Zebina jest łączony z transferem Viery i moze przejscd do Arsenalu dlatego mógłby go zastąpić

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 lip 2005, 23:48
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 23:51
Ambicje to nawet parma ma ale jeszcze to wprowadzić w życie. Kto obstwai że MU nie mją sznas w Premiership dla mnie mają kapitalne szanseLakier pisze:Bo wiesz Juventus ma ambicje na LM i na Serie A...nie to co MU ktory z gory obstawia ze w Premiership nie ma szans ;]]]]] no i dlatego muismy miec zmiennikow na tych pozycjach... wiem wiem jeszcze jestes mlody i nie znasz sie tak na doborze skladu ;]Rossi pisze:
Co do pozycji Gabriela to nie udało ci się zgadnąć w MU gra na lewj obronie . W reprezentacji raz na rok gra na środku ale to w nagłych wypadkach. Jak zebina i zambrotta są tacy super w ofensywie to po co wam Miguel. Serie A kolebka dla obrońców grających ofensywnie![]()
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 lip 2005, 23:56
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 0:00
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 0:01
W FM nie gram ;] Czy klub musi byc bogaty zeby wygrywac? Wiesz sam fakt ze kupiliscie bramkarza ktory w najlepszym dla bramkarza wieku nie mogl sie przebic do 1 jednastki Juventusu o czyms swiadczy ;]Rossi pisze:
Ambicje to nawet parma ma ale jeszcze to wprowadzić w życie. Kto obstwai że MU nie mją sznas w Premiership dla mnie mają kapitalne szanseJuve nie jest tak bogaty żęby sprowadzać tak dobrego obrońce na zmiane to jest zawodnik który rolą zmiennika sie nie zadowoli. Jestem straszy od ciebie ale zwracam honor ty przecież jesy wielki strateg buhahahahha ( jaką takktyką grasz w FM bo ostatnio mi nie idzie i przy okazji powiedz jaki masz skład
)
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2005, 0:02
Przypomnę tylko, że Juventus ma trzeci budżet w Europie więc spokojnie nam starczy na obrońceRossi pisze:Juve nie jest tak bogaty żęby sprowadzać tak dobrego obrońce na zmiane
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 0:04
Ale Moggi chyba nie chętnie bieże pieniądze z budżetu i zawsze mówił że z transferami nie będzie szalał a to już by było małe szaleństwoTomusmc pisze:Przypomnę tylko, że Juventus ma trzeci budżet w Europie więc spokojnie nam starczy na obrońceRossi pisze:Juve nie jest tak bogaty żęby sprowadzać tak dobrego obrońce na zmiane
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lip 2005, 0:05
jaka taktyka ???????? zadałes pytanie czy mógłby siedziec na ławce wiec podałem ci dwa warianty rozwiązaniaRossi pisze:Jeszcze go nie macia a już taktyka obmyślana bravo kibice juve mądre głowy. No zobaczymy wkrótce narzie gratluje pięknego osłabienia arsenalu![]()
Tylko teraz mi pwoeidzice jak skląd będzie wyglądal ??
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 0:05
Bo wiesz Moggi nie jest glupi, rok temu Arsenal nie chcial sprzedac Vieiry za 35 mln, a teraz sprzedali za 15Rossi pisze:Ale Moggi chyba nie chętnie bieże pieniądze z budżetu i zawsze mówił że z transferami nie będzie szalał a to już by było małe szaleństwoTomusmc pisze:Przypomnę tylko, że Juventus ma trzeci budżet w Europie więc spokojnie nam starczy na obrońceRossi pisze:Juve nie jest tak bogaty żęby sprowadzać tak dobrego obrońce na zmiane
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2005, 0:08
Moggi ma łeb do interesów i kiedy trzeba to wyłożyRossi pisze:Ale Moggi chyba nie chętnie bieże pieniądze z budżetu i zawsze mówił że z transferami nie będzie szalał a to już by było małe szaleństwoTomusmc pisze:Przypomnę tylko, że Juventus ma trzeci budżet w Europie więc spokojnie nam starczy na obrońceRossi pisze:Juve nie jest tak bogaty żęby sprowadzać tak dobrego obrońce na zmiane
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lip 2005, 0:11
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 0:12
Nie Tomus, Moggi wyszedl na + bo zarobil na samej wspolwlasnoci z ViolaTomusmc pisze:
W zeszłym sezonie tak skalkulował zakupy i sprzedaże, że praktycznie wyszedł na zeroTO jest właśnie biznes
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 0:12
No wiesz tylko że Vieria jest o ten rok starszy i wiele osób z środowiska arsenalu ( nie ja) uważało że ten sezon miał zdecydowanie słabszy od poprzedniego ( Wenger zaprzeczył ale każdy wie swoje) ale nie ulega wątpliwość że to dobry zawodnik i juz Miguela teraz na bank nie kupicieLakier pisze:Bo wiesz Moggi nie jest glupi, rok temu Arsenal nie chcial sprzedac Vieiry za 35 mln, a teraz sprzedali za 15Rossi pisze:Ale Moggi chyba nie chętnie bieże pieniądze z budżetu i zawsze mówił że z transferami nie będzie szalał a to już by było małe szaleństwoTomusmc pisze:
Przypomnę tylko, że Juventus ma trzeci budżet w Europie więc spokojnie nam starczy na obrońceKochany Lucek
![]()
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 0:15
Caly Arsenal mial znizke formy, wiec nie mozna go oceniac po tym sezonie. Niby dlaczego Miguela "nie kupimy" ? ;]]] On ma niewazny kontrakt z Benfica wiec nawet nie musimy go kupowac, tylko brac za darmo ;]Rossi pisze:
No wiesz tylko że Vieria jest o ten rok starszy i wiele osób z środowiska arsenalu ( nie ja) uważało że ten sezon miał zdecydowanie słabszy od poprzedniego ( Wenger zaprzeczył ale każdy wie swoje) ale nie ulega wątpliwość że to dobry zawodnik i juz Miguela teraz na bank nie kupicie![]()
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lip 2005, 0:18
a skąd wiesz ze MU kupi miguela? zalezy gdzie bedzie chciał grać? bo napewno w benfice juz nie zagraLakier pisze:Caly Arsenal mial znizke formy, wiec nie mozna go oceniac po tym sezonie. Niby dlaczego Miguela "nie kupimy" ? ;]]] On ma niewazny kontrakt z Benfica wiec nawet nie musimy go kupowac, tylko brac za darmo ;]Rossi pisze:
No wiesz tylko że Vieria jest o ten rok starszy i wiele osób z środowiska arsenalu ( nie ja) uważało że ten sezon miał zdecydowanie słabszy od poprzedniego ( Wenger zaprzeczył ale każdy wie swoje) ale nie ulega wątpliwość że to dobry zawodnik i juz Miguela teraz na bank nie kupicie![]()
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio