły przykład, że jest gorszy od brazylijczyka.On w Niemczech gra od bodajże 10 lat, zawsze gra czołowe role w swych klubach, szkoda tylko, że nigdy nie wybił się do Bayernu czy podobnych zespołów.Wiesz, w tym sezonie napewno podniecałeś się Krzynówkiem.Otóż Jacek zajął 2 miejsce po Delronie w klasyfikacji najleszych skrzydłowych.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 lip 2005, 23:59

nie chce smucic kibicow bvb, ale zebyscie sie nie przejechali na tym "Buckleyu" sterzlil 16 bramek ale Hashemian tez strzelil w Bochum ich bardzo wiele(a co z nim bylo dalej o wszyscy wiedza), wg mnie jest to pilkarz jednosezonowy bo gdyby mialo cos z niego byc to Bayern by go za takie psie pieniadze sciagnal.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 lip 2005, 0:23

Bogi pisze:

Buckley to akurat zły przykład, że jest gorszy od brazylijczyka.On w Niemczech gra od bodajże 10 lat, zawsze gra czołowe role w swych klubach, szkoda tylko, że nigdy nie wybił się do Bayernu czy podobnych zespołów.Wiesz, w tym sezonie napewno podniecałeś się Krzynówkiem.Otóż Jacek zajął 2 miejsce po Delronie w klasyfikacji najleszych skrzydłowych.
nie , nie "podniecalem" sie krzynowkiem :) wierz na slowo albo poczytaj moje wszystkie posty dotyczace jego osoby :lol: :lol:

a odejscie Ewerthona to nie tragedia .. owszem szkoda .. zostal jeszcze Ricken , Smolarek , Gambinho , Odonkor , Koller , Buckley , mlody Akgun wiec nasz atak w przyszlym sezonie widze dobrze :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 lip 2005, 0:28

rebuzz pisze:
Bogi pisze:

nie , nie "podniecalem" sie krzynowkiem :) wierz na slowo albo poczytaj moje wszystkie posty dotyczace jego osoby :lol: :lol:

a odejscie Ewerthona to nie tragedia .. owszem szkoda .. zostal jeszcze Ricken , Smolarek , Gambinho , Odonkor , Koller , Buckley , mlody Akgun wiec nasz atak w przyszlym sezonie widze dobrze :)

Do było do interisty :wink: .Buckley to nie jest piłkarz jednosezony Gomezie . . .a Hashamian trafił do złego klubu dla siebie.Zickler, Santa Cruz, Guerrero, Pizzaro, Makaay i on tutaj chciał regularnie grać ?

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 12 lip 2005, 0:33

Bogi pisze:
rebuzz pisze:
Bogi pisze:

Do było do interisty :wink: .Buckley to nie jest piłkarz jednosezony Gomezie . . .a Hashamian trafił do złego klubu dla siebie.Zickler, Santa Cruz, Guerrero, Pizzaro, Makaay i on tutaj chciał regularnie grać ?
To prawda Hashemian nie miał za dużo okazji żeby sie wgrać a Buckley dostanie je pewnie nie raz ;] i wgra sie do składu i będzie naszym asem z rękawa Berta ;]

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 12 lip 2005, 9:40

Szczerze mówiąc to sądze, że Buckley będzie tyle samo wnosił do zespołu co Ewerthon. Co idzie na + dla byłego zawodnika BVB to to, że jest od Delrona młodszy. Byłem na treningu Arminii i widziałem co robił Buckley z piłką. W zasadzie na boisku istniało dwóch zawodników: Patrick Owomoyela i właśnie on. Szybki i dobry technicznie. Przyda się na pewno...

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 lip 2005, 18:24

Puchar Inrertoto:
BvB-Sigma 1-1
Bramke dla Dortmundu zdobym Kringe, a dla zespolu z Czech ich reprezentant Jan Koller (samoboj).
Zaczelo sie dobrze gol kringe w 8 minucie, ale Koller wyrownal w 45min....druga polowa nic nie zmienila, jak widac tu pilkarskie przyslowie sie spelnilo ze napastnik pod swoim polem karnym to zazwyczaj nieszczescie.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 lip 2005, 22:55

no coz .. troszke wstyd z sigma jedynie 1-1 ... teraz ciezkie spotkanie na wyjezdzie ...moze pojade do olumunca .. w poniedzialek bede dzwonic po bilety jak sie uda zalatwic to pojade ;)

ps. Asysta Smolarka jakby to kogos interesowalo :wink:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 20 lip 2005, 20:03

a tak szczerze patrząc i myśląć optymsitycznie to co moze Borussia osiagnąć w tym sezonei w Bundeslidze.
Niby skład nie słaby, ale zadłużenie. Szkoda tej Borussi. jakie tu prespektywy można dostrzec.??? Fanii co wy na to?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”