Turniej NBA 2k14 - Zapisy,Regulamin,Ustawki,Wyniki,Tabele - Strona 5

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

Re: Turniej NBA 2k14 - Zapisy,Regulamin,Ustawki,Wyniki,Tabel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 lip 2014, 23:45

Panowie ostatnio miałem wieeeeeele na głowie i PS3 stoi nie ruszana od ponad miesiąca. Jednak mam zamiar rozegrać te mecze. W tym tygodniu mam drugie zmiany, także jedynie po 22 bądź do godziny 13 jestem dostępny. Jak ktoś chętny możemy zagrać nawet teraz ;) choc nie oczekujcie wyrównanych pojedynków :P

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lip 2014, 0:01

to ja na jutro po 22 sie pisze :D

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 23 lip 2014, 0:04

no to luzik. Ja jestem w domu koło 22:25 :) tylko jeszcze nie wiem jak się MP ustawia :D także będziesz mnie musiał chyba zaprosić :P

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lip 2014, 8:37

spoko, pisz tutaj albo na konsoli i wysle invite'a

a zaprasza sie przez online -> play with friends a potem trzeba ustawić na 'private match'

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lip 2014, 23:45

rekinho ( Denver Nuggets) - BadBoy ( Toronto Raptors) 89:50 (jeśli pomylilem to popraw)

nie było wcale łatwo, pierwszą kwarte prawie przegrałem, jak badboy bedzie wam pisał, ze rozegrał dopiero 3 mecze w nba to mu nie wierzcie ;) props za chłodną głowę i nieskakanie do pump fejków, troche za duzo faulowałeś próbując robić przechwyty. no i nigdy nie gralem z nikim, kto gra tak szybko i wymysla dzikie akcje :D

daj znac kiedy ci rewanż pasuje

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 23 lip 2014, 23:54

tak szczerze to był to pierwszy mecz w pełnym wymiarze :D obrony nie ogarniam TOTALNIE, aczkolwiek starałem się stosować do Twoich uwag odnośnie krycia. Faule podejrzewam że będą nieodłączną częścią mojej gry bo jestem przyzwyczajony z PES do nietracenia bramek :P a tu jednak się tak nie da. pump fejk to nawet nie wiem co to jest :D a kontra to moja specjalność w PES :P wynik chyba taki jak napisałeś, ale to i tak ma małe znaczenie :P
PS. rzuty osobiste to jakaś makabra...

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 lip 2014, 8:57

pump fejk to tak zwana pompka czyli zamarkowanie rzutu

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 lip 2014, 22:01

Tomusmc ( Washinghton Wizards) - ddemon (Golden State) 87:99

Minęły z dwie godziny i nie wiem czy dokładnie taki wynik :P W każdym razie mecz jak to zawsze bywa między sobą niezwykle interesujący :D Od początku przeważałem wychodziłem na kilku punktowe prowadzenie,a zawodnicy Wizards skutecznie kilkakrotnie odrabiali straty z ponad 10 pkt do 1-3 oczek :/ Aż w końcówce udało się trochę wykorzystać słabą skuteczność rywala..Mi też zaczęły wtym meczu wkońcu wpadać te trójki i z tąd przewaga,ale generalnie grało się ciężko...Dzięki za meczyk....
To teraz tylko wszyscy mecze z BadBoyem i I turniej oficjalnie zamknięmy :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2014, 22:05

Czekałem aż napiszesz bo nie chciało mi się zaczynać :P nic mnie bardziej nie denerwowało jak te rzuty za 3 gdzie 90% wpadało a było ich multum! Z każdej pozycji, nie ważne czy kryłem czy nie, ale porównując do Fify to tak jakbym wyczaił jak się dobrze strzela i ładowałbym bramki z każdej pozycji, niepojęte :shock: tak czy inaczej zasłużenie wygrałeś :) faule to bedzie dla mnie zawsze zagwostka NBA, tam zwykłe dotknięcie to faul hehe szklana dyscyplina ;) dzięki!

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 24 lip 2014, 22:08

Grałem z demonem kiedyś kilka sparingów i typ wyczaił, że Curry i Igoudala niszczą za 3 punkty i non stop leciał spam z dystansu :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 lip 2014, 22:14

Heh prawda,nie ukrywam,że drużynę wybrałem kierując się trójkami z prostej przyczyny skoro lamer to jakoś te pkt trzeba odrabiać i najlepiej za 3,a nie za 1 bądź 2 :P
Ostatnio nawet włączyłem sobie playoffy i gram tą drużyną - zagrałem 4 mecze prowadzę 3-1 na poziomie pro..O drużynie wiem jeszcze więcej,coraz więcej przechwytów,no i rzuty za 3 bardziej dopracowane oraz szybkie kontry :)
Marco Van Basten pisze:Grałem z demonem kiedyś kilka sparingów i typ wyczaił, że Curry i Igoudala niszczą za 3 punkty i non stop leciał spam z dystansu :D
Igoudala Igoudalą ale co robi Klay Thompson :shock: :P

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 24 lip 2014, 22:16

W pomalowanym też jest można nieźle mieszać, bo jest Bogut i David Lee. Aż prosi się o pick'n rolle 8)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 lip 2014, 22:22

Marco Van Basten pisze:W pomalowanym też jest można nieźle mieszać, bo jest Bogut i David Lee. Aż prosi się o pick'n rolle 8)
To powoli dopracowuję :) W meczu z Tomusmc,który w I meczu wygrał właśnie dzięki grze pomalowanym(Gortat i szczególnie Nene),którzy dali się we znaki i mojej słabej skuteczności za 3 pkt...Tak teraz w rewanżu popracowałem nad tymi dwoma elementami i wynik odwrotny owszem Nene swoje zagrał,ale Gortat grał słabiej,dobrze został kryty,a i moi drągale całkiem ładnie zachowywali i wychodzili na pozycję - w końcu Curry miał bodajże 16 asyst(owszem może połowa za 3 z podań do Thompsona i Iguadola) ale drugie 8 to już 16 pkt na spółkę z Bogutem Lee bądź nawet O"Neilem :)

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 lip 2014, 22:36

najgorsze w ddemonie jest to, że nie wali trójek po wypracowaniu open looka albo dobrym dryblingu tylko jedzie po obwodzie i rzuca z pierwszego albo drugiego podania :D ogolnie jesli ktos tak gra to można to zniwelować (nie całkiem) w taki sposob, że na d-padzie klikacie w lewo albo prawo i tam pod X macie ustawienie pressure shooters + podczas timeoutu jak przeklikacie L2 czy R2 to macie kilka suwaków do ustawienia, dajecie offball i onball presure na maks, wtedy jest lepiej.

dzisiaj mam grać rewanż z badboyem i wszystkie mecze będę miał zaliczone, mam nadzieje, ze nastepny turniej zagramy w większym gronie - mvb, czarny samael, moze ktos jeszcze dołączy ;)

ddemon grasz jutro albo w innym terminie jakiegos spara? z mvb też bym pyknął

aaaa, co do tych rzutów za 3 - one nie wszystkie są liczone jako trójki, czasami zawodnicy następują na linie i jest to rzut za 2pkt, kiedyś to obczaiłem bo mi sie ewidentnie nie zgadzała liczba trafionych trójek :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 lip 2014, 22:56

rekinho pisze:ddemon grasz jutro albo w innym terminie jakiegos spara? z mvb też bym pyknął
Nie widze przeciwskazań tylko tak można podnosić swoje umiejętności grając z lepszymi od siebie :)

Co do 3 to pełna zgoda,dziś nie wszystkie mi zaliczało za 3,były conajmniej 3 rzuty za 2 i to w końcówce,gdzie wynik był stykowy :/

Co do kolejnego turnieju również nie widze przeciwskazań,ale wiadomo muszą być zwiększone chęci,w sensie bardziej trzymania się terminów...
Ilość przeciwników może być jeszcze większa,bo widziałem jak bagg też trochę pyka w te NBA także,wszystko zależy od ludu - 7 osób to już byłoby coś :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”