Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:44
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 15:47
no juz pare dni temuBartiX_FCI pisze:Kibice Arsenlu czy Arsenal sprowadzil juz do Hleba z vfb ? bo dawno neiczytalem wiadomosci i miglo mi uciec ...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 15:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:03
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:04
fieldy pisze:Przyszedł Hleb, teraz Wenger interesuje sie podobno J. Jenasem z Newcastle, którego chce wymienić na Campbella (który ostatnio nie grywał w pierwszym składzie)
Widać, że Arsenal sie odmładza - teraz najbardziej doświadczony z podstawowego składu bedzie pewnie Henry - i bardzo dobrze.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 16:06
a czy ja gdzieś napisałem, że nie grał ze względu na słabszą formę ? Radkuradekutd pisze:fieldy pisze:Przyszedł Hleb, teraz Wenger interesuje sie podobno J. Jenasem z Newcastle, którego chce wymienić na Campbella (który ostatnio nie grywał w pierwszym składzie)
Widać, że Arsenal sie odmładza - teraz najbardziej doświadczony z podstawowego składu bedzie pewnie Henry - i bardzo dobrze.
Czyli Ljungberg odejdzie? Sol Campbell o ile mi wiadomo to nie grywał w podstawowym składzie z powodu kontuzji w przegranym spotkaniu z ManU.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:18
Więc wprowadzasz użytkowników w błąd!!fieldy pisze:a czy ja gdzieś napisałem, że nie grał ze względu na słabszą formę ? Radkuradekutd pisze:fieldy pisze:Przyszedł Hleb, teraz Wenger interesuje sie podobno J. Jenasem z Newcastle, którego chce wymienić na Campbella (który ostatnio nie grywał w pierwszym składzie)
Czyli Ljungberg odejdzie? Sol Campbell o ile mi wiadomo to nie grywał w podstawowym składzie z powodu kontuzji w przegranym spotkaniu z ManU.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 16:32
buehehe, po pierwsze jak ktoś sie nie interesuje angielską piłką top nie zajrzy do tego tematuradekutd pisze:Więc wprowadzasz użytkowników w błąd!!fieldy pisze:a czy ja gdzieś napisałem, że nie grał ze względu na słabszą formę ? Radkuradekutd pisze:
Ktoś kto nie interesuje się angielksą piłką mógł pomyślec, że Sol Campbell nie ma już miejsca w podstawowym składzie!!!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:41
ty jestes taki glupi czy tylko udajesz??radekutd pisze:Więc wprowadzasz użytkowników w błąd!!fieldy pisze:a czy ja gdzieś napisałem, że nie grał ze względu na słabszą formę ? Radkuradekutd pisze:
Ktoś kto nie interesuje się angielksą piłką mógł pomyślec, że Sol Campbell nie ma już miejsca w podstawowym składzie!!!
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lip 2005, 8:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2005, 16:38
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lip 2005, 17:12
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2005, 17:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lip 2005, 17:25
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2005, 17:29