Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Amaru
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Amaru » 25 maja 2014, 15:50

O cholerka to powiedzmy że jestem w stanie napisać kilka zdań :mrgreen: A więc jestem przeq....ko szcześliwy :afro: Dawno moja drużyna nie sprawiła mi tyle radości i mimo że to w sumie moje 4 świętowanie zwycięstwa w LM to chyba najbardziej wyczekiwane i na pewno w najbardziej dramatycznych okolicznościach...a takie wyszarpane zwycięstwo smakuje kilka razy bardziej niż jakby miało się skończyć na przykład łatwo i przyjemnie 3-0 :D Uważam że jesteśmy zasłużonym zwycięzcą i mimo że nie wyglądało może to rewelacyjnie...to pokazaliśmy charakter i walkę do końca która w końcu zakończyła się happy endem...W piłce też trzeba mieć trochę szczęścia (Atletico miało je przy bramce Godina) a nad Nami słońce zaświeciło w 93 minucie ale mogło w sumie też trochę wcześniej bo kilka razy w polu karnym Atletico też się ładnie zagotowało...Real zdobył tą swoją "10" i mam nadzieję że wprowadzi to trochę spokoju w kwestii oczekiwań kibiców czy samego zarządzania klubem - chociaż jak trenerem został Mourinho to i tak się wiele zmieniło organizacyjnie czy mentalnie na plus...
Mvp meczu Di Maria za nim w kolejności Ramos no i chyba Modrić mimo że i tak nie była to jego najlepsza wersja. Na plus też Carvajal, Bale czy Varane...
Brava dla Atletico które mogło przejść wczoraj do historii i skarcić Real tak ze ostatnie lata tej rywalizacji mogły zostać puszczone w niepamięć...a dodatkowo mogli zadrwić z lokalnego rywala...Może dziwnie to zabrzmi ale jakby wczoraj Atletico grało w finale z inną drużyną (Bayern, Chelsea) to pewnie mimo animozji chciałbym ich zwyciestwa w tym finale...Simeone zrobił naprawdę zajebistą drużynę mając do dyspozycji kadrę odbiegającą od innych europejskich potentatów! Ja uciekam dalej świętować w końcu mamy "biały tydzień" :beer:

Wróć do „Puchary Europejskie”