Liverpool (zbiorczy) - Strona 653

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 06 sie 2014, 16:28

Obrazek

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 sie 2014, 18:08

następny kotuś w desen aspasa i tego drugiego co juz nie pamiętam jak go nazywali... o la boga la liga. ile jeszcze? tego jugola co sie w biedniejszej czesci półwyspu słonecznego ogrywał tez kij wie co bedzie pewnie wielkie zdiwko ze tu sie tak szybko biega i piłka po trawie zapieprza. nie przepadam za transferami z półwyspów.... no chyba ze ze skandynawii tam jest dobry klimat. poszedłbym na piechote na paryza po ibre ale nikt mi tyle funtów nie da zeby jego dziewczyny były zadowolone. tottenham koncertowo roztrwonił pieniązki jadące furgonami z madrytu teraz widze ze podobna droge obralismy. jedynie loveren i lambert na plus. trzeba patrzec na nogi sturridga sterlina i gazzy coutinho (mam nadzieje ze henderson zabierał go ze 3x w tygodniu na siłke) bo w nich cała nadzieja. jak do tego odpali w koncu alle co dotej pory grał dobrze czasem to licze na spokojny sezon przed evertonem i totkami w tabeli powinno byc dobrze. dla premier league miejsca z kasą za lm powinni zrobic 6 minimum. dwa kluby z londynu dwa z manchesteru i dwa z liverpool..... a to juz 6 i gdzie w tym wszystkim tottenham?

w marzeniach sennych i na jawie marze o takiej kolejnosci w maju nastepnego roku liverpool, everton, arsenal, chelsea. a mysle ze bedzie tak man united, man city, chelsea, arsenal, liverpool. oby nie!

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2288
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 sie 2014, 18:19

I jest chyba najwiekszy transfer LFC.

Masacra wrocil na forum :beer:

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6326
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 sie 2014, 18:58

Czy wasz nowy zawodnik jakoś się nazywa?

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 sie 2014, 19:16

człowiek to jednak głupie zwierze z tymi przyzwyczajeniami... wziąłem za telefon i dzwoniłem do znajomego co statystyki prowadzi na jednej stonce www zeby mi powiedział imie i nazwisko tego chłopaczka co ostatnio przyjechał do miasta. chciałem pomóc sickstickowi. tak btw cały czas mam w głowie obrazy co mi sie w nocy sniły o koncu swiata, wielkim potopie i jedynym statku w doakch liverpoolu który miał to przetrzymac. problem był taki ze misjaca na nim zajmowali ludzie w porządku zgodnym z wielkościa majatku dlatego ja za swoją rodziną i lubą bylismy na ławce rezerwowych i to bynajmniej nie gdzies na początku. duzo okropnie bogatych w liverpool i manchester mieszka a na początku listy byli wszyscy piłkarze manchesteru utd a za nimi piłkarzae liverpoolu. nie wiem czemu taka kolejnosc, oby to nie była jakas zawiła prognoza na sezon chociaz na pociesznie pozostaje fakt ze piłkarzyków city i everton nie było wcale hehehe.
w kazdym bądx razie dowiedziałem sie tego nazwiska chłopaczka a potem sobie uswiadomiłem ze nowoczesnemu człowiekowi (moze po prostu bardziej wypoczetemu?) wystarczyłyby 2 kliknięcia myszką i wszystko by wiedział. takie proste czasy ale chyba nie az takie wspaniałe bo jednak kontakty miedzy człowiekami nawet jesli to sa kontakty via telefon to jest jeden z wielu wspaniałych smaków dobrego zycia.

E:
a zapomniałem ten chłopak to javier manquilo gaitan...
pozdro

E2:
siema enjoy! jak tam dieta, mam nadzieje ze sylwetka plazowa juz jest!

Obrazek
zdjecie z liverpoolecho jedynej angielskiej gazety w której warto czytac dział sportowy. reszty nie warto strasznie lewackie łby tam piszą

e3:
przy okazji dowiedziałem sie ze to prawy obronca. to nie jest tak ze ja mam cos do prawych obronców tylko nie lubie jak prawy obronca pół sezonu uczy sie grac na lewej stronie i jak juz mu to jako tako wychodzi drugie pół sezonu grac spowrotem na prawej stronie bo lewy obronca sie wyleczył, a własnie mniej wiecej tak wyglądały dwa ostatnie sezony w liverpoolu. i to znowy nie jest tak ze ja sie bawie w jakiej malkontenctwo związane z transferami ale to bodaj 4 prawy obronca w klubie i jest tylko jeden lewy w dodatku potrafiący grac w piłke tylko lewą nogą (prawa słuzy mu zazwyczaj do utrzymywania równowagi). to jest tak jakby miec pół lewego obroncy i 4 prawych. troche nie symetrycznie... no chyba ze to nasza odpowiedz na szoła w manchesterze. moze w zamysle brendana jest wystawic ze 3 prawych obronców na united zeby tego genialnego człowieka jakos poskromic? takie szalone plany to tu nie były od słusznie minionych czasów despoty sounessa. popieprzone lata.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 07 sie 2014, 15:20

Klub jednak patrzy ciut wyżej. Ponoć pytaliśmy o Falcao, ale ten ma być przeznaczony Realowi.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 07 sie 2014, 17:49

ponić radamael leci do madrytu jak ancelotti wypieprzy benzeme w pizdu a lubujący sie w małolatach (dogadałby sie z cruelem hehehe) arabus miał sie pochwalic w mediach ze z madrytu za nic w swiecie sie nie wyprowadza. o tym tony barret który te famy puszcza w eter jeszcze nie wiedział dlatego bardzo bym sie nie zdziwił jakby cos było na rzeczy. ja go nie znam, nie widziałem ani jednego meczu chyba w którym on grał ale mówią ze to taki kozak ze sieje ferment wszędzie gdzie sie pojawi. jestem za. taka megagwiazda bardzo pozytywnie powinna podziałac na młodych anglików którym imponują piłkarzyki co kosza wiecej siana niz sami ważą, a idianiec wazy chyba niemało.
troche do du[y bo wszystko wskazuje na to ze sturridge to pracownik na pół etatu skoro sie brendan tak panicznie za napastnikiem rozgląda. falcao lepszy od tego zaporozca co sie o niego pokółcili z ukrainskim czekistami w zimie. brac go!

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 07 sie 2014, 19:11

Jeszcze z plotek to agent Cavaniego twierdzi, że ma oferty za Urusa od nas i z Arsenalu. I tak żaden do nas nie przyjdzie pewnie, ale wspomnieć warto.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 sie 2014, 13:07

Otwarty trening dziś na Anfield. Agger ponoć opuszczał stadion ze łzami w oczach. Chyba nadchodzi czas pożegnania :(

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 08 sie 2014, 13:11

Wiadomo gdzie mógłby odejść? Ktoś poza Barcą w ogóle się nim interesował? Już wolałbym jego niż Vermaelena.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 sie 2014, 13:15

Oprócz Barcelony to chyba się jeszcze o powrocie pod skrzydła Beniteza mówiło. Chyba.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sie 2014, 13:33

wczoraj z Arsenalem go łączyli, ale pewnie plota zwykła

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 sie 2014, 17:59

Sergek pisze:Otwarty trening dziś na Anfield. Agger ponoć opuszczał stadion ze łzami w oczach. Chyba nadchodzi czas pożegnania :(
dan odejdzie pod jednym warunkiem, jak zgłosi sie ktos kto zapłaci tyle ze dan bedzie zadowolony plus klub bedzie zadowolony. czyli albo odejdzie albo nie odejdzie. problem wtym ze dan chce odejsc i nie ma to zwiazku z jakąs rywalizacja bo to jest wciaz najbardziej utalentowany piłkarsko ze wszystkich naszych obronców (wliczając lovrena) i jak tylko byłby zdrowy to by grał problem jest w tym ze sie chłopak nie potrafi dogadac podobno z rodgersem który jest zajebistym facetem pod jednym warunkiem, piłkarz ma go słuchac a nie mówic, a dan podobnie jak reina to łebski gosciu i niejedno i nie dwa ma do powiedzenia. po ludziach tez krąza takie plotki ze carra jeszcze spokojnie chciałby sobie trenowac z chłopakami bedąc nawet w głębokiej rezerwie i przygotowywac sie do zostania trenerem, a w przyszłosci nawet managerem klubu ale temu to z koleji jadaczka sie nawet na moment nie zamykała i wyleciał mimo nawet tego ze druzyna potrzebowała doswiadczonego stopera na co dowodem było pojawienie sie toure.
z tego powodu brendan tak ukochał sobie gerrarda bo to gosciu intelektualnie na poziomie hulka... tego z holywood... lubi tez tych wszystkich przygłupich murzynków szczególnie jak sa na tyle kumaci by taktyke połapac (dlatego np moses sie okazał kompletnym pudłem).
jest niezły despota z tego naszego brendanka. a nie wyglada hehe

*to wszystko "podobno" bo to zasłyszane na zasadzie ze jeden zna goscia którego szwagier pracuje z ziomem którego brat sprzata klubowe kible hehehe
takie tam plotki.
na początku wieku kiedy jeszcze nikomu sie nie sniło o arabusach bawiących sie klubami piłkarskimi po miescie krazyły plotki ze parry dogadał juz jakiegos szejka z sakiewka bez dna co miał zrobic z liverpoolu najbogatszy i najwiekszy klub na swiecie przy którym te wszystkie barcelony i inne manchestery byłyby niewiele warte. a później sie okazało ze faktycznie moores szuka chętnego na liverpool ale ma chłop takie żądania co skutecznie odstraszały potencjalnych inwestorów. potem sie czasy troche pozmieniały moores zaczął tracic juz zdecydowanie za duzo na zabawie w piłke i sprzedał pierwszym lepszym co sie zgłosili. reszte znacie.

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 08 sie 2014, 19:58

Cały masacra! Ciekawe opowieści :) opowiadaj opowiadaj nie przerywaj sobie.
Co do Aggera to barcelona nie jest zainteresowana.

Podobno Liverpool zainteresowany jest uwaga Samuelem ETO! wiecie coś więcej Panowie?

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 12 sie 2014, 20:05

Moreno podobno jutro ma przejść testy medyczne.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”