Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 maja 2014, 11:54
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 maja 2014, 12:10
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 maja 2014, 12:24
W bramkę było 9... nie wiem czy celny strzał na 10 minut (pytanie czy doliczyli staty z dogrywki, kiedy Real wchodził jak chciał?) można nazwać bombardowaniem.Carbon pisze:Według whoscored było ich jakieś dwadzieścia.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 maja 2014, 12:27

ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 maja 2014, 12:39
A mówił, że coś wyliczył "Tygodnik kibica"? Kiedyś powtarzał to w każdym meczu, od jakiegoś czasu tego nie słyszałem (ale przyznaję, że Szpaka rzadko słyszę), może ten mityczny tytuł przestał się ukazywać, w sumie na oczy nigdy pisma nie widziałemfan_R10 pisze:jak reagowali to nie pamiętam, ale w kółko szpak powtarzał swoje wyświechtane "ofiarnie" "na wolne pole" "niespożyte siły"
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 25 maja 2014, 12:51
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 25 maja 2014, 13:33
Glowna sila tego Realu nie sa skrzydla bowiem nie sa one w znacznym stopniu silniejsze od tych z zeszlego roku. Postep na wielki plus dokonal sie w srodku pola gdzie nie ma betonu jak za Mourinho, a zamiast tego ogladamy mobilnosc, pressing, kreacje i szybkosc w wyprowadzaniu pilki z fazy obrony do ataku. Trio Alonso, Modric i Di Maria (dwaj oststni graja najlepszy sezon w karierze) dalo Realowi bardzo duzo dobrego i bylo kluczowym elemnetem w drodze do zwyciestwa w CL.sickstick pisze:U Carlo przede wszystkim imponuje mi elastyczność. Z Milanem zdobył LM zagęszczając środek pola, z Chelsea wygrał ligę grając długą na Drogbę, zaś z Realem oparł drużynę na 2 rakietach na skrzydłach. To nie to co Pep czy Mou, którzy w każdym klubie starają się grać to samo.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 25 maja 2014, 13:54
glowas12345
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 25 maja 2014, 15:50
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 25 maja 2014, 17:58
Tu mnie zaskoczyłeś. Moim zdaniem obok Khediry to najsłabsze ogniwo w Realu. Mnóstwo strat, mizerne dośrodkowania... zresztą kilka razy było widać frustrację na jego twarzy, zatem był świadomy, że mu nie idzie...Amaru pisze:Na plus też Carvajal,
Podobnie jak z gestami w stronę sędziego. Szkoda, zawsze taka klasa i gentleman, a wczoraj zrobił niezły cyrk.glowas12345 pisze:ale Simeone mógł się bardziej opanować i nie lecieć z łapami do młodzika.
Nie, ale strzał niski, w środek bramki... powinien to obronić. Jednak jak dla mnie to taka symboliczna scena. Gol na 3:1, dobicie rywala i nawet Courtois nie dał rady, a przez tyle czasu taki pewniak. Zresztą, jestem ciekawy jak sobie poradzi w Premiership. de Gea miał trudne początki, ale sam Ferguson mówił, że to normalne i chłopak musi się zaaklimatyzować. Zobaczymy jak będzie z Belgiem.Conrado pisze:Przy bramce Marcelo niby mógł się zachować lepiej ale to ile miejsca miał Brazylijczyk i to że wszedł w strefę obronną Atletico jak w masło to też wina belga ?
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 25 maja 2014, 18:06
Byli gorsi jak np. Ronaldo, Benzema czy Casillas.obok Khediry to najsłabsze ogniwo w Realu
Jak ktoś założy garnitur, to nie znaczy, że jest gentelmanem. Simeone jako wzór cnót wszelakich. Padłem. Jakim był piłkarzem, takim jest trenerem. Przy sytuacji z Varanem pokazał swoje prawdziwe oblicze.zawsze taka klasa i gentleman, a wczoraj zrobił niezły cyrk
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 maja 2014, 18:28
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 maja 2014, 19:47
CoMazurXIII pisze:pokazują chłopaki swoje prawdziwe oblicze...
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 26 maja 2014, 14:14
glowas12345
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2014, 14:48
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio