Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 34

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Krzysztof T.
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 11 lip 2005, 11:45

@ albi01 poszukaj na poprzednich stronach tego tematu

Dostałem kolejne przesyłki z Evertonu i Panathinaikosu...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lip 2005, 13:17

albi01 w tym mailu pisze to co zwykle kluby pisza :P Że dziekuja ci za napisanie listu a inforumja ponadto ze nie moga odpowiedziec na wszytki ale staraja sie jak moga :P Badz dobrej mysli ...

POZDRO

patri
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patri » 13 lip 2005, 13:17

Adresy do paru piłkarzy, zarówno obecnych jak i byłych

Davor Suker:
Davor Suker GmbH
Herrnstrasse, 13
80539 - Munchen
GERMANY

Pele:
75 Rockefeller Plaza
New York, NY 10019
USA

Antoni Piechniczek:
ul. Kamienna 9a
43-460 Wisła
Polska

Uwe Seeler:
Am Sportplatz 6
22850 Norderstedt
Niemcy

Pierluigi Collina:
Via Lepanto 23
I-55049 Viareggio
WŁOCHY

Johan Cruyff :
c/o Cruyff Welfare Foundation
Olympisch Stadion 5
1076 DE Amsterdam
HOLANDIA

Podoba się? :wink: :wink: :wink: :wink:
Jak ktoś też ma adresy niech je tu opublikuje
Nie wiem czy te adresy są dobre.

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 13 lip 2005, 18:37

Ja dostalem paczki od Manchesteru United i Bayernu Monachium .Wyslalem poczta tradycyjna .Niestety bryloczek ktory wyslal Bayern zostal podprowadzony. Dostalem rozerwana koperte .Moje podejrzenia padly na nowego listonosza ktorego juz na szczescie niema
Załączniki
Picture 5.jpg
Picture 5.jpg (23.85 KiB) Przejrzano 545 razy

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 13 lip 2005, 18:43

tengu pisze:Ja dostalem paczki od Manchesteru United i Bayernu Monachium .Wyslalem poczta tradycyjna .Niestety bryloczek ktory wyslal Bayern zostal podprowadzony. Dostalem rozerwana koperte .Moje podejrzenia padly na nowego listonosza ktorego juz na szczescie niema
ach...ta polska poczta...mi też kiedyś podprowadzili autografy Borussi Monchengladbach. Ile czekałeś na paczki?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 13 lip 2005, 18:49

Widzę, że pamiątki od Manchesteru się nie zmieniają za bardzo. Kiedyś jak byłem młodszy (chyba z 6-lat temu) też do nich wysłałem i przyszło mi mniej więcej to samo co Tobie. Ale pocieszające jest to, że oni zawsze przysyłają bo mój kolega wysłał do nich ok. siedem listów w przeciągu roku i przyszło mu siedem paczek :wink: .

Z tego co pamiętam, to wtedy wysłałem też do Auxerre chyba i przysłali mi fajny, duży plakat z podpisami zawodników (oczywiście skserowany).

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 13 lip 2005, 18:50

Krzysztof T. pisze:
tengu pisze:Ja dostalem paczki od Manchesteru United i Bayernu Monachium .Wyslalem poczta tradycyjna .Niestety bryloczek ktory wyslal Bayern zostal podprowadzony. Dostalem rozerwana koperte .Moje podejrzenia padly na nowego listonosza ktorego juz na szczescie niema
ach...ta polska poczta...mi też kiedyś podprowadzili autografy Borussi Monchengladbach. Ile czekałeś na paczki?

Manchester wyslal po jakis 3 miesiacach a Bayern po jednym

RUSSIAN
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RUSSIAN » 13 lip 2005, 19:22

a na list odpisuja polskie kluby?

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 14 lip 2005, 10:43

Kiedys wysylalem listy do klubow droga normalna ale teraz nie mam czasu. Z ciekawszych rzeczy to dostalem plakat, 2 breloki (plastikowy i metalowy), podkladke pod mysz i proporczyk od Vasco da Gama z Brazylii :D niedlugo potem wyslalem jeszcze raz ale tym razem nie bylo odpowiedzi. Malo rzeczy mam z Hiszpanii (zdjecie Torresaa z Aletico Madryt, odznaki Barcy i Celty Vigo i dwa zdjecia druzyn: Barca i Real) Nic nie przyslali mi jeszcze z Wloch, chyba ze pisalem do pilkarzy. Mam np. fotke Sabriego Lamouchi z okresu jego gry w Parmie i fotke Alexa Del Piero (dostalem po roku czekania :wink: ) Odpisal mi Celtic Glasgow przysylajac zdjecie druzyny jakas gazetke reklamowa z pamiatkami. Z Anglii praktycznie zawsze jest jakas odpowiedz.Ostatnio tylko z Crystal Palace nic nie dostalem. Niemcy wypadaja calkiem niezle.Odpisaly mi m.in. Hertha,Bayer i Wolfsburg. Warto tez napisac do FIFA-odsylaja m. in. naklejki, ksiazke z adresami wszystkich swiatowych federacji, odznaki.UEFA to samo tyle ze ksiazka ma adresy klubow europejskich.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 14 lip 2005, 13:18

Mógłby mi ktoś przykładowo napisać co pisał do jakiegos klubu od którego chce pamiątki ?? ja to bym sobie napisał oczywiście do ACM 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 13:31

shevcento pisze:Mógłby mi ktoś przykładowo napisać co pisał do jakiegos klubu od którego chce pamiątki ?? ja to bym sobie napisał oczywiście do ACM 8)
Boungiorno!

Mi chiamo (Twoje imie i nazwisko) e ho (Twój wiek) anni. Sono nato a Polonia e abito a (Miejscowosc w której mieszkasz). Sono un fan di gioco del calcio. Il mio prediletto complesso e (nazwa zespolu), pero purtroppo io non posso assistere alla sua partita di calcio. Comunque, mi piacerebbe ricevere gratuiti ricordi (ad esempio: biglietti, le foto etc.). Questo e il mio sogno!

Molto grazie,

(Twój dokladny adres)

POZDRO

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 14 lip 2005, 13:45

Dzięki RoRo za pomoc !! sam bym sobie nie poradził, moj włoski nie jest na wysokim poziomie niedawno się zacząłem uczyć 8) ale mam nadzieję ze nauka będzie mi szybko szla
Pozdro

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 14 lip 2005, 14:47

Jak powinien wygladac list do polskiego klubu kiedys wyslalem i nie dostalem zadnej odpowiedzi.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 14 lip 2005, 15:03

ALe sie wqrzylem, najprawdopodomniej moj listonosz podprowadzil mi 5 widokowek z Reprezentacji Czech...ach, a i paczka z Borussi MGB byla otwarta...bede musial zjebac tego listonosza...ma ktos moze dzialajacy mail do Evertonu bo ten z www.pamiatki.za.pl nie dziala.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 15:04

tengu pisze:Jak powinien wygladac list do polskiego klubu kiedys wyslalem i nie dostalem zadnej odpowiedzi.
U nas bida z nędzą nawet na znaczek by nie mieli. Ja osobisiice nigdy nie wysyłałem do polskeigo klubu a tak na marginesie do kogo ty chcesz wysłąć???

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”