League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 cze 2014, 21:40
nie do konca tak, ja widzialem takie tlumaczenie wypowiedzi :Dr.Football1 pisze:Prandelli naprawde tak powiedzial?
Picking Balotelli was my mistake. Therefore I resign
no i trzeba dodac, ze prandelli nie powiedzial tego sam z siebie, tylko w ramach pytan dziennikarzy konkretnie o mario.Balotelli is part of the technical project. I made the choices and I resign, as it was not a winning project.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 cze 2014, 21:44
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 cze 2014, 21:45
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 24 cze 2014, 21:47
Nigdzie nie pisze, że to fejk.Dr.Football1 pisze:Prandelli naprawde tak powiedzial?
Picking Balotelli was my mistake. Therefore I resign
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 cze 2014, 21:47
Wreszcie!Sammyy pisze:Giancarlo Abete także.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 cze 2014, 21:50
Przed mundialem napisałem, że ta kadra wygląda biednie przy tym co było 10-20 lat temu to mnie jakiś fan ligi włoskiej z Baggio w avatarze próbował naprostować.cruel pisze:Prandelii ma swoje za uszami, ale... nie macie wrazenia, ze Włosi maja po prostu slaba kadre? Ani jednego obroncy na poziomie Nesty czy Cannavaro, ani jednego napastnika na poziomie Del Piero, o zawodnikach mogacych zastapic Tottiego mozna powiedziec to samo. Przeciez pomijajac zawodnikow 35+ lat (Buffon i Pirlo), w tej kadrze zawodnikow world class NIE MA.
Edit: OK, zapomnialem o De Rossim, jeden wyjatek.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 cze 2014, 21:51
Nie ma na swiecie ani jednego obroncy na poziomie tej dwojki. Obrona to akurat najmniejszy problem Italii. Pomoc tez prezntuje sie calkiem niezle. Jest Veratti, Marchisio, De Rossi .Za to atak lezy. Balotelli chyba nie spelni nadzieji, a nastepcy jak Insignie, Bererdi, Immobile dopiero zaczynaja dorosla pilke.cruel pisze:Ani jednego obroncy na poziomie Nesty czy Cannavaro.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 cze 2014, 21:52
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 cze 2014, 21:53
Gwiazd na poziomie Xaviego,Iniesty nie ma ale poza Messim i Aguero to gdzie ma lepszych graczy kadra Argentyny? Portugalii? NIe ma wcale tragedii w piłkarzach.Ebi pisze:Przed mundialem napisałem, że ta kadra wygląda biednie przy tym co było 10-20 lat temu to mnie jakiś fan ligi włoskiej z Baggio w avatarze próbował naprostować.cruel pisze:Prandelii ma swoje za uszami, ale... nie macie wrazenia, ze Włosi maja po prostu slaba kadre? Ani jednego obroncy na poziomie Nesty czy Cannavaro, ani jednego napastnika na poziomie Del Piero, o zawodnikach mogacych zastapic Tottiego mozna powiedziec to samo. Przeciez pomijajac zawodnikow 35+ lat (Buffon i Pirlo), w tej kadrze zawodnikow world class NIE MA.
Edit: OK, zapomnialem o De Rossim, jeden wyjatek.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 cze 2014, 21:55
Nie mówię, że pisał głupio/niegłupio.bagg pisze:fekalia, zreszta - nie pisal glupio. powinno sie psioczyc na wlochow, bo zagrali slabe mistrzostwa, ale moznaby wyciagnac duzo wiecej, gdyby szesc miesiecy temu prandelli podejmowal inne decyzje personalne.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 24 cze 2014, 21:56
Nie tylko Włosi, ale wiele reprezentacji ma słabsze kadry niż 20. lat temu. Chyba tylko Hiszpanie mają lepszą, bo z Anglikami to poczekajmy, co to młode pokolenie faktycznie przyniesie, a Niemcy nie mogą postawić kropki nad i, co robili za trenerskich czasów Beckenbauera i Vogtsa. Jednak Włochy, Brazylia, Holandia, Argentyna, Szwecja, Kamerun, Rosja czy Nigeria to mimo wszystko słabsze ekipy.Ebi pisze:Przed mundialem napisałem, że ta kadra wygląda biednie przy tym co było 10-20 lat temu to mnie jakiś fan ligi włoskiej z Baggio w avatarze próbował naprostować.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 cze 2014, 21:59
Też o tym pisałem przed mundialemblackmore pisze:Nie tylko Włosi, ale wiele reprezentacji ma słabsze kadry niż 20. lat temu. Chyba tylko Hiszpanie mają lepszą, bo z Anglikami to poczekajmy, co to młode pokolenie faktycznie przyniesie, a Niemcy nie mogą postawić kropki nad i, co robili za trenerskich czasów Beckenbauera i Vogtsa. Jednak Włochy, Brazylia, Holandia, Argentyna, Szwecja, Kamerun, Rosja czy Nigeria to mimo wszystko słabsze ekipy.Ebi pisze:Przed mundialem napisałem, że ta kadra wygląda biednie przy tym co było 10-20 lat temu to mnie jakiś fan ligi włoskiej z Baggio w avatarze próbował naprostować.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 24 cze 2014, 22:02
A, spoko. Przed startem turnieju nie zaglądałem do tych tematów, także nie wiedziałem : )Ebi pisze:Też o tym pisałem przed mundialemŻe jakoś tak biedniej w dzisiejszych czasach. Muszę zaraz odkopać.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 cze 2014, 22:04
Chyba 1982.Ebi pisze:bagg pisze: Jako misiowie świata w 1984 nie weszli nawet do Euro
ozob
Wróć do „Mundial 2014 Brazylia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio