no coś ty zaraz powiedzą że tyle kosztowal bo taaaaaki dobryinternista1908 pisze:Cos mi sie nie wydaje zeby Pique kosztował 15mln![]()
To za duzo jak na mlodzika
![]()
p.s. szukalem na kilku stronach o mu ile kosztowal to cena nie jest podana
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 14:07
no coś ty zaraz powiedzą że tyle kosztowal bo taaaaaki dobryinternista1908 pisze:Cos mi sie nie wydaje zeby Pique kosztował 15mln![]()
To za duzo jak na mlodzika
![]()
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 14:08
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 14:18
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2005, 15:12
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 15:55
fieldy pisze:przecież radekutd to taki dzieciak który nie wie co pisze - i wymyśla jakieś farmazony.
Najpierw pisze, że jakiś junior kosztował 15mln - co jest oczywista bzdurą
Później zn.ów wymyśla, że budżet Arsenalu na sezon wynosi 15mln po czym poprawia się, że chodziło o transfery i o kwotę 5 baniek większą.
Obraża innych - bo nie ma nic lepszego do roboty - i na piłce sie nie zna - wie tylke co z jakichś newsów wyczyta (oczywiście spekulacje jakieś)
A co do F. Adu - można powiedzieć, że na 99 % przejdzie do Milanu bo tam tez na testach był
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 16:01
I co z tegoradekutd pisze: I nie mów, że się nie znam na piłce, bo mam Cyfre+ i Cyfrowy Polsat, na których oglądam każdy nawet najnudniejszy meczyk!!!![]()
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 16:04
Musze przyjść z pomoća ziomkowi z Unitedkama_reda pisze:I co z tegoradekutd pisze: I nie mów, że się nie znam na piłce, bo mam Cyfre+ i Cyfrowy Polsat, na których oglądam każdy nawet najnudniejszy meczyk!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I tak ci nie wierze, ze oglądasz każdy, nawet najnudniejszy meczyk. Poza tym fieldy ma racje nie znasz sie za brdzo na piłce
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 16:09
Zna czy sie nie zna, niestety ma prawo do pisania bzdet...kama_reda pisze:I co z tegoradekutd pisze: I nie mów, że się nie znam na piłce, bo mam Cyfre+ i Cyfrowy Polsat, na których oglądam każdy nawet najnudniejszy meczyk!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I tak ci nie wierze, ze oglądasz każdy, nawet najnudniejszy meczyk. Poza tym fieldy ma racje nie znasz sie za brdzo na piłce
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 16:12
Nie czytam tematu o Manchesterze, moze tam pisze mądre rzeczy, choć w to wątpie. Widze (czytam) natomiast co pisze tutaj (nie chodzi tylko o te 15 mln za młodzika). Poczytaj co on pisał w tematach o Niemcach. Wszyscy się z niego wtedy śmiali, bo takich głupot to dawno chyba nikt nie czytałRossi pisze:Musze przyjść z pomoća ziomkowi z United. Radekutd zna się na piłce bardzo dobrze udowodnil to wiele razy wypowiadając sie w temacie Manchester United!!!! A może z tym Pique to się walną albo polski stronki o United żle coś napisały i go wprowadzily w błąd
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 16:26
pokaz mi fragment w którym pisalem ze na 100% zostaje... pisalem tylko ze przeczytalem ze moggi nie interesuje sie vieira... a poza tym nie wiadomo czy przeszedl jak narazie to wszystko to sa nieoficjalne informacje wejdź sobie np. na pilkanozna.plNiektórzy patrz pasztet pisali bzdety, że Vieira na 100% zostanie w Arsenalu i to jeszcze wczoraj
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 17:58
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 18:21
no i wreszcie obudzili się moderatorzybeckhs pisze:Dobra koniec tej wymiany zdan. Kolejny off-topic bedzie karany. Wrocmy do teamatunie zzerajcie sie tak, spokojnie. Ale na ten temat to juz koniec dyskusji
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 18:28
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 19:48
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 20:41
Michal_United
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio