Wie moze ktos jakego rodzaju sa takie testy i gdzie sie do czegos takeigo zglosic i czy wogole mozna ??
Jak wiecie cos to piszcie ...
POZDRO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 21:39
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 15 lip 2005, 21:57
Nie mozesz sie sam zglosicRoRo pisze:Mam takie pytanko. Jak chcialbym np isc sobie do klubu Manchester United nie ?? Nie chodzi mi tu o pierwsza druzyne tylko te mlodziezowe gdzie mozna isc na testy i jak sie jest dobrym to mozna trenowac ...
Wie moze ktos jakego rodzaju sa takie testy i gdzie sie do czegos takeigo zglosic i czy wogole mozna ??![]()
POZDRO
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 22:09
Co ty gadasz nabory są organizowane i to w różnych kategoriach wiekowych( W Holandii tak jest) Nie wiem czy w Angli ale pewnie też są takie "castingi"mimek pisze:Nie mozesz sie sam zglosicRoRo pisze:Mam takie pytanko. Jak chcialbym np isc sobie do klubu Manchester United nie ?? Nie chodzi mi tu o pierwsza druzyne tylko te mlodziezowe gdzie mozna isc na testy i jak sie jest dobrym to mozna trenowac ...
Wie moze ktos jakego rodzaju sa takie testy i gdzie sie do czegos takeigo zglosic i czy wogole mozna ??![]()
POZDRO, jak jestes naprawde dobry to cie sami wypatrza. Moze nie od razu Man utd, ale jakies polskie napewno. A jak to wyglada
Poprostu trenujesz z rowiesnikami a trenerzy ci sie przygladaja, jak beda chcieli cie sprowadzic to jeszcze badania lekarskie. Jak jestes naprawde dobry to sie po ciebie zglosza, nic na sile
Ja mialem w 2004r jechac na testy do 3ligowego klubu ale zlapalem kontuzje(skrecony staw kolanowy i krwiak, ta kontuzja ciagle sie odnawia wiec juz chyba nie bede mogl grac)
![]()
pozdro
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 22:16
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 15 lip 2005, 22:25
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 22:40
Chyba jakieś male nieporozumieniemimek pisze:Ale Rossi zobacz ze RoRo w peirwszym poscie zapytal sie o druzyny mlodziezowe a nie szkolke![]()
Jest zasadnicza roznica miedzy szkolka a druzyna juniorow, bo akurat do szkolki sa organizowane "castingi" i zawodnicy trenujacy w szkolce mieszkaja w internecie i za pobyt w szkolce chyba sie cos placi(ale nie jestem pewny) a jak ktos chce grac w druzynie juniorow to przeciez nie zrobia castingu, tylko poprostu wyslannicy obserwuja gracza i wtedy zapraszaja go na testy.
POZDRO
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 22:45
Dobra mi sie wydaje ze jest tak. Np Ajax ma Ajax Amsterdam, Axax b, Ajax c, Ajax d, Aja e. Do ajaxow tych nizszych mozna isc przez taki casting i wogole a potem pniemy sie w gore i jak idzie nam dobrze to trenezry awansuja nas do wyzszych druzynRossi pisze:Chyba jakieś male nieporozumieniemimek pisze:Ale Rossi zobacz ze RoRo w peirwszym poscie zapytal sie o druzyny mlodziezowe a nie szkolke![]()
Jest zasadnicza roznica miedzy szkolka a druzyna juniorow, bo akurat do szkolki sa organizowane "castingi" i zawodnicy trenujacy w szkolce mieszkaja w internecie i za pobyt w szkolce chyba sie cos placi(ale nie jestem pewny) a jak ktos chce grac w druzynie juniorow to przeciez nie zrobia castingu, tylko poprostu wyslannicy obserwuja gracza i wtedy zapraszaja go na testy.
POZDRO![]()
Ja też mówie o druzynach młodzieżowych takich profesionalnych , sekcjach i chyba RoRo o to sie pytałAle przcieżnajwiększe klubu mają swoje szkółki i własinie RoRO chcialby pójść ta takiej szkółki(akademi) Szkółka i drużyna juniorów to to samo!!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 22:56
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 23:00
Patrzac na kariere Gabriela Batistuty to mam jeszcze sporo czasu bo on w moim wieku jeszcze pasal owce i kury a w pilke gral tylko od czasu do czasu i sie zbytnio nei przykladalRossi pisze:Ale mi się wydaje że Ty RoRo jest już troche za stary ( ale nie zniechęcaj się). Bo jak byś był dobry to by cie już w Polsce wypatrzyli, ale życze ci jak najlepiej , kiedyś też tak sabie myślalem że bede grał w United a teraz che grać tak w 3 lidze![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 23:09
A ty wogóle grasz w jakimś klubie czy chcesz zrobić kariere tak z miejsacRoRo pisze:Patrzac na kariere Gabriela Batistuty to mam jeszcze sporo czasu bo on w moim wieku jeszcze pasal owce i kury a w pilke gral tylko od czasu do czasu i sie zbytnio nei przykladalRossi pisze:Ale mi się wydaje że Ty RoRo jest już troche za stary ( ale nie zniechęcaj się). Bo jak byś był dobry to by cie już w Polsce wypatrzyli, ale życze ci jak najlepiej , kiedyś też tak sabie myślalem że bede grał w United a teraz che grać tak w 3 lidze![]()
A kto powiedzial ze musze w wieku 20 lat grac w powiedzmy perwszej lidze polskiej ?? Jak bede mial 25 lat (czyli za 10 lat ) to do tego czasu moge poczycnic olbrzymie postepy. Uwierz mi, ja nie chce byc genialnym dzieckiem futboly, zdaje sobie sprawe ze nim nei bede ale kto powiedzil ze nie moge zostac pilkarzem i blysnac tak jak Krzynowek, w wieku 27 lat, albo jak Rigano w wieku okolo 30
15 lat za stary ??![]()
POZDRO
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 23:18
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 lip 2005, 23:18
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 23:21
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 23:28
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 23:29