Świat według Bundych ;)

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Świat według Bundych ;)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 lip 2005, 22:52

Oglada to ktos czasem ?? Moim zdaniem to kiepscy wymiekaja przy tym nieziemsko :P Kiedys myslalem ze Bundy to chłam ale teraz wiem ze super komedyjka :D:D:D:D

POZDRO

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 23:01

mi takze sie ten serial podoba , teksty maja nieziemskie :] no i te jego miny :) hehe polecam

polsat 16:15 8)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lip 2005, 23:04

Kiedyś mama zabroniła mi to oglądać.Mimo to i tak oglądałem, hehe ale matka ze mnie pizgała, że sam taki będe.Teraz oglądam każdy odcinek, który mogę.Głupota tego filmu mnie podnieca.Uwielbiam całą rodzinę.Jest super zgrana :P.Al przychodzi z pracy i mówi "Dziś pewna klientka zaproponowała mi wspólną podróż do Grecji" a Kelly : "I co pojechałeś ? " :lol: ogólnie najlepszy serial jaki widziałem.Mistrzostwo.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lip 2005, 23:05

dzisiaj było dobre z tym testem :lol: :lol: co wlał atrament i ją nabrał :P

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 23:14

no ale powiedzcie sami .. gdybyscie mieli taka rodzine to chyba bym wszystkich tam powybijał :D albo sam siebie zabil 8)

Kamillio
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamillio » 13 lip 2005, 23:18

Ciebie rebuzz w kosmos ! yhhh Szlamie !

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 23:19

Kamillio pisze:Ciebie rebuzz w kosmos ! yhhh Szlamie !
lol :D wytlumaczy mi ktos tok rozumowania tego goscia 8) ?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lip 2005, 23:22

rebuzz pisze:no ale powiedzcie sami .. gdybyscie mieli taka rodzine to chyba bym wszystkich tam powybijał :D albo sam siebie zabil 8)
"No to Al nie będziemy Ci przeszkadzać.Postanowiliśmy, że pójdziemy do kina, a Ty w spokoju będziesz się mógł zastanowić, jak zdobyć te 50 000 $" :lol: Al :arrow: jedyny żywiciel, a wszyscy go jadą :P.Zresztą jak każdy każdego w tym domu. :)

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 14 lip 2005, 8:03

Kiedyś dobre pare lat temu oglądałem tę "zboczoną " komedię :lol:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 lip 2005, 8:33

Ja jestem fanem tego serialu :D . Oglądałem co prawda większość odcinków już pare lat temu, ale po takiej długiej przerwie wspaniale jest to oglądać znowu! Niektórzy mówią, że serial jest głupi i nienormalny. A ja mam to gdzieś! Ciemnota nie wie co traci!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2005, 9:30

Widzę, że sami fani tego serialu.
No coż - kiedyś (czytaj: jakieś 6 lat temu) uważałem, że jest to najlepszy serial na świecie - bawiły mnie teksty no i postawał gfłowy domu - Al'a Bundy.
Kiedy jednak minęło kilka lat i mam za sobą obejrzane wszystkie odcinki 'Przyjaciół' muszę stwierdzić, że Bundy nie umywają sie do nich tak samo jak Kiepscy do Bundych.
Ale filmik śieszny i obejrzeć zawsze można.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 14 lip 2005, 9:44

Bundy kojarza mi sie troche z Kiepskimi, ale wiadomo ze nawet Kiepscy nie sa tak glupi :D Kelly to juz wogole rzadzi , taka typowa blondynka. Jak cos powie to juz ze smiechu placze :D Ogladalem juz ten serial kilka lat temu, ale wszystkich odcinkow nie widzialem i teraz nadrabiam zalegle odcinki :lol:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 10:16

Kiedys myslalem, że jest to taki Amerykański kiczowaty serial. Teraz jak to oglądam to mysle podobnie tylko terez sie z nich jeszcze smieje :wink: . Podziwiam te ich głupote w tym serialu. Mam noge w gipsie i bezprzerwy siedze w domu i oglądam TV i to jest chyba teraz najlepszy serial :D .

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 10:28

Michal_United pisze:Kiedys myslalem, że jest to taki Amerykański kiczowaty serial. Teraz jak to oglądam to mysle podobnie tylko terez sie z nich jeszcze smieje :wink: . Podziwiam te ich głupote w tym serialu. Mam noge w gipsie i bezprzerwy siedze w domu i oglądam TV i to jest chyba teraz najlepszy serial :D .
Wiesz, ja dokladnie tak samo myslalem kiedys o tym serialu. Myslalem ze to jedna z wielu amerykanskich komedii z ktorych sie nawet posmaic nie mozna. Teraz obezjalem przypadkiem jeden odcinek i olsnienie :D Bundy to zajefajny filmik tylko szkoda ze ma tylko 30 minut :P

Rozwalil mnie ostatni tekst tej klientki co wyszla za jakiegos krewnego Ala i urodzila mu dziecko zeby zgarnac 500 tys $. Chyba kazdy wie o co chodzi ...
Oto owoc naszej pazerności... :lol: :lol: lol:
Wogole tam kazdy tekst jest plewny :D, najlepiej jak zona chce Ala zaciagnac do łóżka, wtedy to jest pompa :P

POZDRO

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: Świat według Bundych ;)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 14 lip 2005, 21:28

RoRo pisze:Oglada to ktos czasem ?? Moim zdaniem to kiepscy wymiekaja przy tym nieziemsko :P Kiedys myslalem ze Bundy to chłam ale teraz wiem ze super komedyjka :D:D:D:D

POZDRO
Owszem wymiekaja bo wiadomo co pierwsze to lepsze , bo przeciez Kiepscy to podruba Świata Według Bundych :)
POZDRO:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”