a pozatym Viera napewno bedzie chciał udowodnic ze umie grac tez w serie A i przygoda z milanem była tylko złym okresem w karierze Patrica

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 lip 2005, 21:50
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 22:20
Jezli Capello wpuscil go "az" (jak na capello to serio az) 4 razy w wieku 19 lat, to to nie byl az taki zly okres...luk1208 pisze:Lakier masz racje chyba inni zazdroszczą nam Viery w Juve![]()
a pozatym Viera napewno bedzie chciał udowodnic ze umie grac tez w serie A i przygoda z milanem była tylko złym okresem w karierze Patrica
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 lip 2005, 23:21
Dziękuje za wyróżnienie.BartiX_FCI pisze:lol odezwal sie super kibic od miesiaca![]()
![]()
Zadziwiajaca twoja wiedza. Może znasz mój numer buta?zobaczyl ze Juve wygralo scudetto i zaczol im kibicowac lol![]()
![]()
Gdzoe napisałem że tak?Pozatym my nie pozyskalismy figo
I znów z nowym skłądem zawalczycie o scudettoa pozyskalismy Solariego,Wome,Pizarro,J.Cesara
Co z tego? My mamy o wiele lepszych.i mamy jeszcze innych switnych pilkarzy.....
Nie zapomnę że Juventus jest najlepszy we Włoszech.pozatym nie zapomnij kto jest lepszy....
Wy dostaliście od kilku klubów przez 16 latmu jestesmy lepsi bo to Wy dostaliscie 2 lata pod rzad.....
... oznacza że jesteśmy w Italii najlepsi.a to ze wygraliscie lige.....
ty spójrz na końcową tabelę Serie A, moze zrozumiesz...to se poczytaj kilka postow wyzej to moze zrozumiesz....
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 16 lip 2005, 22:13
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 17 lip 2005, 15:39
DjJuve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 16:52
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 17:44
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 lip 2005, 17:52
Biri i Pessotto sa bocznymi obroncami. Rezerwowymi beda Kovac i GG.Ibrahimović18 pisze: Środek obrony oczywiscie nie do przejscia Thuram-Cannavaro
rezerwowi na te pozycje to napewno Kovac i Birindelli ,Pesotto (?)
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 17:57
A w zeszlym sezonie kto zastepowal Thurama i Cannavaro ?? GG bedzie rezerowwym pomocnikiem! (odeszli: Kapo , Blasi(?) ,Appiah(?) )Lakier pisze:Biri i Pessotto sa bocznymi obroncami. Rezerwowymi beda Kovac i GG.Ibrahimović18 pisze: Środek obrony oczywiscie nie do przejscia Thuram-Cannavaro
rezerwowi na te pozycje to napewno Kovac i Birindelli ,Pesotto (?)
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 lip 2005, 18:09
Tacy panowie o nazwiskach Montero i Ferrara, pewnie nie znasz.Ibrahimović18 pisze: A w zeszlym sezonie kto zastepowal Thurama i Cannavaro ??
Ibrahimović18 pisze: GG bedzie rezerowwym pomocnikiem! (odeszli: Kapo , Blasi(?) ,Appiah(?) )
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 18:19
Jaki kolLakier pisze:Tacy panowie o nazwiskach Montero i Ferrara, pewnie nie znasz.Ibrahimović18 pisze: A w zeszlym sezonie kto zastepowal Thurama i Cannavaro ??
Ibrahimović18 pisze: GG bedzie rezerowwym pomocnikiem! (odeszli: Kapo , Blasi(?) ,Appiah(?) )
Wiesz kto to jest Tacchinardi? Wiesz ze GG moze grac rowniez na srodku obrony (czest tak gral w Lazio).
Od kiedy jestes 'fanem' Juventus? ;]
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 17 lip 2005, 18:29
DjJuve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 lip 2005, 18:30
Na tym forum zalecane jest pisanie po PolskuIbrahimovic11 pisze: Jaki kol![]()
No co ty powieszIbrahimovic11 pisze: tak jak GG ,nie zapominaj ,ze najprawdopodobniej wiecej pomocnikow odejdzie z Juve niz przyjdzie
Czy twoj mozg nie moze tego zrozumiec ze on moze zarowno zastepowac Emersona/Vieire jak i Cannavaro/Thrumana?Ibrahimovic11 pisze:wiec GG na 100% bedzie rezerwowym pomocnikiem![]()
No i co z tego? Byl rezerwymy obronca? Byl.Ibrahimovic11 pisze: Ferrara bardzo mało grałWięcej razy gral Tudor (na poczatku sezonu)
w nawiasieIbrahimovic11 pisze: P.S Fanem Juventusu jestem od 9 lat i niezycze sobie zebys mnie obrazał piszac fanem w nawiasie![]()
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 18:32
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 lip 2005, 18:39
Moze jakies przyklady? Tak w ogole mam dola przez ciebie, nie podobaja ci sie moje postyIbrahimović18 pisze:Bardzo fajny post z twojej stronypozazdroscic elokwencji i umiejetnosci wypowiadania sie
![]()
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio