lubiani nielubiani

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

lubiani nielubiani

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 sie 2004, 13:52

chcialbym sie dowiedziec jaka druzyne oprocz swojego ukochanego teamu lubia forumowicze
prosze o male argumenty :D FORZA INTER :P
mozecie dodac do jakiego klubu pajacie nienawiscia :wink: ale argumenty nie sa konieczne.... . :twisted:

Arsenal - lubie ogladac ich gre , szybka , techniczna , bardzo widowiskowa , dziwie sie ze w Anglii jest malo lubiana ale to napewno przez zazdrosc , zycze im mistrzostwa Anglii

Ac Parma - zawsze walczac ado upadlego druzyna , kopalnia brylantow , no lubie ich za to kogo oddala w grudniu dla INTERU , to moze byc przelomowy moment w Historri pilki noznej :wink: :idea:

piszcze rowniez znienawidzonych pilkarzy 3 jak mozecie - pozdrawiam

to chyba wszystko - nie przepadam za jude , realem oraz Fcb :) argumentów podawac nie bede bo mam juz 4 ostzrezenia :)

oto moi pilkarze
1Andrij szewczenko
2 Genaro Gattuso
3 Ronaldo
Załączniki
koszulki.gif
koszulki.gif (51.37 KiB) Przejrzano 2694 razy

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 14:23

Lubie River Plate bo graja ladna ofensywna pilke a zespol opieraja na mlodych graczach i Valencie bo zrobila cos z niczego i jedzie z realem az milo :lol:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 14:53

Zaczne od 3 znienawidzonych pilkarzy:
1.F.Inzaghi-typowy sep pola karnego,sam nie umie sobie wypracowac sytuacji a przy tym pada na murawe jak mocniej wiatr zawieje :twisted:
2.D.Beckham-kiedys umial perfekcyjnie wykonywac rzuty wolne a teraz karnego nie potrafi strzelic
3.Del Piero-glownie przez jego stracone sytuacje na Euro 2000 Wlochy nie zdobyly zlota.jego gwiazda nieco zbladla przy Nedvedzie.
Z innych klubow oprocz ROMY rzecz jasna lubie RIVER PLATE,BOCA JUNIORS i Valencie czyli podobnie do Chlopaczka,pozdro dla Niego.Nie lubie zas Juventusu ktory jest wrogiem AS ROMY,realu madryt-"zbiorowisko" wielkich gwiazdorow a Ligi mistrzow nie umieli wygrac w 2004 roku,i oczywiscie lazio jako "Sasiad"-Rywal :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 19 sie 2004, 18:29 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 18:27

Zacznijmy od reszty luibianych przezemnie klubów...
KOCHAM tylko Juve... Dopiero dłuuugo dłuuuugo po Juve jest Ajax Amsterdam...
Są 3 kluby których nienawidze...
Real Madryt - nie chodzi tu o to ze są niby najlepszą drużyną na świecie lecz o zawodników którzy tam występują ale o tym później 8)
Bayern Monachium - Ze względu na to że grają totalny anty-futbol no i ich kapitanem jest Kahn... ale o nim też później 8)
Manchaster United - kiedyś liderem ManU był Beckham (o nim już tradycyjnie później 8) ) teraz jest nim Ruud van Nisterlooy za którym nie przepadam a nawet nie lubie go 8)

Co do piłkarzy to najabrdziej denerwują mnie David Beckham, Ronaldo, Oliver Kahn oraz Francesco Totti...
Beckhama nienawidze za stosunek do piłki... Dla niego (co nie jednokrotnie podkreślał) piłka to dobry sposób na wypromowanie się i zgarnięcie dużej kasy (co potwierdził przechodząc do Realu...)
Ronaldo - Trudno mi powiedzieć dlaczego go nie lubie... Jakoś od zawsze denerwował mnie swoją samolubną grą...
Kahn - Podobnie jak Ronaldo... Po prostu nie lubie go od zawsze...
Totti - Dawniej nic do niego nie miałem aż do momentu meczu Romy z Juve (przegranym niestety przez turyńczyków 4:0)kiedy to pokazał swój już słynny gest skierowany do ławki rezerwowych Juve... Pokazał tym zachowaniem że nie wart jest szacunku... Potem nadeszły Mistrzostwa Europy i oplucie duńczyka... Nie wspominając już o tym jak swoją słabą gre tłumaczył złym obuwiem... A ja pamiętam że tylko najwięksi sportowcy potrafią przyznać się do błędu...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 sie 2004, 18:31

Dla mnie licza sie tylko dwa zespoły:
Juventus Turyn i FC. Barcelona :twisted:
reszta mnie nie obchodzi :P :P

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 18:34

booyak pisze:Zacznijmy od reszty luibianych przezemnie klubów...
Real Madryt - nie chodzi tu o to ze są niby najlepszą drużyną na świecie lecz o zawodników którzy tam występują ale o tym później 8)
Bayern Monachium - Ze względu na to że grają totalny anty-futbol no i ich kapitanem jest Kahn... ale o nim też później 8)
Manchaster United - kiedyś liderem ManU był Beckham (o nim już tradycyjnie później 8) ) teraz jest nim Ruud van Nisterlooy za którym nie przepadam a nawet nie lubie go 8)

Co do piłkarzy to najabrdziej denerwują mnie David Beckham, Ronaldo, Oliver Kahn oraz Francesco Totti...
Beckhama nienawidze za stosunek do piłki... Dla niego (co nie jednokrotnie podkreślał) piłka to dobry sposób na wypromowanie się i zgarnięcie dużej kasy (co potwierdził przechodząc do Realu...)
Ronaldo - Trudno mi powiedzieć dlaczego go nie lubie... Jakoś od zawsze denerwował mnie swoją samolubną grą...
Totti - Dawniej nic do niego nie miałem aż do momentu meczu Romy z Juve (przegranym niestety przez turyńczyków 4:0)kiedy to pokazał swój już słynny gest skierowany do ławki rezerwowych Juve... Pokazał tym zachowaniem że nie wart jest szacunku... Potem nadeszły Mistrzostwa Europy i oplucie duńczyka... Nie wspominając już o tym jak swoją słabą gre tłumaczył złym obuwiem... A ja pamiętam że tylko najwięksi sportowcy potrafią przyznać się do błędu...
Nie bede bronil TOTTIEGO jesli chodzi o Euro,zrobil co zrobil i sie tego nie cofnie,ale jesli chodzi o mecz z juve to zapewne bardziej chodzi CI o sam fakt przegranej turynczykow niz o to co zrobil po meczu.pozdro

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 19:15

TEMESK pisze:
booyak pisze:Zacznijmy od reszty luibianych przezemnie klubów...

Nie bede bronil TOTTIEGO jesli chodzi o Euro,zrobil co zrobil i sie tego nie cofnie,ale jesli chodzi o mecz z juve to zapewne bardziej chodzi CI o sam fakt przegranej turynczykow niz o to co zrobil po meczu.pozdro
I tu się mylisz :] Nie mówie że nie bolała mnie ta porażka ale gdy zobaczyłem ten gest Tottiego w tym samym momencie go znienawidziłem...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 sie 2004, 20:15

Moim ulubionym klubem sa Czerwone Diably - wspanialy trener, bardzo madre posuniecia transferowe, piekna gra i wspaniali kibice, walcza do upadlego

FC Barcelona - znow staje na nogi. Nie wiem dlaczego, ale zawsze czulem jakis sentyment do tego klubu

AC MIlan - wspanialy zespol, duzo gwiazd i duzo mlodziezy.

Kluby ktorych nienawidze:
Real Madryt - nigdy nie lubilem. Z tej druzyny lubie tylko kilku pilkarzy. Fatalne ruchy transferowe, beznadziejny prezes

2 pilkarze, korych nienawidze:
Luiz Nazario De Lima Ronaldo - ociezaly, samolubny i nie podoba mi sie jego gra.

Figo - nic mi nie zrobil, ale od zawsze za nim nie przepadam

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 19 sie 2004, 20:17

Moje najlepsze kluby to Man Utd i Barcelona.

A co do zawodników to Ronaldo i Hanry.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 20:23

Zacznijmy od tego ze gracze Juve go sprowokowali.Nie pamietam juz jaki zawodnik ale cos sie do niego rzucal wiec Totti pokazal kto w tym meczu byl lepszy i zeby milczal.

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 21:09

Ja kocham INTER, ale bardzo kibicuje Widzewowi bo to drużyna z mojego miasta!!

Nienawidze milanu...o tak!! 101% ANTI MILAN!! - wiadomo za co!!
Dalej jude...odwieczni wrogowie INTERu.
real - pier...... przereklamowane gwiazdeczki, z całych sił życze im jak najgorzej!!!
barcelona- kiedyś ich szanowałem, ale teraz jakoś nie podchodzą mi!!
bayern- nienawidze szkopów, może to faszystowski pogląd, ale gówno mnie to interesuje!!

Awatar użytkownika
Przemek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemek » 19 sie 2004, 21:26

Moje ulubione kluby to:
:arrow: Chelsea
:arrow: Inter
:arrow: Valencia
A nielubie:
:arrow: Realu :evil:
:arrow: Anderlechtu :evil:

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 sie 2004, 21:41

Hanry a gdzie on gra ? wstyd mi sie przyznac uwazalem sie za znawce :cry: ale tego nazwiska nie znam :?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 21:44

Chlopaczek pisze:Zacznijmy od tego ze gracze Juve go sprowokowali.Nie pamietam juz jaki zawodnik ale cos sie do niego rzucal wiec Totti pokazal kto w tym meczu byl lepszy i zeby milczal.
Sam sobie Juventus jest winny 8) A Totti jest najjasniejsza gwiazda Wloch bo niejednokrotnie to udowodnil,nie mozna go nienawidziec za jedno czy dwa nieodpowiednie zachowania bo i tak duzo zrobil dla reprezentacji.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 sie 2004, 22:26

"TEMESK" powiedz mi a co takiego totti zroibił dla reprezentacji Włoch? bo ja sobie ni przypomninam?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”