szacuneczek panowie
Glory Glory Man United!!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 15:09
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 15:16
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 15:22
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 15:39
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:42
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 15:45
Spokojnie to był żart ja tez Vieiry niechce na OT i nigdy niechcialem. Oni by sie z Keano pozabijali o byle pierdoły. Niechce go za chociażby te teatrzyki przed i po meczch z United.radekutd pisze:P.S. Michal_United Vieiry nigdy na Old Trafford!!!!!!!![]()
![]()
Gdyby Fergie go kupił, to kibice by go chyba zabili. A swoją drogą, to Arsenal tanio go sprzedał.
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 15:48
BartiX_FCI pisze:Ja nie pisalem ze macie go sciagac bo jest drogi...ja tylko zrobilem porownanie....a pozatym moje zdanie jest takei ze De Rossi jest o wiele lepszy od Kierona....a slaba forama wynika z tego ze malo gra i tyle! pokarzcie mi jakiegos zaownika ktory nie gra a jak wejdzie to wymiata niewiadomo jak ? a moze niepameitacie jak van nisterlloy po kontuzji gral? jak istna ciota....wiec nie ma sie co dziwic ze De Rossiego mecze sa bardzo niestale....
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 15:56
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 15:58
Tylko że Ruud we wczesiniejszych latch udowdnił że jest bardzo dobrym zawodnikiem a De Rossi nie ma takie renomy i chyba nigdy nie będzi miał. To powiedz mi ile ten De Rossi pokał w tej wloskiej lidze , może oglądałeś mecz z Realem co wtedy barmke stzrelił i teraz mówisz że jest dobry. Bo skoro jest kontuzjowany to jak możesz oceniać ???BartiX_FCI pisze:Ja nie pisalem ze macie go sciagac bo jest drogi...ja tylko zrobilem porownanie....a pozatym moje zdanie jest takei ze De Rossi jest o wiele lepszy od Kierona....a slaba forama wynika z tego ze malo gra i tyle! pokarzcie mi jakiegos zaownika ktory nie gra a jak wejdzie to wymiata niewiadomo jak ? a moze niepameitacie jak van nisterlloy po kontuzji gral? jak istna ciota....wiec nie ma sie co dziwic ze De Rossiego mecze sa bardzo niestale....
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:11
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:13
Panowie tylko pokazuja DIABELSKI CHARAKTER!!BartiX_FCI pisze:Ale czemu Wy porownujecie De Rossiego do RvN ? Ja tylko dalem taki maly przyklad......napisalem akurat ze Ruud gral slabo bo gra w MU.... i napisalem.... a pzoatym ja nigdzie nienapisalem ze ma przyjsc do Mu czy macie go sprowadzic...ja tylko napisalem swoje zdanie ze De Rossie jest spoko.....![]()
A co do meczy.....wlasnie jego bramki z Realem nie widzialem ale widzialem inne mecze....
P.S - Panowie bez takich nerow.....wuluzujcie
bo mnie jeszcze zjecie zaraz.......
![]()
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 16:19
Ja nie porównuje De Rosiego i Ruuda umiejętnosiciami!!! Ja tylko mówie mentalnie że Ruud jest bardziej doświadczonym zawodnikeim i pewnik jest więszkszy że poradzi sobie po tej kontuzji i wróci do dawanej formy co jest mniej prawdopodobne w przypadku jeszcze nie ukształtowanego De Rossiego. Który jeszcze tak naprawde nic nie pokazał ( jak sam powiedziałeś przez kontuzje) więc jak można mówić że jest dobry. No ale masz racje ten temat nie ma sensuBartiX_FCI pisze:Ale czemu Wy porownujecie De Rossiego do RvN ? Ja tylko dalem taki maly przyklad......napisalem akurat ze Ruud gral slabo bo gra w MU.... i napisalem.... a pzoatym ja nigdzie nienapisalem ze ma przyjsc do Mu czy macie go sprowadzic...ja tylko napisalem swoje zdanie ze De Rossie jest spoko.....![]()
A co do meczy.....wlasnie jego bramki z Realem nie widzialem ale widzialem inne mecze....
![]()
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:25
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:25
BartiX_FCI pisze:Ale czemu Wy porownujecie De Rossiego do RvN ? Ja tylko dalem taki maly przyklad......napisalem akurat ze Ruud gral slabo bo gra w MU.... i napisalem.... a pzoatym ja nigdzie nienapisalem ze ma przyjsc do Mu czy macie go sprowadzic...ja tylko napisalem swoje zdanie ze De Rossie jest spoko.....![]()
![]()
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:26
BartiX_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio