Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 61

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 lip 2005, 15:52

BartiX_FCI pisze::lol: Moze i wygraliscie scudetto, ale nie zapomnijscie ze z nami dostaliscie......wiec gdyby nie ten slaby nasz poczatek to my bysmy byli 1 a nie Wy.....wiec w tym sezonie scudetto bedzie nasze.... bo my juz sie zgralismy,dokonalismy dobrych transferow i my bedziemy rzadzic we Włoszech
A gdyby nie słaby nasz mecz z Liverpoolem to bysmy lige mistrzow wygrali :lol: Jaki z ciebie koles :D "gdyby nie slaby nasz poczatek..." hehehe

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 15:54

BartiX_FCI pisze::lol: Moze i wygraliscie scudetto, ale nie zapomnijscie ze z nami dostaliscie......wiec gdyby nie ten slaby nasz poczatek to my bysmy byli 1 a nie Wy.....wiec w tym sezonie scudetto bedzie nasze.... bo my juz sie zgralismy,dokonalismy dobrych transferow i my bedziemy rzadzic we Włoszech
Jakby tu zaczac...Drogie dziecko "gdyby" Polska nie dostala sie w szponu komunizmu, to Kwasniewski by jezdzil na spotkania grupy G8.

Wiem ze kibicujesz Interowi bo Adriano jest boski itd. ale zrozum z Interem jest tak od 16 lat ze obiecuja sobie scudetto przed sezonem, a w srodku sezonu kibicuja juz Milanowi 8)

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:55

Ibrahimović18 pisze:
A gdyby nie słaby nasz mecz z Liverpoolem to bysmy lige mistrzow wygrali :lol: Jaki z ciebie koles :D "gdyby nie slaby nasz poczatek..." hehehe
slaby mecz........hehehehehe byliscie slabsi i tyle.... a pzoatym jesli anwet byscie wygrali to jeszcze byscie niemieli pucharu bo niewiadomo co by bylo w finale...jasnowidz z ciebie ? lol

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:57

Lakier pisze:
Jakby tu zaczac...Drogie dziecko "gdyby" Polska nie dostala sie w szponu komunizmu, to Kwasniewski by jezdzil na spotkania grupy G8.

Wiem ze kibicujesz Interowi bo Adriano jest boski itd. ale zrozum z Interem jest tak od 16 lat ze obiecuja sobie scudetto przed sezonem, a w srodku sezonu kibicuja juz Milanowi 8)
lol probouejsz mi teraz wmowic ze ja niby jestem kibicem Interu bo tam gra Adriano ? hahahahaahahahah co za przykry kolo :cry: jkakbys chcial wiedziec ja kubicuje id 5 lat temu klubowi.... a dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem an forum bo mi sie nudzi....lolololo

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 15:59

RoRo pisze: I co ?? Pytal Ci ktos o zdanie ?? :wink: Jak juz to napisz cos z sensem, an ie myslisz ze napisales niecałe 2 linijki i juz sie uważasz za jakiegoś kozaka. Moze zaprzeczysz ze Juventus szprycował sie jakims swinstwem jakis czas temu i nikt tego nie zauwazal ?? (moze nie chcial zauwazyc)
Wies zjego zadaniem jest tepic glupote, czyli to chyba jasne ze wysmial twoj post 8)

Gdyby nikt tego nie zauwazyl Juve by nie zostalo ukarane geniuszu
Bartix-czy jakos tak pisze:tak"]
slaby mecz........hehehehehe byliscie slabsi i tyle.... a pzoatym jesli anwet byscie wygrali to jeszcze byscie niemieli pucharu bo niewiadomo co by bylo w finale...jasnowidz z ciebie ? lol

Tak samo odpowiedz sobie na swojego poprzedniego posta.
bartix pisze:lol probouejsz mi teraz wmowic ze ja niby jestem kibicem Interu bo tam gra Adriano ? hahahahaahahahah co za przykry kolo Crying or Very sad jkakbys chcial wiedziec ja kubicuje id 5 lat temu klubowi.... a dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem an forum bo mi sie nudzi....lolololo
To nie moja wina ze piszesz jak dziecko ktore lubi niebieski Kolor i podoba mu sie nazwa Inter.

Nie mow do mnie kolo.

Wiesz z nudow to sie robi glupie rzeczy, spojrz np co zrobili twoi rodzice z nudow 9 miesiecy przed twoja data narodzin.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 16:04 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 lip 2005, 16:04

BartiX_FCI pisze:
Ibrahimović18 pisze:
Widac niestety ,ze nie zrozumiales mojej aluzji :!: ty napisales ,ze gdyby nie slaby poczatek to.... mnie takie cos smieszy wiec napisalem cos rownie glupiego na temat Juve :!: Śmieszy mnie rozumowanie typu Co by bylo gdyby .... to jest śmieszne i żałosne .... Inter byl 3 bo mial slaby poczatek , a juve odpodlo z LM bo zagrali slabo z Liverpoolem i tyle ,wiec po co gadanie tego typu :?: No ,ale jak kto lubi :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 16:05

Wszystko okaze sie pod koniec przyszłego sezonu. Mozecie sobie wierzyc ze Juventus wygra Scudetto (i moze jeszcze Vieira wam pomoze :P) ale ja jako kibic Interu nei moge myslec inaczej niz tak ze to Inter zdobedzie Scudetto. Nie tylko wierze, jestem takze przekonany. Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy i zrzednie Ci mina na koneic sezonu, juz Inter sie o to postara !

FORZA INTER

JUVE VAFANCULLO !!!

POZDRO

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:06

Tak tylko ze ten slaby nasz pcozatek zaprocentuje tym ze wlasnie my w tym sezonie bedziemy wygrywac,,,,,, bo cos musialo byc na " - " zeby teraz byc na "+" :D

A co do waszego meczu z FCL...slaby mzoe i i byl mecz nie wiem dlaczego, ale nasz slaby poczatek byl wlasnie dlatego ze my mielismy nowych zawodnikow nowego trenera i trzeba bylo temu wszystkiemu dac czas..... wiec nie ma sie co dziwic ze nasz poczatek byl "slaby"

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lip 2005, 16:26

BartiX awyobraź sobie, żedo Juve też doszedł nowy trener w poprzednim sezonie. I nowy zawodnicy też. A to że Inter co sezon wymienia pół składu to już nie moja wina....

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:29

Dobrze...ale ja wyraznie napisalem ze te zmiany u nas teraz dopiero zaowocuja.....na poczatku sezonu tamtego musielismy miec slba forme..... ale za to wyjdzie to teraz nam na dobre :) jeszcze raz powtarzam ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lip 2005, 16:52

No to spoko BartiX ;) Dla mnie w tym roku to Inter może być nawet....2 :P bo wole Inter niż Milan. Chociaż w tym roku ze Scudetto może być różnie bo jak się Juve skoncentruje na LM to nie wiadomo co z Serie A...dlatego potrzebujemy szerokiego składu. :D

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 lip 2005, 17:47

Kibicom Interu gratuluję dobrego humoru. Teksty o Vieirze są wręcz powalajaco śmieszne. Skoro według was Pat nie pomoże nam w zdobyciu scudetto to co powiecie o swoich transferach? Wome? A może Figo? :lol: Spójrzcie prawdzie w oczy - we Włoszech liczą się tylko dwa teamy i Interu wśród nich nie ma. Wygracie sobie PW i znów się bedziecie jarać że "za rok scuetto". :lol: Żyjcie nadzieją...
[']Kielce[']

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 18:18

lol odezwal sie super kibic od miesiaca :lol: :lol: zobaczyl ze Juve wygralo scudetto i zaczol im kibicowac lol :? :x Pozatym my nie pozyskalismy figo a pozyskalismy Solariego,Wome,Pizarro,J.Cesara i mamy jeszcze innych switnych pilkarzy.....pozatym nie zapomnij kto jest lepszy.... mu jestesmy lepsi bo to Wy dostaliscie 2 lata pod rzad..... a to ze wygraliscie lige..... to se poczytaj kilka postow wyzej to moze zrozumiesz....

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 20:21

no dobra wrocmy do dyskusji, bo zaczyna sie robic nieprzyjemnie. uwazajcie, bo posypia sie ostrzezenia

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:24

Własnie! kibice juve uwazajcie troche bo jestescie jacys zadziorni....opnaujcie sie troche...to ze sprowadziliscie vierie nie oznacza ze odrazu zdobedziecie potrojna korone....zobaczymy w sezonie...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”