Manchester United (zbiorczy) - Strona 90

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 16 lip 2005, 13:40

RoRo pisze:
Bogi pisze:Ma chyba najlepszy okres, bo VdS raczej nie jest inwestycją długofalową a do Tima mają troszkę inne już podejście działacze.Jeśli teraz się wybije, to będzie pewnie obok Ronaldo i Rooneya główną nadzieją Diabłów.
Szkoda ze Manchester nie sprowadzil KAspera Scmeichela. Moze chlopak kontynuowalby kariere SChemichelow w klubie ?? :P A jest przeciez chyba tego samego wieku co ten Wasz Niemiec nie ?? :]

POZDRO
A dobry jest wogole syn schmeichela :?: :?: Widziałes go w akcji czy myslisz ze bedzie dobry bo ma talent po ojcu :?: :?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 14:11

internista1908 pisze:
RoRo pisze:
Bogi pisze:Ma chyba najlepszy okres, bo VdS raczej nie jest inwestycją długofalową a do Tima mają troszkę inne już podejście działacze.Jeśli teraz się wybije, to będzie pewnie obok Ronaldo i Rooneya główną nadzieją Diabłów.
Szkoda ze Manchester nie sprowadzil KAspera Scmeichela. Moze chlopak kontynuowalby kariere SChemichelow w klubie ?? :P A jest przeciez chyba tego samego wieku co ten Wasz Niemiec nie ?? :]

POZDRO
A dobry jest wogole syn schmeichela :?: :?: Widziałes go w akcji czy myslisz ze bedzie dobry bo ma talent po ojcu :?: :?:
Nie no czytalem troche o nim i ponoc ma spory talent a ze to syn Schmeichela to pewnie mu Peter cos w genach zostawil :]

Ja ksie gra w Manchester City to chyba trzeba miec choc odrobine talentu nie ?? :>

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 lip 2005, 14:13

RoRo pisze:

POZDRO
Ja mlodeg duńczyka nigdy w akcji nie widzaiałem ale też o nim słyszalem dobre zreczy. On jest straszy do niemca o dwa albo 3 lat :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 14:15

Dziwne bo jak gralem w Football Managera 2005 to w roku 2005 Schmeichel ma 16 lat :] Źrodlo wiarygodne bo panowie z SI znaja sie na rzeczy i maja dokladne dane, wiec wydaje mi sie ze Schmeichel jest takze bardzo, bardzo mldy ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 lip 2005, 14:51

RoRo pisze:Dziwne bo jak gralem w Football Managera 2005 to w roku 2005 Schmeichel ma 16 lat :] Źrodlo wiarygodne bo panowie z SI znaja sie na rzeczy i maja dokladne dane, wiec wydaje mi sie ze Schmeichel jest takze bardzo, bardzo mldy ...

POZDRO
W tej czesici jest z rocznika 1986 a w poprzedniej byl z 1987 wiec nie wiem jak to jest :roll: ale napewno starszy od niemca ktory jests 1989

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 15:07

Obrazek

Position Goalkeeper
Date of Birth Wednesday 5th November 1986
Place of Birth Denmark
Height 6'0
Weight 12.3
Previous Clubs N/A

Kasper ma jednak 19 lat :] Miałeś racje Rossi :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 lip 2005, 15:31

Ale na tym zdjęciu strasznie dziecięco wygląda. Pamietam jak Manchester City grał z Groclinem to Kasper był rezerwowym. Gra też w młodzieżówce Danii. Może kiedyś bedzie tak dobry ja ojciec :roll:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 16 lip 2005, 17:19

Rossi pisze:Ale na tym zdjęciu strasznie dziecięco wygląda. Pamietam jak Manchester City grał z Groclinem to Kasper był rezerwowym. Gra też w młodzieżówce Danii. Może kiedyś bedzie tak dobry ja ojciec :roll:
Na zdjeciu wyglada jak gora 16 latek. Ale moze zdjecie stare...

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 16 lip 2005, 19:40

Noi ManU wygrał z Clyde 5:1 :) Ciesze zwycięstwo i składy w jakim grało MU. Pique miał szanse zagrac u boku Ferdinanda. Jones razem z Klebersonem na środku. Smith w pomocy. Rossi w ataku i .....Richardson na lewej obronie :roll: . Troszke mnie to rozsmieszyło ale niewiem jak on sobie tam poradził i trudno mi to oceniac

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 16 lip 2005, 20:51

Richardson nie grał na obronie Gralismy chyba ustawieniem 3-5-2.
--------------VDS------------
----McShane----Ferdinand--Pique
Fletcher-Kleba-Jones-Richardson-Park
---------Saha---------Rossi

W drugiej
---------------Howard----------
Bardsley---Eckersley-O’Shea-Silvestre
--Miller--------Scholes--------Giggs
--------------Rooney-------------
--------Smith-------Ruud

Newiem ale mi sie wydaje że własnie tak gralismy. Wystawienie Richardsona na obronie bez sensu i nie wierze aby Fergi tam go postawił. :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 lip 2005, 22:02

Kurczę ostatnio mam bardzo mało czasu by pisać na forum. Z tego co widze w tym temacie trwają zażarte dyskusje i kłótnie. Nie jestem na bieżąco z wypowiedziami w temaci: Manchester United (zbiorczy) ale dodam coś od siebie.
MU zatrudnilo trzeciego bramkarza - 22-letniego Bena Fostera. Nieoficjalnie mówi się o 1 mln funtów. Fergie twierdzi, iż jest to diament, który należy oszlifować...Jak będzie zobaczymy w przyszłości. Czy nie lepiej byłoby zostawić Luke'a Steela jako trzeciego bramkarza? 1 mln funtów piechotą nie chodzi :roll:

Czerwone Diabły zagrały dziś spotkanie sparingowe z Clyde. Wygraliśmy 5:1 po bramkach: Klebersona, Scholesa, Ruuda 2x i Miller. Straciliśmy gola po koszmarnym błędzie obrońców. 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 lip 2005, 11:20

Dzisiaj o 20.30 kolejny mecz Diabłów tym razem z Peterborough jest to ostatnie spotkanie przed wyjazdem do Azji. Myśle że znowu wygram coś koło 5 i na tym się skoniczy. Miguel podobno rozwiązał kontrakt z Benfica i teraz jest wolnym zawodnikiem więc Alex musi się wziąć do roboty bo go zaraz Moggi zgarnie.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 lip 2005, 11:30

Ballack już jedną noga na OT. Jeżeli Miguel roziwązał kontrakt z Benfiką to trzeba się o niego starać bo Juve i Real maja na niego chrapkę. Racja Neville grał dobrze w tym sezonie, ale reprezenrtant Portugalii jest od niego wiele lepszy. Jeśli sfinalizujemy obydwa transfery to spokojnie możemy powalczyć o LM i mistrzostwo Anglii w przyszłym sezonie.
Martwi mnie tylko jedno: Po zakończeniu przyszłego sezonu, gdy bylibyśmy na szczycie, kibice innych drużyn mówić będą, że to zasługa Glazera, ManU nową Chelsea itp.

P.S. Coś mi się wydaję, że Luis Saha będzie stanowił o sile ataku Czerwonych Diabłów w przyszłym sezonie...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 lip 2005, 11:46

No zobaczym czy Ballack przyjdzie ale napewno byłby bardzo dużym wzmocnieniem!!!! Saha jest lepszym napastnikem od Smitha i to od zawsze było widomo. Umiejętność czysto piłkarskie są na korzyśc Luisa tylko że Alan nie ma tak często kontuzji i jest bardzo waleczny.
Ciekawe czy Ferguson już coś robi w sprawie sprowadzenia Miguela :roll:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 19 lip 2005, 12:37

Bardzo chce aby Ballack do nas dolaczyl :) to bylo by niesamowite wzmocnienie :) no a Miguela chyba wezmie jednakJuve!! Moggi to cfaniak 8)
Saha jest lepszym napastnikem od Smitha i to od zawsze było widomo.
no Saha jest lepszym napastnikiem!! ale mi sie wydaje ze Smith zawsze byl takim graczem ktoremu jednak mimo wszystko blizej bylo do gry w pomocy :) i Fergie powinien go przemianowac :)

Zablokowany

Wróć do „Anglia”