Liverpool (zbiorczy) - Strona 641

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 11 cze 2014, 22:28

Byłoby to wyjatkowo dziwne. Pierwszy sezon w nowym klubie i po 10 miesiacach sklada "transfer request"? Skad to info, bo jakos nie chce mi sie wierzyc.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 12 cze 2014, 0:03

FRYDERYK SZOPEN pisze:Skad to info, bo jakos nie chce mi sie wierzyc.
Tak ponoć donosił Daily Mail. Skąd Sergek miał takie info to nie wiem.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 cze 2014, 0:08

FRYDERYK SZOPEN pisze:Byłoby to wyjatkowo dziwne. Pierwszy sezon w nowym klubie i po 10 miesiacach sklada "transfer request"? Skad to info, bo jakos nie chce mi sie wierzyc.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Benteke też po pierwszym sezonie złożył transfer request, z którego potem się wycofał.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 cze 2014, 14:49

O, post pod postem w temacie Liverpoolu.

Pisze się, że zrezygnowaliście z Moreno, bo Sevilla za dużo chce i próbujecie ściągnąć Rojo ze Sportingu za 12-13 mln. euro. No to tak. Rojo w tym sezonie grał na środku obrony. Tylko na środku obrony. W Rosji, jeśli mnie pamięć nie myli, trochę na tej lewej obronie grał. Na lewej też jest ustawiany w kadrze, ale mnie osobiście nie przekonuje. Ma świetne warunki na środek obrony i imo tam powinien grać, bo tam radzi sobie najlepiej.

A teraz ciekawostka. Sporting ma podobno tylko 25% praw do zawodnika. Możliwe, że nadal do niego jakieś prawa ma Spartak i Estudiantes. Większościowe ma jednak Doyen Sports :hardkor:

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 17 cze 2014, 14:56

Piszą również, że zamiast Moreno mają się niby starać o Ricardo Rodrigueza z Wolfsburga.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 cze 2014, 14:59

Sesto Elemento pisze:Piszą również, że zamiast Moreno mają się niby starać o Ricardo Rodrigueza z Wolfsburga.
I to jest najlepsza opcja. Rodriguez to wysmienity gracz. Moim zdaniem: Rodriguez > Moreno > Rojo.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 cze 2014, 15:00

Tylko, że Rodriguez jest raczej najdroższą opcją z wymienionych ;)

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 17 cze 2014, 15:01

Dr.Football1 pisze:
Sesto Elemento pisze:Piszą również, że zamiast Moreno mają się niby starać o Ricardo Rodrigueza z Wolfsburga.
I to jest najlepsza opcja. Rodriguez to wysmienity gracz. Moim zdaniem: Rodriguez > Moreno > Rojo.
Ciekawe na ile go wycenią po mundialu.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 cze 2014, 15:03

Nie widzę powodu dla, którego Wolfsburg miałby sprzedawać Rodrigueza - mają pieniądze, ambicje, dobrego trenera także moim zdaniem opcja nierealna.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 17 cze 2014, 15:17

Jednak po obejrzeniu paru meczów z udzialem Rodrigueza , zarowno w Wilkach jak i teraz na mundialu , to mam jeden szkopuł odnosnie jego osoby. Wydaje się strasznie panienkowaty, odpuszcza starcia i czesto bardzo mocno przezywa zderzenia, jezeli w tym aspekcie by sie nie ogarnal to nie ma czego w Anglii szukać.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 cze 2014, 20:08

Lecimy dalej. Lallana i Origi mają być potwierdzeni w ciągu 48h, a w między czasie Liverpool ma 'zaatakować' Lazara Markovicia z Benfici. Nie wiem kto to jest. Klauzula chyba 20 milionów. Jeszcze Balague mówi, że Sanchez ma na stole oferty od Liverpoolu i Juventusu.

Co do Suareza. Stanowisko klubu pozostaje takie jak było - 80 milionów i może lecieć.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2014, 20:15

jak te wszystkie transfery się potwierdzą, (a na tę chwilę na to wygląda) że LFC kupuje na potęgę do ataku, to imo Suarez już jest gdzieś "sprzedany". Spurs przed rokiem tez tak kupowali zanim oficjalnie Bale odszedł, bo już wiedzieli że idzie.
Wtedy mówiono, że sprzedali Elvisa, a kupili Beatlesów. Tym razem Beatlesi przynajmniej idą do właściwego miasta :P

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 cze 2014, 21:09

I oby ci właściwi Beatlesi.

Zwięźle i na temat. Jutrzejszy Times akurat donosi, że Suarez jest coraz bliżej Barcelony.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 cze 2014, 21:16

Jeśli to się potwierdzi, Liverpool będzie niezwykle mocny, bo jak powszechnie wiadomo - nie ma nic lepszego niż Beatlesi :)

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 27 cze 2014, 21:23

Z Suarezem dziwna sprawa. Do meczu Uruhwaj-Anglia praktycznie nikt nie mowil o Suarezie w Barcelonie. Natomiast wrecz oczywisty wydawal sie transfer do Madrytu. Marka w ciagu miesiaca miala co trzeci dzien okładke z Suarezem jako nowym galaktiko. I nagle po wspomnianym meczu rozpoczela sie wielka nawalnica informacji o Suarezie w Barcelonie. Praktycznie z dnia na dzien wybor Suareza to nie Madryt ale Barcelona. Wydaje mi sie ze jest juz pozamiatane. Suarez prawdopodobnie trafi do Barcelony. Przypomina mi to troche hisorię z Cesckiem, o ile przez pewien czas transfer wydwal sie niewykonalny to nagle nastapil taki przelom i byla juz kwestia dni/tygodni. Teraz mam podobne wrazenie jesli chodz o Suareza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”