Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 384

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 maja 2014, 19:31

Koke w Barcie to bylby najemnik totalny. Pasowalby do tego zespolu. Niestety, ale Barca nagle zachciala byc drugim Galacticos i interesuja ich tylko transfery 50+.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 maja 2014, 19:34

Oj po co to durne gadanie?
Czyli Nikt z Atleti nie odejdzie, bo przecież Atleti w finale LM a w tabeli wyżej niż Real.
Dr.Football1 pisze:Koke w Barcie to bylby najemnik totalny. Pasowalby do tego zespolu. Niestety, ale Barca nagle zachciala byc drugim Galacticos i interesuja ich tylko transfery 50+.
No z tym zainteresowaniem Barcy tylko zawodnikami 50+ to faktycznie niepokojace... ale gadanie, ze najemnik by pasowal to troche przesada w kontekscie klubu gdzie w pierwszej 11 graja glownie wychowankowie...
Ostatnio zmieniony 23 maja 2014, 19:36 przez Emerald, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 maja 2014, 19:35

Temat "Koke-inny klub" nie ma sensu rozpoczynac bo chlopak jest nie do przejecia w tym okienku przez nikogo. Wiec polecam nie fantazjowac.
A co do najemnikow to raczej wiecej ma ich Atletico niz Barcelona. Zdecydowanie wiecej. Wiec mozesz akurat miec rację, ze Koke pasuje do klubu najemnikow :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 maja 2014, 19:40

Ok, Sraczu ;) Ale niestety prawda jest taka, ze Barca staje sie klubem bardzo podobnym do Realu. Wrecz identycznym. Galacticos i jazda.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2014, 19:43

Emerald pisze:Ile wam tego dlugu zostało? Bo w takim tempie możecie szybko wyjść na prostą. A wtedy się zrobi naprawdę ciekawie.
Szybko nie da się wyjść na "prostą" mając łączną kwotę zadłużenia kilkukrotnie przewyższającą roczne przychody. Atletico teraz zarobi więcej niż zapewne zakładali w prognozach, ale ponad 500 baniek (nie wiem ile jest długu netto, ale pewnie też bardzo dużo) tak szybko nie spłacą.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 maja 2014, 19:48

Dr.Football1 pisze:Ale niestety prawda jest taka, ze Barca staje sie klubem bardzo podobnym do Realu. Wrecz identycznym. Galacticos i jazda.
Wszystkich nas to martwi.
Ale, moze jeszcze nie idzmy tak daleko. W tym momencie ciezko powiedziec, zebysmymieli w skladzie jakiegos strasznego najemnika. Neymar kiedys do Europy musial przyjsc. Alvesa, Mascherano czy Adriano ciezko nazywac najemnikami skoro graja juz ladnych pare lat. Zostaje tylko Song, ktory poleci i Sanchez...

Kluchman - normalnie nie, ale jak sie dostaje kilkadziesiat nieplanowanych baniek wiecej za LM czy kolejne kilkadziesiat za transfery. Na pewno sporo podgonia.
A moze miasto od nich stadion odkupi i odda?? :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2014, 19:57

Emerald pisze:A moze miasto od nich stadion odkupi i odda??
Tak to na pewno nie. :P Chcą za kilka sezonów przenieść się na inny, większy obiekt, który wymaga przebudowy, więc na pewno będzie ich to dużo kosztować. Nie wiem, co stanie się wówczas z Vicente Calderon.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 maja 2014, 1:13

Koke sie nigdzie z Atleti nie rusza na ten moment :)

Jestem na konferencji poza domem, wiec wrzuce tylko zapowiedz tego, co sie zdarzy jutro:

http://www.atleticopoland.com/news/show ... i-mistrzow

O tym finale chyba wszystko juz zostalo napisane. Nie bedace faworytem Atleti moze jutro sprawic potezna niespodzianke, dzieki ktorej ten sezon bedzie nie tylko udany, ale i nadzwyczajny, magiczny. W zeszlym roku tez nikt nie wierzyl w CdR, a jak bylo pamietamy :P Wiec coz mozna napisac?Aupa Atleti!!!Niech ten mecz, jakkolwiek sie zakonczy, bedzie przynajmniej zagrany najlepiej, jak tylko sie da. Wyjsciowy sklad ciagle nie jest pewny, wiec na wszelki wypadek zakladam, ze Costa raczej sie nie pojawi...ale jak bedzie, wie chyba tylko Cholo. Marzy mi sie znow jakas glowka Godina :D
Nie wiem, czy bedzie mi dane ogladac od poczatku, w kazdym razie sciskam kciuki za chlopakow z calej sily!!! Beda nerwy niesamowite.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2014, 1:18

Teraz już wiem co znaczy spotkać Ciebie o tej godzinie ;) jedyne co wiem to kwestia w której wygra Atletico w plebiscycie forumowym bo innego czarnego konia nie widzę! Życzę powodzenia w finale i będę mocno trzymać kciuki

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 maja 2014, 1:28

Od dawna cierpie na bezsennosc i jesli akurat nie pracuje, to siedzie raczej po nocach i to chyba od poczatku mojej dzialalnosci na forum :P

Kazde trzymanie kciukow i zyczenia wygranej od kibicow innych druzyn sa oczywiscie bardzo w cenie :wink: Oby Atleti odwdzieczylo sie dobra gra i oby to bylo dobre widowisko, troche na przekor wszystkim, ktorzy nie chcieli hiszpanskiego finalu :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2014, 1:36

Ja bardziej o tym słyszałem niż widziałem na żywo więc cieszę się, że dołączyłem do grona Twojej bezsenności :) ja osobiście nie chciałem drużyn z tego samego kraju w żadnej rundzie jakiegokolwiek pucharu, ale stało się i do tego wyszły derby. Atletico oglądałem jak tylko miałem możliwość bo widziałem cholerny potencjał i się nie zawiodłem. Wiem, że faworytem jest Real, ale Cholo swoje powinien wiedzieć, a trenerzy znają się na wylot. Kwestia czy wygra doświadczenie czy świeżość. Ja osobiście liczę na to drugie, a każdy wie o co mi chodzi ;)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 maja 2014, 1:40

:) Widze, ze grono cierpiacych na bezsennosc ciagle sie powieksza :P

Fajnie, jak sie potem czyta zyczenia/gratki od kibicow innych druzyn z roznych lig :beer: To tylko swiadczy, ile taki klub jak Atleti dokonal w tak krotkim czasie.
W sumie na poczatku sezonu wydawalo mi sie, ze final LM bede sledzic bez emocji tzn. w sensie nie bedac emocjonalnie zwiazanym z zadna z druzyn grajacych o puchar...a tu prosze :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2014, 1:45

Ja chwilowo cierpię na bezsenność bo moja kobieta śpi i mam czas dla siebie. Po południu już nie będę miał tyle czasu dla siebie :) ja polubiłem Atletico przede wszystkim za napastników, których wydają na świat, a teraz tym bardziej, że pokonali Real i Barcę, którzy kupują zawodników za niebotyczne kwoty co dla mnie od zawsze jest chore. Niech Atleti pokaże gdzie jest miejsce bogatych

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 maja 2014, 1:48

Ja musze rano wstac na konferencje, a tymczasem zasnac sie nie da :wink:

Szkoda jednak, ze ci swietni zawodnicy "wyprodukowani" w Atleti zasilaja potem inne kluby :(
Niech Atleti pokaże gdzie jest miejsce bogatych
:beer:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 maja 2014, 1:59

Pfff wszędzie tylko, bo pokonali Barcelone blebleble, blebleble...

Kibice pokonanej Barcy też przekazują nocne pozdrowienia i szykują się do trzymania kciuków jutro! :)
za nas niestety od dawna już kibice innych drużyn nie trzymają kciuków... ale taka jest cena wygrywania :P

A tobie Tomaszu w obliczu Twej antybarcelońskości mogę powiedzieć tylko jedno: MASZ 28 LAT!!! :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”