Stary, Liedson w wieku 22 lat pracowal w magazynie i przenosil skrzynki !!! i nei marzyl nawet o wielkiej karierze. Jakbym mial taki talent co Liedson to bylbym przeciez w soidmym niebie ....Pasztet pisze:podobno napastnik sportingu, Liedson zaczął grać w piłkę dopiero w wieku 18ale nie wiem czy to prawda.. a teraz jest calkiem niezly
N to calkiem niezla ta twoja karieraRossi pisze:o ja gram!!!!!! I nie wyobrażam sobie życia bez pilki. Plany narazie sezon się skoniczył a moja druzyna zajeła 5 miejsce w makrolidze lubelskiej wygrał górnik łeczna( chociaż w pierwszej rundzie cykneliśmy ich u siebie 4:2 ale potem zmienił się trener i lipa w drugie rundzie) Teraz mam zamiar atakować na senorów ( 5 liga) albo dlaej będe się kisił w juniorach ale do tego nie dopuszcze. Dzieki Piłce zwidzialem cała Polske , turnieje w Chorwacji, Holandii , obozy piękna sprawa niezapomniane chwile. Teraz to ja sobie tak maże żeby w seniorach zadebiutowaćco wydaje mi się możliwe. I nie poddawaj się a będzie dobrze. Szkoda że tej ligi nie wygraliśmy ( po pierwszej rundzie 2 miejsce) a jak byśmy zwycięzyli to na mistzrostwa Polski i tam mozna sie pokazać. No i mam Mistzra Polski szkół gimnazjalnych rok 2002/2003
![]()
i narazie kupe radoch z grania.
Oto moja kariera pilkarska buhahaahhaha
POZDRO