Testy w drużynach młodzieżowych - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 23:29

Pasztet pisze:podobno napastnik sportingu, Liedson zaczął grać w piłkę dopiero w wieku 18 :P ale nie wiem czy to prawda.. a teraz jest calkiem niezly :wink:
Stary, Liedson w wieku 22 lat pracowal w magazynie i przenosil skrzynki !!! i nei marzyl nawet o wielkiej karierze. Jakbym mial taki talent co Liedson to bylbym przeciez w soidmym niebie ....
Rossi pisze:o ja gram!!!!!! I nie wyobrażam sobie życia bez pilki. Plany narazie sezon się skoniczył a moja druzyna zajeła 5 miejsce w makrolidze lubelskiej wygrał górnik łeczna( chociaż w pierwszej rundzie cykneliśmy ich u siebie 4:2 ale potem zmienił się trener i lipa w drugie rundzie) Teraz mam zamiar atakować na senorów ( 5 liga) albo dlaej będe się kisił w juniorach ale do tego nie dopuszcze. Dzieki Piłce zwidzialem cała Polske , turnieje w Chorwacji, Holandii , obozy piękna sprawa niezapomniane chwile. Teraz to ja sobie tak maże żeby w seniorach zadebiutować :D co wydaje mi się możliwe. I nie poddawaj się a będzie dobrze. Szkoda że tej ligi nie wygraliśmy ( po pierwszej rundzie 2 miejsce) a jak byśmy zwycięzyli to na mistzrostwa Polski i tam mozna sie pokazać. No i mam Mistzra Polski szkół gimnazjalnych rok 2002/2003 :D :D i narazie kupe radoch z grania.
Oto moja kariera pilkarska buhahaahhaha
N to calkiem niezla ta twoja kariera :] Ja mam ostanio mniej radosci z gry w pilke. Ciekawe czemu jak gram ze swoimi (bo swoj obecny klub nie uwazam za swoich) to mi sie gra superprzyjemnie nawet z bardzo wymagajacymi rywalami ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 lip 2005, 23:33

No ja mam wlaśnie 18 lat i trenuje od roku, miałem przerwe 3 letnia czyli w prawie najlepszym okresie w ktorym jest najlepsza reakcja na przysfajanie umiejetnosci, mysle ze gdyby bylo to w czasach gry w gimnazjum inaczej potoczylo by sie moje zycie, teraz chodze do technikum...niesety w kulubach pilkarskich ejst liceum a potem akademia...jakos tak...szkoła duzo wadzi w moim przypadku, zreszta ja zakładalem za młodu ze bede gral potem przerwa i lipa a miałem dobrze bylem 3 stzrelcem mojego byklego wojewodztwa w kategori mlodzikow...poziom byl duzo wyzszy bo grały rowne kategorie wiekowe a nie jak teraz mieszna 7-13...Jak bym miał 14-15 lat z pewnoscią bym zaakceptował ta oferte...a Moj kumpel kiedys gral w mojej druzynie, wlaśnie przeszedl do ŁKS a występowal ostatnio w Kotwicy kołobrzeg...ogolnie mowiąc to moja miejscowość jest dobrze połozona jesli chodzi o treningi(morze las piasek woda) no i co jakis czas sypnie kimś takim jak np Lukasz...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 21:24

Figo11, na przyswajanie umiejetsnosci nigdy nie jest za poźno, pilkarz uczy sie przez cale zycie, ebz wzgledu na wiek :] Chociazby wspomniany Liedson zaczynal w twoim wieku i patrz gdzie ejst teraz ... no i Batigol zaczynajacy w wieku 16 lat ...a blo Salas ktory w wieku 16 lat po raz piewszy zagral na boisku trawiastym ... :wink:

Swoja droga to co spowodowalo zatrzymanie twojej kariery na az trzy lata :?: :idea:

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 23:17

Wedka to spowodowała...spodobało mi sie wedkarsto trudno bylo te dwa sporty podzielic naprawde...ale teraz mam czas juz na wszystko...dobra rade wam dam jeśli was wezmą juz do seniorow na sparingi nie dawajcie z siebie wszystkiego ja tak chciałem i zagrałem 2 sparingi jeden caly mecz z juniorami starszymi jakiegoąś pierwszoligowca wygralismy 7:1 strzeliłem wtedy 2 bramki póxniej mieliśmy grać z Jantarem Ustka druzyną prowadzoną przez brata Tomasz Iwana :wink: zagrałem tylko 1 min wyskoczyłem do głowki juz bym szedł sam na sam podczas gdy koleś się odwrócił plecami i spadająć biodrem wgnitłem palca w ziemie no i mialem 1 miesiac po piłeczce...Teraz wszystko wrocilo do normy gram w seniorach godze piłke z wszystkim...

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 17 lip 2005, 19:54

Jeszcze co do piłkarzy ktorzy zaczynali kariere w poznym wieku. W wieku 18 lat rozpoczał ja polski obronca Zuraw ktory dibrze sobie w niemcach radzi no i pomomo 33 lat gra jak mlodzik.

doswiadczony
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doswiadczony » 26 lip 2005, 13:52

ZURAW W WIEKU 26 LAT DOPIERO ZADEBIUTOWAŁ W EKSTRAKLASIE :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”