Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 11 sie 2004, 11:45

Chlopaczek pisze:
kebab88 pisze:
Chlopaczek pisze:
Gdyby nie zakulisowe dzialania waszych dzialaczy tez byscie spadli (bo za zajecie ostatniego miejsca sie spada prawda :lol: ) a moze juz by was dzisiaj nie bylo.

Milan spadl a raczej zostal zdegradowany wspolnie z Lazio za czarny totek w ktorym bralo udzial pol ligi.Potem powrocil ale byl za slaby znowu spadl i znowu powrocil i juz zostal.To tak dla scislosci.

A co do oszustw to na tematu "Juve i przekrety" mozemy dluzej pogadac.
Jak cos to 3563404.Zreszta o czym tutaj gadac jak toczy sie przeciw wam sprawa w sadzie.
Zgadza się, sprawa się toczy i jest ona hambiąca dla takiego klubu jak Juve :P Nie powinno takie coś się zdarzyć w takim klubie, ale "Bianconeri" bynajmniej nigdy nie brali udziału w czarnym totku :P Fakt, że zdrowie jest najważniejsze, alenie wszyscy są winni, niektórzy poprostu wkopani. Jednak nie odwołuj się tak do zeszłego sezonu, jak prawie zawsze to robiłeś, bo to już jest historia, a walka o Mistrzostwo Włoch dopiero się zacznie :wink: A co do tego, że Juve by niby już nie istniało to gróba przesada, bo najwyższą karą jaką mogą dostać jest degradacja do Serie B, a być może skończy się na karze finansowej :D
Nie zrozumiales.Chodzilo mi o to ze gdybyscie spadli w 1912 roku za zajecie ostatniego miejsca to byc moze juz by was dzisiaj nie bylo bo dla wielu zespolow spadek w tamtych czasach oznaczal bankructwo i zwiniecie interesu.Teraz jak wam nawet udowodnia stosowanie dopingu to i tak ujdzie to Juve plazem.Pogroza palcem i tyle.Tytuly zachowacie a o degradacji nie moze byc mowy.Zreszta co to za liga bez Juve? :D
Skad mozesz wiedziec ze nie brali udzialu w czarnym totku?Moze brali ale robili to sprytniej niz Milan i Lazio? :)
Mialem sie nie udzielac ale nie chcialem zostawic tych niescislosci kiedy zobaczylem ze zle zrozumiales moja wypowiedz.
Sprawe ortografii pomine bo znowu ktos powie ze sie czepiam :lol:

być może i źle zrozumiałem, ale fakt jest taki, że liga bez Juve, Milanu, Interu, Romy czy też Lazio to nie to samo :D Fakt jest taki, że czy brał ktoś udział w czarnym totku, czy nie tego nikt nie wie, można się dobrze kamuflować :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 sie 2004, 10:56

Prawda jest taka, że każdy kibic wpisujący sie tutaj będzie bronił swojej ulubionej drużyny !!! Ja osobiście jestem kibicem Juve i przykro mi, że tak wspaniały klub jest zamieszany w doping, jednak nie bede sie tego wypierał i nie bede pisał, że to jest plotka głupia!! ale prawde mówiąc każdy klub serie A ma coś na sumieniu począwszy od tych mniej znanych a skończywszy na tych najsłynniejszych!!!!! pozdrawiam kibiców Juve!!

jerry
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jerry » 13 sie 2004, 17:13

Juve to swietny klub, najlepszy na swiecie!!!! Nie lubie Milanu, nic mi nie zrobili ale nie lubie ich a w szczegolnosci Inzagiego, pomimo to ze kiedys wystepowal jako bianconerri. Juve napewno wygra cos w tym sezonie. Moze liga Mistrzow, liga wloska, puchar wloch! Kto wie tak wspanialy klub stac na wszystko, napewno cos zdobeda w tym roku, a pomoze im FABIO CAPELLO!!!!!!!!! :wink: :P :lol: :D :mrgreen:

Po kiego grzyba te załączniki!!//Pisakk

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Re: JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 sie 2004, 17:19

jerry pisze:Juve to swietny klub, najlepszy na swiecie!!!! Nie lubie Milanu, nic mi nie zrobili ale nie lubie ich a w szczegolnosci Inzagiego, pomimo to ze kiedys wystepowal jako bianconerri. Juve napewno wygra cos w tym sezonie. Moze liga Mistrzow, liga wloska, puchar wloch! Kto wie tak wspanialy klub stac na wszystko, napewno cos zdobeda w tym roku, a pomoze im FABIO CAPELLO!!!!!!!!! :wink: :P :lol: :D :mrgreen:
Capello pomoze i Legrottaglie tez :lol: Ja tez nie lubie Inzaghiego ale mam nadzieje ze polubisz jego brata bo ma do was dolaczyc :D

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 13 sie 2004, 19:42

Będziemy musieli się postarać polubić jego brata, jednak ja bym Kapo nie oddał :wink:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 sie 2004, 21:34

Ale po co im Inzaghi :?: :?: przeciez i tak maja dobry napad!!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 sie 2004, 18:39

COŚ mi sie wydaje, że raczej inzaghi nie trafi do Juve! wolałbym jakiegos obrońce np. canavaro! Forza Juve :twisted:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 18:44

luk1208 pisze:COŚ mi sie wydaje, że raczej inzaghi nie trafi do Juve! wolałbym jakiegos obrońce np. canavaro! Forza Juve :twisted:
Cannavaro predzej przejdzie do Realu jesli ma juz gdzies isc 8) ,a pozatym juve przeciez ma Legrottaglie,Montero,Thurama,Ferrare(stary ale jary) i Iuliano to po co im Cannavaro?Wystarczy im juz zakupów bo i tak ROMA stracila 2 dosyc wazne postacie(judaszy moim zdaniem :x :evil: ).

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 sie 2004, 22:21

dlaczego judasze? Zebbinie skonczył sie kotrakt a Emerson miał poprostu dośc grania w romie! taka jest prawda !! a canavaro predzej będziie w Juve niz w realu!
Forza Juve :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2004, 22:29

Jesli chodzi o Emersona to juz pisalem gdzies ze zachowal sie jak dzieciak.Lewe zwolnienia a potem grozil ze nie bedzie gral w Romie mimo waznego kontraktu.UEFA powinna karac takie zachowania bo inaczej by byla samowolka.Jak Juve mu sie znudzi to tez pewnie tak zrobi i tyle go bedziecie widziec.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 22:31

Ktos powiedzial ze fakt odejscia Zebiny powinien wzmocnic Rome bo temu pilkarzowi zdarzaja sie glupie i proste bledy bo ogladalem niejeden mecz Romy,ale nie o tym mowa,emerson gdyby byl prawdziwym ROMANISTĄ to by zostal w klubie i walczyl dalej a nie uciekl do tego juventusu,capello tez jest zydem i poczul pieniazki przenaszac sie do judaszy :twisted:

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 18 sie 2004, 22:32

ja powiem tyle - nie wierze ze Emerson jedzie na sucho to raz
dwa to ze Zabina równiez nie jedzie na sucho

a 3 to ze juve moze wlaczyc sie do walki o scudetto ale niekoniecznie ich szanse to 30%

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 18 sie 2004, 23:18

emerson pokazał gdzie ma rome :wink: no ale chu*** i tak go nie lubie 8) a co do Juve mysle ze zajmie 3 miejsce

FORZA S.S. LAZIO

A ROMA SOLO LA LAZIO

ULTRAS LAZIO---> PER L'ONORE DI ROMA ONORE E GLORIA

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 0:04

TEMESK pisze:Wystarczy im juz zakupów bo i tak ROMA stracila 2 dosyc wazne postacie(judaszy moim zdaniem :x :evil: ).

Ja naliczyłem 3 8)
:arrow: Capello
:arrow: Zebina
:arrow: Emerson - jednak wcale nie nazwał bym ich judaszami 8)

Na początku chciałbym zaznaczyć że jestem kibicem JUVE :!: :!: :!:

Przyglądając się tej dyskusji już wiem dlaczego tomusmc został zbanowany na forum JuvePoland...

Co do tematu... Patrząc obiektywnie na to co dzieje się teraz w Juve to mamy marne szanse na 28 Scudetto... Chyba że działacze Juve wreszcie przejżą na oczy i dostrzegą ogromne luki w kadrze naszego zespołu...
Ostatni sezon pokazał że Juventus ma bardzo słabą obrone... Piłkarze tacy jak Montero, Iuliano czy nawet (to stwierdzam z przykrością) Thuram najlepsze lata gry mają już dawno za sobą... Cała ta trójka wg mnie powinna być stopniowa zastępowana młodymi zawodnikami typu Bonera (są jeszcze szanse na transfer) czy Mexes (niestety już w Romie :evil: )...

Ogromnym błędem było też tak łatwe pozbycie się jednego z najlepszych defensywnych pomocników świata Edgara Davidsa... Jak można takiego zawodnika oddać i to jeszcze za darmo :?: W zamian za niego jednak dostaliśmy Emersona... On również jest bardzo dobrym zawodnikiem ale moim zdaniem o klase gorszym od Davidsa... Jeśli mówimy już o pomocy to Moggi powoli powinien zaczynać się rozglądać za następcą Nedveda który niestety po znakomitym sezonie w którym doprowadził Juve do finału LM zaczął grać coraz słabiej...
Kolejną formacją która potrzebuje wzmocnień (a któta nie potrzebuje w Juve :evil: ) jest atak... Trzeba z bólem serca przyznać że nasz wielki Alex starzeje się i już nigdy nie będzie grał na takim poziomie jak kiedyś (Boże obym nie miał racji...) do tego jeszcze nękające go kontuzje... Podobny problem ma Trezeguet (chodzi o częste kontuzje) dlatego też Juve powinno sprowadzić jakiegoś zmiennika dla jednego lub drógiego... Ktoś może powiedzieć że jeste jeszcze Miccoli jednak wg mnie jest on przeciętnym napastnikiem dla któego nie powinno być miejsca w Juve...

PS. Próbowałem obecną sytuacje Juve przedstawić obiektywnie (jeśli jest to w moim przypadku możliwe) i mam nadzieje że mi się to udało i nie zostane przez innych 'ślepych' fanów Juve nazwany 10-letnim chłopcem który zagapiony jest w wielkie gwiazdy piłkarskich stadionów nie ma pojęcia co to futbol...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 0:19

No nareszcie jakas konkretna osoba,tylko mi nie pasuje jedno-Zebina jest dla Was oslabieniem bo jest cieki i jak juz wczesniej mowilem przytrafiaja mu sie glupie bledy ktore nie przystoja francuskiemu defensorowi :| a tak poztym to ciesze sie ze spotkalem "normalnego: kibica mojej znienawidzonej druzyny :twisted: [/b]

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”