Liverpool (zbiorczy) - Strona 654

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 12 sie 2014, 20:37

Sesto Elemento pisze:Moreno podobno jutro ma przejść testy medyczne.
I co najlepsze - wszystkie źródła zgodnie podają cenę. 12 milionów funtów. :think:

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 12 sie 2014, 20:39

Mike Gordon i Dave Fallows się spisali :D

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 16 sie 2014, 21:01

bum bam, o ja ciebe to juz jutro. jaram sie! 11 sezon premier league dla mnie masakra jak ten czas popieprza. podobno falco jedzie juz do liverpool. jaram sie! etooo tez bym chciał ale 5 lat młodszego, znakomity napastnik przed krzywdą jaką mu zrobił mourinho w mediolanie. sterling cała nadzieja w tobie chłopaku. jak nie zaczniesz łaic po pubach i z dziwkami ie zadawac to w rzyszłe lato 70 baniek za ciebie real albo katalonia wyrzuci! jaram sie !

e:
loveren juz rozpowiada pismakom co mu brendan naobiecywał. to sie źle skonczy, przychodzi młody chłopak co lubi sobie pokrzyczec na boisku i plecie naokoło jakim wielkim liderem bedzie. takie przechwałki. skrtel sie łusznie wkuriwa a ja na miejscu słowaka jugoloi szybkiego prawego krótkiego na otrzezwienie z lokcia pokazał. tak profilaktycznie. najpierw chłopaku pokaz na boisku ze cos potrafisz a nie łozisz po pismakach i tym kurwą gadasz akie bzdury. moze i brendan jak go namawiał do przeprowadzki cos mu tam naobiecywał zaduzo ale nie taka powinna byc kolejnosc rzeczy. gosciu za duzo koszował aby usiasc na ławce ale pierwsze 5 kolejek zweryfikuje czy lepiej gra momo sakho (przekoazak wchuj) czy przechwalający sie jugol.

btw jutro w albertsie 5 funtów za wstep sie placi od 10 rano,ide o zakład ze rodowitego liverpoolczyka tam ie bezie ani jednego... popieprzone czasy

e2:
pozdro franz, ale was wyruchali bez wazelinki w dupalka az sie tu wszystkim na wyspach wyspiarzom morda cieszy bo nienawisc do polaków rosnie wprost proporcjonalnie do ilosci naszgo polactwa w królestwie. trzeba było dac znac ze kilkasaet mil bedziesz odemnie to bym szkocje odwiedził. dawno nie byłem. ale znając asze zwyczaj to miałes co robic. ewentualnie pokazałbym ci pare miejscówek w glasgow o których bys kobiecie nie mógł opowiedziec hehe

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 sie 2014, 21:27

co Mou zrobił z Eto'o w Mediolanie? :rotfl4:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2014, 13:33

Confirmed #LFC team v @southamptonfc: Mignolet, Manquillo, Johnson, Skrtel, Lovren, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge

Jeszcze ciągłe trzymanie Sakho na ławce jakoś zrozumiem, ale Lucas w pierwszym składzie to przesada. Inauguracje z reguły są dla nas ciężkie, zobaczymy jak będzie tym razem. Ja podchodzę do meczu standardowo - sceptycznie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sie 2014, 14:03

O, Manquillo w pierwszym. Trzeba bedzie zerknac.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 17 sie 2014, 14:06

Dobrze się czujesz?

Flanagan jest kontuzjowany? Jestem pewien, że na lewej obronie poradziłby sobie o niebo lepiej od tego marniaka Johnsona.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sie 2014, 16:25

Manquillo trzecia najwyzsza ocena na Whoscored. Wiem, ze nie mozna sie za bardzo tym sugerowac, ale jednak. Dobry debiut, brawo Javi!

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 17 sie 2014, 16:27

Zapomnij na chwilę o debiucie, stresie i innych tego typu rzeczach i napisz pod jakim konkretnie względem jego debiut był dobry. Dla mnie to on obok Lucasa i Johnsona był najsłabszym zawodnikiem na boisku.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 17 sie 2014, 16:29

Dr.Football1 pisze:Manquillo trzecia najwyzsza ocena na Whoscored. Wiem, ze nie mozna sie za bardzo tym sugerowac, ale jednak. Dobry debiut, brawo Javi!
Mamy widać troszkę inne standardy , no chyba że to dla żartu napisałeś.Moim zdaniem zagrał najgorzej obok Lucasa i Coutinho.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sie 2014, 16:34

Jakichs razacych bledow nie popelnil, zagral przyzwocicie, a to moim zdaniem calkiem niezle jak na 20-latka, ktory wlasnie zmienil lige, a jego wystepy w doroslej pilce mozna policzyc na palcach jednej reki. W dodatku po jego stronie przez wiekoszsc meczu biegal genialny Tadic.

Wedlug Whoscored Javi mial az 109 kontaktow z pilka, tylko Skrtel mial wiecej. Taka ciekawostka.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 17 sie 2014, 16:35

Sporo kontaktów z piłką miał to fakt.Tyle ,że whoscored to można używać w ramach ciekawostki.Za wczorajszy mecz Cazorla dostało notę 7.7 ,a był chyba najgorszy w Arsenalu.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 sie 2014, 16:39

obrona liverpoolu dzisiaj level milan, soton powinno spokojnie z 3 bramki władować

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 17 sie 2014, 16:46

przez wiekoszsc meczu biegal genialny Tadic

Poprzez dobry występ obrońcy rozumiem takie zawody po których zamiast pisać o genialnym Tadiciu piszemy o Tadiciu, który strasznie zawiódł oczekiwania. Manquillo Serbowi w tym nie pomógł. Był strasznie ociężały, w obronie co prawda nie popełnił żadnego rażącego błędu, ale dosyć często dawał się łatwo ogrywać. O grze w ofensywie nawet szkoda pisać- praktycznie każdy kontakt z piłką kończył się beznadziejnym dośrodkowaniem.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2014, 16:49

Za cholerę nie wiem co Brendan miał na myśli dając Lucasa do pierwszego składu. Od zarania dziejów wiadomo, że on i Gerrard nie mogą grać ze sobą. Tfu, Brazylijczyk nie może grać z kimkolwiek. Najlepsi Sterling i Henderson. Dobry mecz miał też Lovren, ale nie licząc jego osoby to komedianci w linii obronnej robili to co zawsze. Skrtel to tykająca bomba, a Johnson to Johnson. Zero zaangażowania. Pierwszy sprint na koniec chyba. Nie wiem również czemu Sakho jest trzymany na ławce. Nie mam bladego pojęcia. Coutinho w kieszeni Sznejderlę i Wanyamy. Manquilo bardzo średnio. Jordan w pomocy musiał robić wszystko sam (nawet jak okupował pozycję prawego skrzydłowego, bo widzę Rodgers wraca do eksperymentów z zeszłego roku). Początek sezonu standardowo słaby. Nie bolałoby mnie to aż tak, ale właśnie jedziemy na Etihad, gdzie może być ciut ciężej.

https://mediacru.sh/Fr7ypoUST3EO wirtuoz z numerem 21 na plecach, polecam

E: I Clattenburg chyba postawil sobie za cel niegwizdania fauli na zawodnikach LFC, ot takie wrazenie odnioslem

E2: Bym zapomnial. Gerrard potrafi jedynie (jakkolwiek to brzmi) grac dluga pilke, jak nie moze tego zrobic to zaczynaja sie problemy. Tez slaby dzis.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”