Manchester United (zbiorczy) - Strona 85

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 15:09

Moze i macie racje, ja tam nie widzialem de Rossiego w akcji, ale czytalem o nim pochlebne recenzje i dlatego bym chcial aby przyszed do ManU!! ale Gattuso wedlug mnie jest naprawde dobry!! podoba mi sie jego gra!! ale jak ma byc drogi to lepiejchyba aby nastepca Roy-a zostal Alan Smith!! on ma byc podobno przemianowany :) :twisted: :twisted:

szacuneczek panowie :twisted:
Glory Glory Man United!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 15:16

Ole wróci chyba we wrześniu o ile się nie myle , ale będzie miał naprawde cięzko wywalczyć sobie miejsce w ataku albo będzie zmienikim Ronaldo na prawej pomocy. Keane w razie czego może ten sezon pograć na zmiane z Klebersonem lub Jonesem ( oczywisicie jak by się nie znalazło zastępcy z prawdziwego zdarzenia) ON przecież nie ma 50 lat !

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 15:22

ooooo KLEBERSON!! oby pokazal Diabelski charakter w tym sezonie!! o ile nie zostanie sprzedany :( ale ja ciagle licze ze on pokaze klase!! mimo iz nic do tej pory nie pokazal ja w niego ciagle wieze!! ja chce zeby on zostal!!

Glory Glory Man United!! :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 15:39

Jak ktoś będzie miał kadre United na jutrzejszy mecz z Clyde to niech zapoda!!!!! Mam nadziej że mlodzi sobie hutro pograją!

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:42

Ja nie pisalem ze macie go sciagac bo jest drogi...ja tylko zrobilem porownanie....a pozatym moje zdanie jest takei ze De Rossi jest o wiele lepszy od Kierona....a slaba forama wynika z tego ze malo gra i tyle! pokarzcie mi jakiegos zaownika ktory nie gra a jak wejdzie to wymiata niewiadomo jak ? a moze niepameitacie jak van nisterlloy po kontuzji gral? jak istna ciota....wiec nie ma sie co dziwic ze De Rossiego mecze sa bardzo niestale....

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 15:45

radekutd pisze:P.S. Michal_United Vieiry nigdy na Old Trafford!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Gdyby Fergie go kupił, to kibice by go chyba zabili. A swoją drogą, to Arsenal tanio go sprzedał.
Spokojnie to był żart ja tez Vieiry niechce na OT i nigdy niechcialem. Oni by sie z Keano pozabijali o byle pierdoły. Niechce go za chociażby te teatrzyki przed i po meczch z United.

Co do Jenasa spoko ja jestem za. Fletcher-Jenas to byłby świetny duet w przyszłosci ale Newcastle niechce go puscic. :x

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 15:48

BartiX_FCI pisze:Ja nie pisalem ze macie go sciagac bo jest drogi...ja tylko zrobilem porownanie....a pozatym moje zdanie jest takei ze De Rossi jest o wiele lepszy od Kierona....a slaba forama wynika z tego ze malo gra i tyle! pokarzcie mi jakiegos zaownika ktory nie gra a jak wejdzie to wymiata niewiadomo jak ? a moze niepameitacie jak van nisterlloy po kontuzji gral? jak istna ciota....wiec nie ma sie co dziwic ze De Rossiego mecze sa bardzo niestale....

Ja ci życze, żeby twój interek i super snajper obafemi z afryki grał choc w połowie tak jak Ruud van Nistelrooy po kontuzji. Za to dostaniesz na pewno ostrzeżenie!!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 15:56

Po co wogole ta dyskusja . De Rossi sie do United nie nadaje. Lewo skrzydłowych mamy 3 a w powiewach nawet do 4 :wink: . Na DM sie do anglii nie nadaje bedzie taki jak Kleberson. Pozatym gosc jest moim zdaniem słaby i juz jednego Rossiego mamy :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 15:58

BartiX_FCI pisze:Ja nie pisalem ze macie go sciagac bo jest drogi...ja tylko zrobilem porownanie....a pozatym moje zdanie jest takei ze De Rossi jest o wiele lepszy od Kierona....a slaba forama wynika z tego ze malo gra i tyle! pokarzcie mi jakiegos zaownika ktory nie gra a jak wejdzie to wymiata niewiadomo jak ? a moze niepameitacie jak van nisterlloy po kontuzji gral? jak istna ciota....wiec nie ma sie co dziwic ze De Rossiego mecze sa bardzo niestale....
Tylko że Ruud we wczesiniejszych latch udowdnił że jest bardzo dobrym zawodnikiem a De Rossi nie ma takie renomy i chyba nigdy nie będzi miał. To powiedz mi ile ten De Rossi pokał w tej wloskiej lidze , może oglądałeś mecz z Realem co wtedy barmke stzrelił i teraz mówisz że jest dobry. Bo skoro jest kontuzjowany to jak możesz oceniać ???

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:11

Ale czemu Wy porownujecie De Rossiego do RvN ? Ja tylko dalem taki maly przyklad......napisalem akurat ze Ruud gral slabo bo gra w MU.... i napisalem.... a pzoatym ja nigdzie nienapisalem ze ma przyjsc do Mu czy macie go sprowadzic...ja tylko napisalem swoje zdanie ze De Rossie jest spoko..... :wink: :wink: A co do meczy.....wlasnie jego bramki z Realem nie widzialem ale widzialem inne mecze....

P.S - Panowie bez takich nerow.....:) wuluzujcie :) bo mnie jeszcze zjecie zaraz....... :lol: :wink:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:13

BartiX_FCI pisze:Ale czemu Wy porownujecie De Rossiego do RvN ? Ja tylko dalem taki maly przyklad......napisalem akurat ze Ruud gral slabo bo gra w MU.... i napisalem.... a pzoatym ja nigdzie nienapisalem ze ma przyjsc do Mu czy macie go sprowadzic...ja tylko napisalem swoje zdanie ze De Rossie jest spoko..... :wink: :wink: A co do meczy.....wlasnie jego bramki z Realem nie widzialem ale widzialem inne mecze....

P.S - Panowie bez takich nerow.....:) wuluzujcie :) bo mnie jeszcze zjecie zaraz....... :lol: :wink:
Panowie tylko pokazuja DIABELSKI CHARAKTER!! :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 16:19

BartiX_FCI pisze:Ale czemu Wy porownujecie De Rossiego do RvN ? Ja tylko dalem taki maly przyklad......napisalem akurat ze Ruud gral slabo bo gra w MU.... i napisalem.... a pzoatym ja nigdzie nienapisalem ze ma przyjsc do Mu czy macie go sprowadzic...ja tylko napisalem swoje zdanie ze De Rossie jest spoko..... :wink: :wink: A co do meczy.....wlasnie jego bramki z Realem nie widzialem ale widzialem inne mecze....

Ja nie porównuje De Rosiego i Ruuda umiejętnosiciami!!! Ja tylko mówie mentalnie że Ruud jest bardziej doświadczonym zawodnikeim i pewnik jest więszkszy że poradzi sobie po tej kontuzji i wróci do dawanej formy co jest mniej prawdopodobne w przypadku jeszcze nie ukształtowanego De Rossiego. Który jeszcze tak naprawde nic nie pokazał ( jak sam powiedziałeś przez kontuzje) więc jak można mówić że jest dobry. No ale masz racje ten temat nie ma sensu :wink: Bo on i tak nie przyjdzie do MU i jego losy fige(chciłem napisać coś innego) mnie obchodzi :D

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:25

Tak, tylko ze ktos tam pisal ze ma bardzo nierowne mecze.... a ja napisalem ze mial nierowne mecz bo malo gral albo byl po kontuzji i dalem przyklad jak RvN gral po kontuzji ( a gral jak niepowiem kto ) wiec....

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:25

Czerwone Diabły z tego forum po prostu się wkurzyły, że obraziłeś Ruuda van Nistelrooya!!!!! A tak ogólnie to spoko!! Peace!!! :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:26

Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....

Zablokowany

Wróć do „Anglia”