Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 18:55
LFC FAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 lip 2005, 21:11
Nie nabijaj. MLSoccer i Rossi napisali to samo, tylko, że Ty trochę bardziej metaforycznie - trudne słowoLFC FAN pisze:DONOVAN JEST DOBRY TRAFIŁ POD ZŁY ADRES
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 15 lip 2005, 21:32
Corinthians pisze:Nie nabijaj. MLSoccer i Rossi napisali to samo, tylko, że Ty trochę bardziej metaforycznie - trudne słowoLFC FAN pisze:DONOVAN JEST DOBRY TRAFIŁ POD ZŁY ADRES![]()
A co do Donovana, to ja też go bardzo lubię o czym świadczy choćby to, że mam go w avatarze. Nie można powiedzieć, że Landon grał źle w Leverkusen. Nia miał miejsca w składzie Aughentalera i Topmollera, bo chyba nie pasował do ich koncepcji, wchodził rzadko jako rezerwowy.
Na każdym turnieju pokazywał dobrą formę, jak na MŚ 2002, czy teraz na Gold Cup. Nie wiem jak grał na Gold Cup 2003 i czy w ogóle tam grał.
Myśle, że najlepszym przystaniek dla niego byłaby Anglia i takie kluby jak Manchaster, Aston Villa czy Birmingham. Zawsze było wiadomo, że Amerykanom najlepiej grało się w Anglii, chociaż Anglicy tzrymają się długoletniej teorii, że Amerykanie i Eskimosi są jedynymi narodami, które nie potrafią grać w piłkę.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 lip 2005, 0:04
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 lip 2005, 13:24
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 lip 2005, 22:10
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 22 lip 2005, 18:58
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 9:36
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 lip 2005, 16:19

MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 lip 2005, 16:44
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 17:07
A wiesz jak jest trudno dobrze zagrać dwa turnieje pod rządCris7 pisze:Zawiodła mnie w tym turnieju ekipa Meksykańska,która tak dobrze radziła sobie na Pucharze Konfederacji....
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 lip 2005, 17:30
Cris7 pisze:USA to naprawde mocna ekipa,można powiedzieć światowej klasy.Na mistrzostwach świata będą na pewno walczyć o wysokie miejsce.Zawiodła mnie w tym turnieju ekipa Meksykańska,która tak dobrze radziła sobie na Pucharze Konfederacji....
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 lip 2005, 17:39
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 lip 2005, 18:03
Scyzoryk pisze:No i znowu Amerykańce awansują w rankingu Fifa , to już lekkie przegięcie że są tak wysoko , są dobrą drużyną ale nie az tak żeby być w pierwszej 10 . Jak Polska by miała takich przeciwników jak USA ( nie licząc Meksyku jedynej poważnej u boku Amerykanów reprezentacji Ameryki Płn ) to byśmy też wyżej byli w rankingu .
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 25 lip 2005, 18:24
harni7
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio