No bo temat założył zaślepiony i nieobiektywny "kibic" Manchesteru RVN10rebuzz pisze:nie wiem dlaczego tylko MU jest dostepny w ankiecie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 13:26
No bo temat założył zaślepiony i nieobiektywny "kibic" Manchesteru RVN10rebuzz pisze:nie wiem dlaczego tylko MU jest dostepny w ankiecie
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 14 lip 2005, 13:55
nie po prostu to temat jak na tle innych kibicow wupadaja fani ManUkama_reda pisze:No bo temat założył zaślepiony i nieobiektywny "kibic" Manchesteru RVN10rebuzz pisze:nie wiem dlaczego tylko MU jest dostepny w ankiecieżalośni są tacy ludzie...
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2005, 15:06
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 14 lip 2005, 15:15
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 15:42
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 15:49
Tomusmc pisze:Już dodałem parę klubów. Na szybkiego bo muszę wyjść, ale myślę, że już jest lepiej
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 16:07
Czyli co ja nie moge kibicować Lidze Niemieckiej??radekutd pisze:P.S. Kama Reda żałośni są ludzie, ktorzy stawiają niemiecka ligę ponad innymi o wiele silniejszymi ligami europejskimi.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2005, 16:13
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 16:15
No to dobrze, ze wyzerowałeś, ale ja juz nie moge zagłosowaćTomusmc pisze:Teraz powinno być dobrze. Zrobiłem tez tak, że Manchester ma wyzerowane konto bo to by było bez sensu. Niech teraz kibice "Czerwonych diabłów" się sprężają
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 16:51
No własine tak wyzerowałeś że teraz nawet nie można na nikogo zagłosować prosze to poprawicikama_reda pisze:No to dobrze, ze wyzerowałeś, ale ja juz nie moge zagłosowaćTomusmc pisze:Teraz powinno być dobrze. Zrobiłem tez tak, że Manchester ma wyzerowane konto bo to by było bez sensu. Niech teraz kibice "Czerwonych diabłów" się sprężają
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2005, 17:59
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 18:08
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 18:21
Już wszystko jest ok moge głosować !! Fani United jednoczyć się i głosować na naszych ziomali z Old Traffordbeckhs pisze:juz powinno byc wszystko dobrze, ale nie dam sobie reki uciac. Trzeba glosowac od nowa niestety. Kolejnosc klubow alfabetyczna.
Wiec:
GLOSUJEMY
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 18:27
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 14 lip 2005, 19:08
Kielich
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio