Pozdrawiam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 19:17
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2005, 19:23
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 19:34
fanfci18 pisze:No mysle ze ten klub zyska teraz sympatyków w Polsce.Ja nie miałem ulubionej druzyny w szkocji a teraz po tych transferach pewne jest ze bede sledził postepy naszych reprezentantów w Celticu.Mam nadzieje ze Celtowie zakwalifikuja sie do Ligi Mistrzów.
POZDRO
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 13 lip 2005, 19:38
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 19:48
Mikusinski pisze:Czytalem o Celticu w necie, że Celtic byl założony w 1899 r (![]()
![]()
) i założył go ksiadz
![]()
![]()
![]()
A więc Żuraw i Boruc w Celtach. Zuraw, świetny napastnik, bardzo dużo strzela goli jak i asystuje. Myślę, że Strachan wystawi Hartson-Zuraw na napstników. Boruc swoimi świetnymi wystepami zainteresowal szczególnie Celtic a Strachan doprowadził transfer byłego Legionisty do konca.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 lip 2005, 19:59
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 20:03
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 lip 2005, 20:08
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 13 lip 2005, 20:23
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 20:49
Magnus Hedman ma odejśc z Celticu. Natomiast David Marshall będzie najprawdopodobniej zastępcą Boruca. Wydaje mi się tak ponieważ Artura Boruca kupiono z powodu nie wypalenia transakcji w sprawie sprowadzenia Niemiego, który z pewnością byłby pierwszym bramkarzem Celticukama_reda pisze:Żurawski to wielka klasa, wiec powinien wywalczyć miejsce w podstawowej "11"
Co do Boruca to wcale nie był bym taki pewien tego, ze będzie bramkarzem nr.1 W kadrze jest również bardzo utalentowany i chyba o dwa lata młodszy David Marshall oraz Magnus Hedman przed kilkoma laty bramkarz nr. 1 w repr. Szwecji. O'Neil bardzo chwalił Marshalla i mówił, że to wielki talent, ale jak wiemy Martin nie jest już szkoleniowcem Celticu. Ja tam życze Polakowi jak najlepiej
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 13 lip 2005, 21:15
Aaglia jest ojczyzna Futbolu, a kluby z Wielkiej Brytani sa najstarsze.MLSoccer pisze:Celtic to dawno temu zalozony klub pilkarski.Trzeba pamietac ze futbol prawie narodzil sie w Anglii,wiec wiele klubow w Wysp bedzie zalozona dawno temu,ale niewielkie ma to znaczenie.Pytanie trzeba jednak zadac czy to wielki klub pilkarski?
Odpowiedz jest ptosta i brzmi NIE! Obojetnie czy gra tam Polak czy nawet dwoch.Tak sprawa wyglada czy sie to komus podoba czy nie,ale oczywiscie nie mamy wyjscia tylko kibicowac Celtic ze wzgledow na naszych pilkarzy.
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 13 lip 2005, 21:15
Mikusinski pisze:Czytalem o Celticu w necie, że Celtic byl założony w 1899 r (![]()
![]()
) i założył go ksiadz
![]()
![]()
![]()
.
lucass

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 lip 2005, 21:23
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 21:49
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 22:42