AC Milan (zbiorczy) - Strona 54

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 0:26

kulekfcb pisze:NIe no to super, jak Tobie to pasuje to nie ma o czym gadac, ale mam nadzieje ze chociaz rozumiesz o co mi chodziło, o moje uwagi. No chce zobaczyc jak bedzie grał Emerson z Vieirą, fakt ze Vieira to kozacki chlop ale nie wiem czy byl tak potrzebny Juvenstusovi, jak dobry prawy lub srodkowy ofensywny pomocnik :wink:
To wszystko wyjdzie w praniu. Nie widziałem ostatniego sparingu, ale czytałem, że Vieira wypadł znakomicie. Na pewno Moggi by go nie kupił gdyby nie był Nam potrzebny. Capello chce zbudować zespół, który ostro powalczy o LM. Prawego pomocnika brakuje nam tylko na rezerwę bo normalnie gra Camoranesi, który szaleje po swojej stronie jak tylko może 8)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 0:26

Tomus czemu mamy sie nie rozumieć ?? Ustalmy fatky

Zwycięscy w Lidze Mistrzów (pucharze Europy)

Real - 9
Milan - 6
Liverpool - 5
Bayern - 4
Manchaster United - 2
Inter - 2
Juventus - 2 (1 powinno być :])
Porto- 2
OM - 1

(Sorry jak cos ale pisze z głowy )

Takie są fakty i co teraz Ty powiesz mi ze te wczesniejsze puchary sie nie licza ?? Nie mówiąc już o przegranych finalach. Może jeszcze dojdziemy do tego ze Real pierwsze 6 pucharów zdobyl w lata od 1956 do 1967 i co tez sie nie licza ?? Bo juz ich czas mina ??

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 0:31

Nie mówiąc już o przegranych finalach
No wlasnie ZAZA :!: tego to chyba nikt nie zapomni jak Milan traci 3 bramki w 6 minut i jak Jurek broni karnego wykonywanego przez "Czerwonego Andrija" :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 0:38

Nie chodzi mi o to, że się nie liczą! One są zapisane w historii piłki nożnej, ale w żaden sposób nie ukazują formy drużyny. To, że Milan ma sześć pucharów nie znaczy, że zdobędzie w przyszłym sezonie wiesz o co mi chodzi? To samo w Serie A. Juve ma najwięcej, a nikt nie wie, które mijsce teraz zajmą. Na pewno obydwie drużyny liczą się w Europie i powalczą o trofea, ale jak już wspominałem puchary nic do tego nie mają. Finały się wygrywa praktycznie dla pieniędzy i żeby zapisać się w historii.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 0:39

No i przepad 7 puchar w histori klubu ale bedzie następny w końcu ma sie ich troche 8) No i sie liczy w europie a nie drugi koszyk .... :lol: Ale nie ma co płakac ważne ze Sheva pokonał Buffona na Old Traford i te łzy Nedveda i Del Piero były piękne. A potem radośc Maldiniego który sam wygrał wiece niż Juve przed 100 lat :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 0:43

_*For_zaza_Milan*_ pisze:No i przepad 7 puchar w histori klubu ale bedzie następny w końcu ma sie ich troche 8) No i sie liczy w europie a nie drugi koszyk .... :lol: Ale nie ma co płakac ważne ze Sheva pokonał Buffona na Old Traford i te łzy Nedveda i Del Piero były piękne. A potem radośc Maldiniego który sam wygrał wiece niż Juve przed 100 lat :lol: :lol:
Juz ci mowilem ZAZA ,ze najlepsza szkoła dla ciebie jest szkola gdzie ucza robic koszyki z wikliny :?:

Mi tam sie bardziej podobal ten finał gdzie milan nie wiezyl ,ze stracil 3 bramek w 6 minuty :!: :D ,Nie moglem sie napatrzec jak Jurek tanczy w bramce i broni strzal "czerwonego Andrija" poprostu Cudownie!!

Maldini bez 10 innych zawodnikow nie wygral by niczego
Ostatnio zmieniony 18 lip 2005, 0:48 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lip 2005, 0:44

Ibrahimović18 pisze:
No wlasnie ZAZA :!: tego to chyba nikt nie zapomni jak Milan traci 3 bramki w 6 minut i jak Jurek broni karnego wykonywanego przez "Czerwonego Andrija" :twisted:
Tak dla scislosci to czerwono-czarnego Andrija.I pasuje.
Ibrahimović18 pisze: Mi tam sie bardziej podobal ten finał gdzie milan nie wiezyl ,ze stracil 3 bramek w 6 minuty :!: :D ,Nie moglem sie napatrzec jak Jurek tanczy w bramce i broni strzal "czerwonego Andrija" poprostu Cudownie!!
Co za koles :lol: Po pierwsze wierzy a nie "wiezy" oraz po prostu a nie "poprostu" a po drugie Twoje posty sa monotematyczne.Sadze ze to zwykle nabijanie.

Forza Milan.Historia ktorej nigdy nie dorownacie.Historia europejskiej pilki :twisted:
Ostatnio zmieniony 18 lip 2005, 0:47 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 0:46

Drugi czy pierwszy koszyk, to nie ma znaczenia bo grupę wygrywamy praktycznie zawsze (ogólnie mówiąc wychodzimy z grupy) 8) No tym akurat możecie się poszczycić, że macie takiego zawodnika jak Maldini. Wielki szacunek dla niego. Pamiętaj tylko jedno Zaza...nic nie trwa wiecznie. Pozdrawiam

p.s. jak chcesz to odpisz na posta, odczytam go w południe. Ide spać bo ostatnio miałem ciężkie noce :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 lip 2005, 0:47

Ibrahimović18 pisze: Bo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał :(

3 bramki w 6 minut :?: :roll:
Ibrahimović18 pisze:
Mi tam sie bardziej podobal ten finał gdzie milan nie wiezyl ,ze stracil 3 bramek w 6 minuty :!: :D ,Nie moglem sie napatrzec jak Jurek tanczy w bramce i broni strzal "czerwonego Andrija" poprostu Cudownie!!
Ibrahimović18 pisze:No wlasnie ZAZA :!: tego to chyba nikt nie zapomni jak Milan traci 3 bramki w 6 minut i jak Jurek broni karnego wykonywanego przez "Czerwonego Andrija" :twisted:
To ja już drugi dziś raz zapytam czy Tobie się nie nudza takie 'błyskotliwe' teksty? I oczywiście dwa Wp za czerwonego Andrija.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 0:55

Ibrahimović18 pisze:Maldini bez 10 innych zawodnikow nie wygral by niczego
To jak jak Juve bez wspomagaczy .. :roll:

Ale wy sie podniecacie mecze Milan przegrał ale Milan dochodzi do finału - kolejnego w histori klubu - a ile wygrali tych finałów 8) a nie jak Juve ma problemy w grupie i po 1:0 wyś....

Koszyki pokazuja miejsce w szeregu :lol: widac że sie znają na piłce.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 lip 2005, 10:22

ibrahim ja jestem pewien zebyś chciał zeby chociaż juve za rok zagrało w finale i zagrało jak Milan bo ja byłem dumny z 110 minut rozumiesz???
a co moze jeszcze powiesz ze Milan ogólnie był słabszy od liverpolu.Milan przegrał bo niema mentalności zwycięscy

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 18 lip 2005, 10:33

Wczoraj 33 urodziny obchodził Jaap Stam.Wszystkiego najlepszego, sukcesów (naturalnie z Milanem), zdrowia i szczęścia.Bądź dalej murem trudnym do przejścia, jak nas do tego przyzywczaiłeś :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 lip 2005, 13:13

narazie cisza przed burzą jeśli chodzi o gilardino

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 18 lip 2005, 23:03

powiem tak GILA- SHEVA 50 bramek w Serie A i oczywiscie Scudetto i LM dla Rossonerich 8)

van David
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Gilardino podjął złą decyzje!!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: van David » 18 lip 2005, 23:08

Taka prawda gilardino powinien grac w Interze!!!!!!!! :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”