VI Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 3

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Re: VI Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 lip 2014, 17:33

Bayern 1:2 Juventus

Udało Nam się rozegrać pierwszy mecz, później zaczęliśmy drugi i z niewiadomych dla mnie przyczyn emdżej wyszedł z meczu i wyłączył plejkę. Mam nadzieję, że to się szybko wyjaśni ;) wieczorem jeszcze zagram dwa mecze z Sesto

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 lip 2014, 21:55

Juventus 2:2 Liverpool
Liverpool 0:2 Juventus

W pierwszym meczu miałem szczęście, że zremisowałem w ogóle bo dopiero w 90 minucie wyrównał Tevez, ale przy tylu niewykorzystanych setkach mogę pluć sobie w brodę :) w drugim meczu było to samo i świetny Mignolet wyciągał niesamowite piłki, ale udało się. Dzięki Sesto ;P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lip 2014, 6:49

Tabela zaktualizowana oprócz meczu Bayern 1:2 Juventus...Tradycyjnie czekam na rozegranie dwumeczu...

Tomusmc oraz Sesto tylko jeden dwumecz? :P Zaległości sięgają więcej :D
Aby nie pisać w dwóch postach - będę dzisiaj dostępny od 15-16 do 20-21 :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lip 2014, 8:41

FC Barcelona-Bayern 4-1

Dosc brutalny mecz bo obie druzyny konczyly spotkanie w 10. Najpierw Bayern stracil zawodnika w pierwszej polowie po bezposredniej kartce. W przewadze strzelilem 2 bramki i zaczalem kontrolowac spotkanie. W drugiej polowie Pique druga zolta i stan zawodnikow na murawie sie wyrownal. Mecz nie ulegl zmianie i ostatecznie Barca wygrala 4-1

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 lip 2014, 11:22

Tomusmc pisze:z niewiadomych dla mnie przyczyn emdżej wyszedł z meczu
Przyczyny takie same jak te przez które zagraliśmy nieco później ten jeden mecz. Burza się u mnie rozszalało i jak nagle grzmotło tak od razu wszystko powyłączałem, bo już parę razy miałem różny sprzęt spalony.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lip 2014, 15:40

ddemon pisze:Tomusmc oraz Sesto tylko jeden dwumecz?
Jeden bo graliśmy dość późno, a ja o 5 do roboty wstawałem :P oczywiście wszystko nadrobimy!
emdżej pisze:Przyczyny takie same jak te przez które zagraliśmy nieco później ten jeden mecz. Burza się u mnie rozszalało i jak nagle grzmotło tak od razu wszystko powyłączałem, bo już parę razy miałem różny sprzęt spalony.
Tak uciekłeś nagle, że nie wiedziałem o co chodzi ;) u mnie już się uspokoiło, ale wiem co musiałeś czuć bo po jednym walnięciu od razu napisałem i wyłączyłem sprzęt. Też miałem przygodę z piorunem, który zniszczył mi trochę elektroniki

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lip 2014, 15:41

Tottenham 3:4 Juventus
Juventus 1:0 Tottenham

W pierwszym meczu myślałem, że zejdę na serce ;) z prowadzenia 3:0 zrobiło sie nagle 3:3 i mogłem przegrać ten mecz, ale na szczęście jedna składna akcja i się udało ;) w drugim meczu kopaliśmy się po czole, parę fajnych akcji i na tym koniec. Wpuściłem Llorente co było najwiekszym błędem bo to chyba drewno sezonu w Fifie :) dzięki ddemon!

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 10 lip 2014, 15:45

Tottenham - Juventus 3:4
Juventus - Tottenham 1:0

Gratulacje..9 pkt przewagi - 2 mecze bezpośrednie a i tak pewnie coś stracę także chyba znamy zwycięzcę...Co do meczu tragedia 0:3 kompletnie nic nie grałem i wyciągnącie na 3:3 i potem znów dupa a nie gra wraz stracona bramką...Na drugi mecz wszedł Defoe w 48 setka na 1:0 walnięta w słupek i potem znów zero gry z mojej strony podsumowaniem występu był kolejny gol Giovinco :D Jeszcze raz gratulacje,zawiodłem w tym turnieju na całej linii to boli najbardziej - na marne pocieszenie to miał być powrót do korzeni i niestety jest w I edycji grałem podobną padakę :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 lip 2014, 14:36

Liverpool 4:2 Juventus
Juventus 4:0 Liverpool

W pierwszym meczu zostałem zmieciony z powierzchni dosłownie. Przegrywałem już 4:0 i udało mi się chociaż te dwie bramki odrobić. Nic nie wychodziło, jak miałem setkę to nie trafiałem nawet w bramkę ;) w drugim spiąłem poślady i kontrolowałem mecz chociaż Sesto miał dwa słupkii to raczej było bezpiecznie :P pierwsza porażka stała się faktem, ale sprawiedliwie! Dzięki i powodzenia!

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 12 lip 2014, 14:38

Liverpool - Juventus 4:2
Juventus - Liverpool 4:0
Pierwszy mecz dobry zacięty, w drugim Tomuś grał sam ja nie istniałem choć dwa słupki miałem, a Tomek chyba też na pustą nie trafił z dwa razy :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 lip 2014, 19:44

Liverpool - Tottenham 1:3
Tottenham - Liverpool 5:3

W obu meczach grało się niezwykle ciężko,bo choć niemożliwie będzie wygrać turniej to sam stawiam sobie jakieś poprzeczki do pokonania...Presja była,zwłaszcza,że przeciwnik ograł dziś lidera więc łatwo się nie grało mimo że wyniki wskazują inaczej - zwłaszcza w drugim meczu gdzie trzeba było gonić wynik i nic nie wchodziło,a jak wchodziło to przy 3-1 i 4-2 wkradły się błędy które spowodowały utratę bramki :/ Cieszą 6 pkt,bo bilans pojedynków z Sesto wciąż poprawiany,ale gra się coraz trudniej z edycji na edycję :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 18 lip 2014, 0:17

Tottenham - Bayern 3:2
Bayern - Tottenham 2:7

Oba mecze niezwykle wyrównane w pierwszym wygrana dopiero w 92-94 minucie(bo tyle doliczył),ogromny fart choć w strzałach celnych 14-4 dla mnie,ale mimo wszystko ciężko się grało...Drugi mecz jeszcze bardziej wyrównany,przeciwnik od 40 minuty gra w 10 i strzela w 45 minucie na 2-1 w moje plecy do przerwy...Na drugą połowę hiper ultra ofensywne ustawienie i bramki strzelane seriami,choć bramka bodajże na 2-4 lub 2-5 z karnego,gdzie przeciwnik ponownie zostaje osłabiony...W statystykach celnych mimo wszystko był remis więc,nie zasłużyłem na tak wysokie zwycięstwo,ba remis powinnien być sprawiedliwy :( Emdżej choć dycha w plecy,to pamiętaj,że każdą dychę wbija się coraz ciężej tutaj ogromny fart,zasłużyłeś na conajmniej 1 remis...Ja ze swojej gry coraz mniej jestem zadowolony,im dłuższa przerwa grało mi się lepiej,a teraz niestety jednak braki,albo wy się spinacie,gracie non stop,ale z każdym meczem ciężej mi o punkty :P

Do tabeli

Barcelona-Bayern 4-1

Panowie emdżej oraz Bienias wpadłem o 23,nie wiem jak przez długi okres jesteście-byliście,ale Wasza postawa jest śmieszna,że nie możecie się ze sobą zgadać

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 lip 2014, 9:29

FC Barcelona-Bayern 1-1
Bayern - FC Barcelona 1-5
FC Barcelona-Bayern 3-3
Bayern - FC Barcelona 1-3

Ciekawa tendencja. U siebie nie potrafiłem wygrac, a na wyjezdzie juz bylo o wiele latwiej. Warto odnotowac fakt, że przy drugim remisie przegrywalem 0-3.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 lip 2014, 10:51

Wpisane do tabeli :)

Pozostało do wpisania

Barcelona-Bayern 4-1

Dobrze byłoby,aby wszyscy zaczeli grać tak aktywnie i nadrabiać zaległości....
emdżej oraz Bienias oprócz zaległego spotkania w Monachium macie do rozegrania jeszcze dwumecz pucharowy :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 lip 2014, 21:49

Tottenham - Barcelona 9:0
Barcelona - Tottenham 1:1

W pierwszym meczu wychodziło wszystko,zarówno skuteczny jak i dużo przypadku na moją korzyść(jakaś przebitka)....Teorytycznie wiadomo,że łatwo strzelać bramki seriami niż czekać na tą 1 okazję czego przykładem był drugi mecz...Niezwykle wyrównany i oba wyniki sprawiedliwe...Oczywiście boli znów kolejny remis,ale kurde co strzelam to Bienias zawsze mnoży tych obrońców pod tym polem karnym :/ Dostałem ładną bramkę w krótki od Sergio,który wybitnym strzelcem nie jest,ale kilka setek Messi zmarnował więc teorytycznie ok...
Dzięki za nasz ostatni dwumecz i zostały pojedynki z Sesto oraz Tomusmc...
Dobrze byłoby,aby zaczeli się pojawiać częściej,bo mają oni najwięcej meczów zaległych do rozegrania :bicz:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”