Manchester United (zbiorczy) - Strona 88

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:51

to nie jest moje zdanie....widze ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...sam dokladnie napisalem ze sie troche zezloscilem i ze zlosci napisalem ze to ciota ale tak naprawde nieuwazam
trzbea bylo napisac to od razu a nie teraz sie tlumaczyc :roll: chyba ze napisales to wczesniej bo twoj post byl na nowej stronie i moglem nie czytac wczesniejszych ale to juz nie moja wina :P
pomysl troche nad tym.
ee.. ?? nad czym mam pomyslec ?
jesli moge wiedziec ile amsz lat?
tak trudno wejsc w profil co nie ;]
bo jak widze twoje texty
jakie texty :roll:
to wydaje mi sie ze podstawowka
masz takie prawo... ja tu np. widze ze niektórzy udaja madrych (zaraz napisze ktos pewnie ze ja tez) a tak naprawde nie potrafia nawetdobrze sie wyslowic i wypowiedziec
?
rozumiem ze tezn znak zapytania to zwykla "literowka" :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 18:58

Rossi pisze:
fieldy pisze:
2FCB pisze:Tak w ogole kto to jest ten Rossi :?: Domyślam sie po waszych wypowiedziach, ze jakis bardzo zdolny junior 8) Dużo takich w Manchesterze :?: Odpowiedz mi ktoś, ale szczerze
http://devilpage.pl/sklad.php?s=rossi
tutaj masz charakterystykę młodego napastnika ManU :wink:
Nie chce robic dymu :!: fieldy jak ocenieacie swoje Arturo Lupoliego w stosunku do Rossiego może kiedyś będą stanowil atak reprezentacji Włoch :P
rzeczywiście - może kiedyś razem zagrają - onaj w swoich dotychczasowych karierach (juniorskich) strzelali mnóstwo bramek - czyli mają ogromny instynkt strzelecki - myślę, że Włochy mają bardzo utalentowanych zawodników, z których na bank będą mieli dużo porzytku.
A nie grali przypadkiem razem w Parmie :?:

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 19:01

sorry ze w takim formacie ale neichce mi sie cytowac tego wszystkiego

ad. 1. to moze laskawie przejrzysz wczesniejsze posty i potem mozesz gadac a nie ?

ad. 3. pytam sie ciebie a nie profila....tak trudno podac?

ad. 4. wlasnie takie texty ktore wychodza z podstawowki

ad. 5. nie wiem czy to do mnie czy go kogo...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:05

ad. 1. to moze laskawie przejrzysz wczesniejsze posty i potem mozesz gadac a nie ?
dobrze by bylo jakby kazdy tak robil a poza tym nikt nie jest idealny
jak juz to profilu... rocznik '90 :wink: widze ze tak jak ty... a za takiego doroslego sie uwaza pffffffffff.......
wskaz mi dokladnie które
tak do ciebie.. przeczytaj swojego ostatniego posta.. na koncu dales "?" jakbys sie mnie pytal :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:08

Pasztet pisze:
jak juz to profilu... rocznik '90 :wink: widze ze tak jak ty... a za takiego doroslego sie uwaza pffffffffff.......
wskaz mi dokladnie które
tak do ciebie.. przeczytaj swojego ostatniego posta.. na koncu dales "?" jakbys sie mnie pytal :roll:

Pasztet szkoda, że tobie wszyscy literówek nie wytykają. I faktycznie twój poziom wypowiedzi jest na poziomie podstawówki. A zacznijmy od tego, że zdania się pisze z dużej litery!! Wyjątek, gdy zaczynasz od pasztet :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:11

radekutd pisze:
Pasztet pisze:
wskaz mi dokladnie które

Pasztet szkoda, że tobie wszyscy literówek nie wytykają. I faktycznie twój poziom wypowiedzi jest na poziomie podstawówki. A zacznijmy od tego, że zdania się pisze z dużej litery!! Wyjątek, gdy zaczynasz od pasztet :twisted:
a poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie przedszkola :roll: tak mozna sie licytowac do konca zycia... moze powiesz dlaczego tak twierdzisz.. jak to ktos napisasal kiedys po co rzucac puste hasla :?:

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 19:15

Pasztet pisze:
wskaz mi dokladnie które

niechce mi sie tamtych inny komentowac wybacz.... zmeczony jestem takimi osobami ajk ty..... ale skomentuje to jedno....

gdzie niby ja napisalem ze sie za doroslego uwazam ?! kazdy inaczej dojrzewa...takei zycie ;]

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:15

Pasztet pisze:
radekutd pisze:
Pasztet pisze:dobrze by bylo jakby kazdy tak robil a poza tym nikt nie jest idealny
wskaz mi dokladnie które

a poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie przedszkola :roll: tak mozna sie licytowac do konca zycia... moze powiesz dlaczego tak twierdzisz.. jak to ktos napisasal kiedys po co rzucac puste hasla :?:

Za to ty pasztet wszystko uzasadniasz :?: :!: :twisted: :lol: Może sobie zmień Lubie psy..... na chce dogonic postami Mikusińskiego!!!!

Ciekawe bo chyba w najbliższych dniach czeka nas jakiś transfer na Old Trafford. Myśle, że Sir Alex Ferguson będzie chciał miec swój skład na przyszły sezon do dyspozycji na Tournee po Japonii. Choc z drugiej strony kilku czołowych piłkarzy o ile się nie myle Giggs czy Scholes nie jadą tam.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:23

niechce mi sie tamtych inny komentowac wybacz
moze po prostu nie wiesz co napisac?aaaa.. zresztą mniejsza z tym... palce mnie juz bola od tego pisania :P juz widze jak rosnie mi licznik wp :twisted:
gdzie niby ja napisalem ze sie za doroslego uwazam
nie napisales tego wprost ale mozna to wywnioskowac z twoich wypowiedzi (lub jak wolisz "textów") w stylu "takie texty to z podstawówki"
Za to ty pasztet wszystko uzasadniasz
staram się :D
Może sobie zmień Lubie psy..... na chce dogonic postami Mikusińskiego!!!!
nie bo wtedy bym napisal nieprawde a klamstwa nie lubie :?

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 20:09

gonćie się itak manchester dostanie w zad od LFC aż wam xxx spuchnie

[color=red]2WP[/color]

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 20:12

fieldy pisze:
Rossi pisze:
fieldy pisze:
http://devilpage.pl/sklad.php?s=rossi
tutaj masz charakterystykę młodego napastnika ManU :wink:
Nie chce robic dymu :!: fieldy jak ocenieacie swoje Arturo Lupoliego w stosunku do Rossiego może kiedyś będą stanowil atak reprezentacji Włoch :P
rzeczywiście - może kiedyś razem zagrają - onaj w swoich dotychczasowych karierach (juniorskich) strzelali mnóstwo bramek - czyli mają ogromny instynkt strzelecki - myślę, że Włochy mają bardzo utalentowanych zawodników, z których na bank będą mieli dużo porzytku.
A nie grali przypadkiem razem w Parmie :?:
No Lupoli to troche inny typ napastnika niż Rossi . Rossi bardziej atakuje z głebi pola a Arturo to typwy snajper który wykanicza akcje. No grali w Parmie ale nie w jedenj drużynie. Rossi grał w Primavera( zaplecza Seria A) A Lupoli w swoim roczniku ( nie wiem jak to z włoskego sie nazywa ale stzelil w 21 meczach 45 goli). Są z tego samego roku(1987) i razem grali w kadrze Włoch do lat 17( min z Polską) Myśle że tak dwója może swtanowić o sile arsenalu i MU. :D

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 20:20

Bravo :!: :!: :!: Rossi i Lupoli zjednoczyli kibiców na forum :!: :!: :!: . Sukces :roll: :roll: :roll: .

Parma ma świetną szkółkę Rossi, Lupoli i Gilardino to będą zawodnicy światowego formatu.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 20:31

Michal_United pisze:Bravo :!: :!: :!: Rossi i Lupoli zjednoczyli kibiców na forum :!: :!: :!: . Sukces :roll: :roll: :roll: .

Parma ma świetną szkółkę Rossi, Lupoli i Gilardino to będą zawodnicy światowego formatu.

Żeby tak od razu zjednoczyli :wink: Oj Michal posypią się ostrzeżenia za temat o Lidze Mistrzów :roll: . A z Parmą, to co prawda to prawda. Adriano też chyba z Parmy trafił do Interu. Kiedyś, pare lat temu to Parma była bogatym klubem i grała chyba w LM, a teraz biede klepią i do tego nie specjalnie grają. Wiecie może za ile Gillardinho idzie do Milanu?? Przecież Romek dawał taką kase?? Już jutro pierwszy mecz United w przygotowaniach przed sezonowych ze szkocką drużyną Clyde.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 20:42

radekutd pisze:Oj Michal posypią się ostrzeżenia za temat o Lidze Mistrzów :roll: .
Bedzie dobrze 8) Zbanowanie chyba nikomu niegrozi :roll:

Jutro jest ważny mecz. Niechodzi o prestiż ale o Parka, Edwina, Richardsona, Jonesa i moze Donga. Wynik meczu jest mało ważny. Najważniejsze jest to żeby chłopaki sie Fergiemu pokazali a nowe zakupy dobrze wkomponowały w zespoł :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 20:55

Michal_United pisze:
radekutd pisze:Oj Michal posypią się ostrzeżenia za temat o Lidze Mistrzów :roll: .
Bedzie dobrze 8) Zbanowanie chyba nikomu niegrozi :roll:

Jutro jest ważny mecz. Niechodzi o prestiż ale o Parka, Edwina, Richardsona, Jonesa i moze Donga. Wynik meczu jest mało ważny. Najważniejsze jest to żeby chłopaki sie Fergiemu pokazali a nowe zakupy dobrze wkomponowały w zespoł :wink:
No wazny ale dla Clyde bo dla nich to będzie wielki wydarzenie zagrać z MU. Wątpie czy jutro Dong zadebituje( tajna broń na Azje :D ). Ja chcialbym aby w tym meczu wystąpiła mlodzież i rezerwowi. Bo w Azji będą ciągle chccieli żeby grał pierwszy skłąd i wtedy inni sobie nie pograją.[/url]

Zablokowany

Wróć do „Anglia”