Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 378

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 17 maja 2014, 23:00

A tak, rzeczywiscie :wink: , w sumie jestem na forum niedlugo, ale pamietam tego uzytkownika jeszcze jak trenerem byl QSF

E: :lol: wiec witamy kolejnego kibica :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 maja 2014, 23:03

Ebi pisze:ja jestem od dzisiaj!
Bayern nawet od czasu do czasu miewa podobne stroje, więć jakieś tam przysposobienie zyskałeś :wink:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 maja 2014, 23:04

Gratulacje z niebieskiej części Manchesteru :beer:

Nie mam nic przeciwko by następny sezon w PL i PD zakończył się podobnie :) Czego życzę sobie i kibicom Atletico.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 maja 2014, 23:06

Salas11 pisze:
Ebi pisze:ja jestem od dzisiaj!
Bayern nawet od czasu do czasu miewa podobne stroje, więć jakieś tam przysposobienie zyskałeś :wink:
oj tak. wytarczy zerknąć na te z sezonu 2010/2011 (grali w nich w finale z interem). całiem podobne do atleti. puszczam oko w stronę barcelońskich przerzutek i niedzielnych kibiców (niekoniecxznie forumowych) i nr 2 po Bayernie jest atleti :wink:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 17 maja 2014, 23:06

troche zdjec:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:beer:
Bedziemy to wspominac latami!!!

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 maja 2014, 23:09

W ogóle to odpowiada mi Atletico. Jest tam bawarski chłopak Sosa, którego doskonale pamiętam, bo został sprowadzony zamiast Aguerro (później włodarze Bayernu przyznali, że niesprowadzenie Sergio to jedna z największych porażek transferowych w historii klubu :wink: ). Spisałem go na straty, we Włoszech nie podołał, trafił gdzieś tam hen w piździec na Ukrainę, ale wrócił do wielkiego futbolu i odgrywa niemałą rolę! Brawo! Widać ten bawarski charakter!

Druga sprawa - Diego. Związany z Bundesligą Brazol, któremu życzyłem, żeby się wyrwał z szaroburego VFL i uciekł do Atleti, z którym wygrał LE 2012 (znów przy ogromnym wkładzie). I udało się! Gośc, którego kariera potoczyła się nie tak jak powinna (talent nieziemski, sukcesów jakby mniej), ale nadrabia stracony czas.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 17 maja 2014, 23:11

Diego juz podobno sie waha, czy nie odejsc, wiec moze byc tak, ze jego "ponowna" kariera w atleti dlugo nie potrwa...szkoda by bylo w sumie.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 maja 2014, 23:12

mzatlanta pisze:Diego juz podobno sie waha, czy nie odejsc, wiec moze byc tak, ze jego "ponowna" kariera w atleti dlugo nie potrwa...szkoda by bylo w sumie.
Ale gdyby jakimś cudem wygrał LM - cóż to byłaby za kariera! LE, LM, miś kraju (coś przegapiłem? bo superpucharu europy czy pucharu króla chyba nie wygrywał). To się nazywa znaleźć się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 maja 2014, 23:15

mzatlanta pisze:Diego juz podobno sie waha, czy nie odejsc, wiec moze byc tak, ze jego "ponowna" kariera w atleti dlugo nie potrwa...szkoda by bylo w sumie.
W sensie kończyć karierę?

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 17 maja 2014, 23:18

to fakt, wiec niezaleznie od tego, czy zostanie czy odejdzie, bedzie mogl sobie kolejne sukcesy (no, przynajmniej jeden :wink: ), z tego polrocza w Atleti dopisac do cv :lol: Mysle, ze wszystko sie pewnie rozbije o te jego nieszczesna wysoka pensje i o to, czy bedzie gral, bo Diego przyszedl jako rezerwowy i na pewno nie jest z tego faktu zadowolony. ja osobiscie bardzo bede zalowac, jesli jednak nie zostanie.

A co do Sosy, to nie mam pojecia, jakie klub ma plany co do niego i co zamierza sam zainteresowany :think:

E: nie, w sensie czy nie odejsc gdzies (do Santosu np. ktory ponic sie nim interesowal)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 maja 2014, 23:21

Ebi troche pojechal z tym bawarskim charakterem Sosy ;) Przeciez jego tam pogonili zanim jeszcze zdazyl sie rozpakowac, a podobna sytuacja miala miejsce troche pozniej w Neapolu.

Argentynczyk jest przydatnym zawodnikiem w tym sezonie, pozytywny transfer, ale jezeli trzeba by bylo za niego placic jakies duze pieniadze, to ja jednak bym z niego zrezygnowal.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 maja 2014, 23:22

No właśnie tak mi coś nie pasowało, ale wolałem zapytać :P Ma dopiero 29 lat, więc jeśli będzie się dobrze prowadził pogra jeszcze na dobrym poziomie 4-5 lat. Wtedy niech myśli o powrocie do Brazylii.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 17 maja 2014, 23:23

10 baniek chyba za niego chcieli Ukraincy?jesli sie myle, to niech mnie kos poprawi.
za drogo jak na mozliwosci klubu za takiego grajka zapewne. simeone by sie pewnie przydal, ale czy bedzie dla niego miejsce, poza tym teraz kazdy chce grac i nikt nie chce byc rezerwowym, nawet w "tym" Atleti :D

E: a co do Diego, to podobno nie moze sie dogadac z Atleti, bo rzada pensji, ktora nie zadowala klubu, wiec jesli odejdzie z powodow finansowych z klubu, do ktorego podobno tak bardzo chcial wrocic, to coz...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 maja 2014, 23:29

Dr.Football1 pisze:Ebi troche pojechal z tym bawarskim charakterem Sosy ;) Przeciez jego tam pogonili zanim jeszcze zdazyl sie rozpakowac, a podobna sytuacja miala miejsce troche pozniej w Neapolu.

Argentynczyk jest przydatnym zawodnikiem w tym sezonie, pozytywny transfer, ale jezeli trzeba by bylo za niego placic jakies duze pieniadze, to ja jednak bym z niego zrezygnowal.
Nie pojechał wcale :wink: Każdy zawodnik, który choć odrobinę przewinie się przez wielki Bayern nabiera jego DNA. Zresztą znacie jakiegoś byłego grajka tegoż klubu, który byłby niegodne pożegnany, źle się wypowiadał, nie był z nim emocjonalnie związany? Ano właśnie.

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 182

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 17 maja 2014, 23:31

Ballack czasem nie został wygwizdany w swoim ostatnim meczu w Bayernie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”