Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 12

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2005, 12:35

Michal_United pisze:Ta młodzież jest jedną z najlepszych w Europie. To będą gwiazdy. A wychowankowie Arsenalu będą sobie mogli razem w kryminale zagrac :lol: :lol: :lol:
a może lepiej byś skomentował niejakiego G.Best'a który podobno (pomijając jego młodzieńcze skłonności do alkoholi) gustuje w małych dziewczynkach :?:
lub Rooney'a , który tez swoje na sumieniu już ma (i pewnie dużo więcej jeszcze mu sie uzbiera)
To, że ktoś nie jest 'grzeczny' nie znaczy że jest gorszym piłkarzem.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 12:36

Pasztet pisze:
Michal_United pisze:
Pasztet pisze:Phi! to że zdaaly im się jakieś poza boiskowe wybryki nie znaczy ze są gorsi.. Ba! sa o niebo lepsi
Buuuuuhahahahahahaha, dobra wez mnie nie rozwalaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jak sie nie wie co odpowiedziec to najlepiej walnąć taki tekst... ale dobra wiedziełem że wiekszość fanów waszego zespołu mają IQ = ich wiekowi czyli średnio 13

To chyba z twoją głową coś nie tak pasztet. Manchester United ma najlepszą młodzież w Anglii. Potwierdzili to zdobywając potrójną koronę w lidze rezerw, gdzie grają młodziki. David Jones drugi raz z rzędu dostał nagrodę dla najlepszego gracza rezerw. Kieran Richardson strzelił dwie bramki w debiucie w reprezentacji Anglli. Myśle, że nie wielu kanonierów może się pochwalic takim wynikiem. Pozatym Spector, Pique, Rossi i spółka to najzdolniejsza młodzież na świecie. Skoro Pique kosztował Manchester United 15 mln funtów, czyli tyle co budżet Arsenalu :twisted: to musi byc The Best. Wypowiedzi Lakiera też są na poziomie 10 lat = 10 IQ.

Pozdrawiam Fanów United!!!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 12:54

radekutd pisze:To chyba z twoją głową coś nie tak pasztet. Manchester United ma najlepszą młodzież w Anglii. Potwierdzili to zdobywając potrójną koronę w lidze rezerw, gdzie grają młodziki. David Jones drugi raz z rzędu dostał nagrodę dla najlepszego gracza rezerw. Kieran Richardson strzelił dwie bramki w debiucie w reprezentacji Anglli. Myśle, że nie wielu kanonierów może się pochwalic takim wynikiem.
No wiesz to jeszcze wcale nie oznacza, ze w przyszłości będą gwiazdami. Senderos jest np. Mistrzem Swiata U-17 z repr. Szwajcarii, a z tych co tam grali jak narazie tylko on się wybił. Np. Polacy taka zdolna młodzież, mistrzowie Europy itd. i co gdzie teraz grają :lol: Niektórzy to na drugoligowych boiskach ławe grzeją.
radekutd pisze:Pozatym Spector, Pique, Rossi i spółka to najzdolniejsza młodzież na świecie
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Freddy Adu, Lionel Messi, oni są gorsi :shock: :lol: :lol:
radekutd pisze:Wypowiedzi Lakiera też są na poziomie 10 lat = 10 IQ.
A twoje :?:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 12:56

kama_reda pisze:
radekutd pisze:To chyba z twoją głową coś nie tak pasztet. Manchester United ma najlepszą młodzież w Anglii. Potwierdzili to zdobywając potrójną koronę w lidze rezerw, gdzie grają młodziki. David Jones drugi raz z rzędu dostał nagrodę dla najlepszego gracza rezerw. Kieran Richardson strzelił dwie bramki w debiucie w reprezentacji Anglli. Myśle, że nie wielu kanonierów może się pochwalic takim wynikiem.
No wiesz to jeszcze wcale nie oznacza, ze w przyszłości będą gwiazdami. Senderos jest np. Mistrzem Swiata U-17 z repr. Szwajcarii, a z tych co tam grali jak narazie tylko on się wybił. Np. Polacy taka zdolna młodzież, mistrzowie Europy itd. i co gdzie teraz grają :lol: Niektórzy to na drugoligowych boiskach ławe grzeją.
radekutd pisze:Pozatym Spector, Pique, Rossi i spółka to najzdolniejsza młodzież na świecie
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Freddy Adu, Lionel Messi, oni są gorsi :shock: :lol: :lol:

Freddy Adu i Daniel Szetela na 99% przeprowadzą się do ManU!!!!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 12:58

fieldy pisze:
Michal_United pisze:Ta młodzież jest jedną z najlepszych w Europie. To będą gwiazdy. A wychowankowie Arsenalu będą sobie mogli razem w kryminale zagrac :lol: :lol: :lol:
a może lepiej byś skomentował niejakiego G.Best'a który podobno (pomijając jego młodzieńcze skłonności do alkoholi) gustuje w małych dziewczynkach :?:
lub Rooney'a , który tez swoje na sumieniu już ma (i pewnie dużo więcej jeszcze mu sie uzbiera)
To, że ktoś nie jest 'grzeczny' nie znaczy że jest gorszym piłkarzem.
A u was jakis piłkarz został skazany za mordesrsto :shock: ( oczywisice to nie było w ostatnim czasie ale nazwiska nie pamiętam kibice arsenalu powini wiedzieć) A Best no coż nie widizalem go w akcji ale znawcy mowili że miał największy potencjał do uprawiania piłki na tej kuli zimeskiej sam Pele tak przyznał :D A że lubi małe dziewczynki ( mam nadziej że to kłamstwo) to fujj

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 13:19

radekutd pisze:
kama_reda pisze:

A moglbys pokazac mi jakis zetelny news w internecie na temat tego tematu Adu w Mu ?? Bo ciekawia mnie jego losy .. :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 13:28

RoRo pisze:
radekutd pisze:
kama_reda pisze:

A moglbys pokazac mi jakis zetelny news w internecie na temat tego tematu Adu w Mu ?? Bo ciekawia mnie jego losy .. :wink:

POZDRO
Wiesz RoRo z tym Adu to nie waiadomo był kiedyś w na stażu w United zagrał jakiś mecz w lidze rezerw i wrócił do USA . Glazer powiedział że będzi chciał sprowadzić najbardziej zdolnych nastolatków z USA ( mowa tu była o Szeteli,Adu,Johnsonie) Alex był w USA nie tak dawno i gazety pisały że to własinie porozmawiać z tym zawodnikami ale do końca to ja nie wiem jak to jest.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 13:30

No, czyli z tego wynika, że na 99% Adu będzie w Manchesterze :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 13:35

kama_reda pisze:No, czyli z tego wynika, że na 99% Adu będzie w Manchesterze :lol: :lol: :lol:
No ja tego nie napisalem tylko powiedziałem co jest mi wiadome a możeradekutd wie coś więcej. Ale by się nie zdziwil jak by Adu do nas doszedł

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 13:39

Rossi pisze:
RoRo pisze:
radekutd pisze:

POZDRO
Wiesz RoRo z tym Adu to nie waiadomo był kiedyś w na stażu w United zagrał jakiś mecz w lidze rezerw i wrócił do USA . Glazer powiedział że będzi chciał sprowadzić najbardziej zdolnych nastolatków z USA ( mowa tu była o Szeteli,Adu,Johnsonie) Alex był w USA nie tak dawno i gazety pisały że to własinie porozmawiać z tym zawodnikami ale do końca to ja nie wiem jak to jest.

Rossi dokładnie to wyjaśnił jak chcesz to sobie poszukaj w majowych news'ach na www.mufc.pl

Pozdrawiam

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 13:43

Kieran Richardson strzelił dwie bramki w debiucie w reprezentacji Anglli. Myśle, że nie wielu kanonierów może się pochwalic takim wynikiem
no nie moze bo większośc piłkarzy Arsenalu i kilku lepszych młodzików nie jest Anglikami: Clichy, Fabregas, Flamini, Reyes, Persie, Senderos itd..
Skoro Pique kosztował Manchester United 15 mln funtów, czyli tyle co budżet Arsenalu
chyba chciałeś napisać Arsenału Kijów :roll: :roll: a jesli nie to znaczy że nie masz zielonego pojęcia o czym piszez i w swoich wypowiedziach podajesz nieprawdziwe informacje, wprowadzasz innych użytkowników w błąd a za to powinno byc ostrzezenie :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 13:47

Pasztet pisze:
Kieran Richardson strzelił dwie bramki w debiucie w reprezentacji Anglli. Myśle, że nie wielu kanonierów może się pochwalic takim wynikiem
no nie moze bo większośc piłkarzy Arsenalu i kilku lepszych młodzików nie jest Anglikami: Clichy, Fabregas, Flamini, Reyes, Persie, Senderos itd..
Skoro Pique kosztował Manchester United 15 mln funtów, czyli tyle co budżet Arsenalu
chyba chciałeś napisać Arsenału Kijów :roll: :roll: a jesli nie to znaczy że nie masz zielonego pojęcia o czym piszez i w swoich wypowiedziach podajesz nieprawdziwe informacje, wprowadzasz innych użytkowników w błąd a za to powinno byc ostrzezenie :roll:

Dobrze wiesz, że nie chodziło mi tylko o reprezentacje Anglii!!!!! A może ile wynosi was budżet transferowy??? no w porywach 20 mln funtów. :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 13:48

Radeutd ty chyba coś się pomyliłeś z Pique on nie kszotował 15 mln( przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo) albo się myle ale nie sądze :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 13:54

A może ile wynosi was budżet transferowy??? no w porywach 20 mln funtów.
najpierw piszesz ze nasz cały budzet wynosi 15 mln, a teraz ze mamy 20 mln na transfery :roll:
:roll:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 14 lip 2005, 13:59

Cos mi sie nie wydaje zeby Pique kosztował 15mln :? :? To za duzo jak na mlodzika :idea: :idea:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”