Liverpool (zbiorczy) - Strona 657

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 21 sie 2014, 15:52

Nie ma co mówić. Sezon zapowiada nam się arcyciekawie.
Tak jak mówił Sergek to będzie próba dla Rodgersa tym bardziej że negował taki transfer na tourne a także dla kibiców. Suareza jakoś zdzierżyli bo rekompensował wszystko bramkami. Ciekawe jak Mario do tego podejdzie.
ps: Niggas https://pbs.twimg.com/media/BvkFI5oCQAEEPDW.jpg

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 21 sie 2014, 16:46

Co ciekawe Balotelli ma zarabiać 90k tygodniowo, a Manchester United płaci Naniemu podczas wypożyczenia w Sportingu 120k tygodniowo :boruta:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 807

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 21 sie 2014, 17:25

Mariano Italiano powraca do Premier League :D Nic tylko sie cieszyc,liga na pewno będzie ciekawsza,a i jeden rywal do majstra mniej.No chyba,ze Rodgers będzie potrafil dotrzec do goscia w co bardzo mocno powątpiewam.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 21 sie 2014, 17:27

ryba_82 pisze:Mariano Italiano powraca do Premier League :D Nic tylko sie cieszyc,liga na pewno będzie ciekawsza,a i jeden rywal do majstra mniej.No chyba,ze Rodgers będzie potrafil dotrzec do goscia w co bardzo mocno powątpiewam.
Jak podpiszą do jutra do 13 kontrakt to może się wyrobi na City :P

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 21 sie 2014, 17:30

pije... trzech czarnych kazaków z przodu plus sniady coutinho, koazak z bałkanów i troche anglików tego jeszcze nie było. a pamietam jeszcze jak mówili ze zaden czarny na dłuzsza mete w liverpoolu nie pogra za dobrze (barnes byłt tak naprawde biały) te wszystkie collymory, heskeye camary, pongolle cisse w sumie nie było tego az tak duzo, wszystko to szrot taki ze nie warto wspominac. a wszyscy prawie rpzychodzili jako wielkie gwiazdy albo potencjalnie wielkie gwiazdy i wielkie nadzieje nam kazali robic, co oni to w mediach nie opowiadali, co media o nich nie pisali, jakie tony analiz najrozmaitszych ekspertów, szczególnie o stan the man i heskeyu ze to takie napastniki na najblizsze 10 lat co niejeden rekord strzelecki beda bili. potem sie okazało ze bili rekord ale albo w piciu piwka w pubach albo w ruchaniu dziwek (albo jedno i drugie jak stan collymore). po cisse juz najstarsi i najbardziej pronyga potracili nadzieje na wielkich czarnych piłkarzy w klubie. rasistowska klątwa.
teraz czasy takie tolerancyjne do zrzygania ze nam klątwe chyba szlak trafił i chwała Bogu... a w zasadzie to nie Jemu tylko dan sturridge. przychodził to wszyscy mówili co to ma byc rozkapryszony dzieciak, niespełniony talent co cholera wie jak ma grac aby grał dobrze, a tu od pierwszego dnia okazało sie ze to snajper pierwsza klasa tylko zwykłego pecha miał chłopak w karierze. zdarza sie czasem tak. zaraz potem talentem błysną i błyszczy dalej sterling, a teraz jeszcze tego imigranta z africa kupują. to sie nie dzieje. bajka jak sie evertonians o tym dowiedzieli z gazet to im ten ich lukaku jakby zmalał w oczach hehe. co to lukaku jak tu balotelli bedzie w liverpoolu. mam nadzieje ze na city bedzie gotowy i wyjdą tym porąbanym diamentem z mario i stu w ataku a za nimi moze sterling biegac. genialne.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 21 sie 2014, 17:45

Mario zycze jak najlepiej mimo,ze w City zawiodl,ale wielkiej kariery mu nie wroze.Jak go znam to początek będzie mial bardzo dobry,byc moze zagra swietny mecz lub kilka,a później będzie coraz gorzej,aż w końcu zacznie spacerować po boisku.Ten jego spacerniak jest slynny,zapytajcie fanów Milanu.W sumie milo by bylo go powitać na Etihad,moze nic nie odwali :wink:

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 21 sie 2014, 18:22

Mnie zastanawia jedno czy oni są pewni w 100% że Radamel jest nie do wyjęcia, że zabrali się za SuperM. Nie widziałem zbyt wielu meczy Milanu ale czytam, że tam on nie miał z kim grać stąd [ch**] sezon.

Jakoś mi ten transfer nie leży. Na początku pobiega, zagra kilka dobrych piłek, a później odechce mu się zapierdalania i ewentualnie usiądzie na ławę albo zacznie się dreptanie a'la Mario.

Obym się mylił i bardzo zaskoczył. Niech zagra dobrze chociaż do zimowego okienka. [k****] jak ja tego kolesia nie trawię. Jak mawiał klasyk:
Dżisus [k****] mać, ja pierdolę

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 21 sie 2014, 19:36

Falcao byc moze czeka na ofertę Realu,nie bez przyczyny laczony jest z Królewskimi od pewnego czasu.Ponadto trzeba by bylo wylozyc sporo wiecej niż za Mario.

Co do Twojej antypatii do Balo to ja również nie przepadalem za nim jak byl zawodnikiem City,ale teraz patrze na sprawę trochę inaczej,pocieszny oszolom :D

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 21 sie 2014, 19:46

porąbanych zawodników zawsze w klubie lubilismy. z wyjątkiem jednego, robbiego fowlera. jego kochalismy i kochamy dalej. grzeczni chłopacy kojarza sie z owenem i jakimis pizdusikami zza kanału angielskiego. ja wole pierdolnietego czarnego mario niz tego indianina którego nigdyna zywo na oczy nie widziałem . dla mnie transfer okienka. zaraz po lambert.

e;
a i jeszcze jedno, ja wiem ze on ze złej rodziny pochodzi i moze smierdziec wokół niego z poczatku troche ale... ale poprosze jeszchce welbeck do liverpool przeprowadzka. moze w zimie.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2014, 19:51 przez masacra, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 sie 2014, 19:50

Sesto Elemento pisze: Nie widziałem zbyt wielu meczy Milanu ale czytam, że tam on nie miał z kim grać stąd [ch**] sezon.
To zmień źródła. Balotelli nie tyle nie miał z kim grać (bo miał), tylko nie chce grać z nikim innym poza sobą. Chce grać jak Zlatan, ale w przeciwieństwie do Szweda przy nim koledzy nie błyszczą, tylko znikają. Zlatan podporządkowuje sobie drużynę, ale przy okazji ci, na których gra, grają świetnie, natomiast Balo podporządkowuje sobie drużynę, ale gra jedynie pod siebie. Niesamowity egoista, którego niestety nie tłumaczą genialne występy. Gdyby Balotelli chciał grać jak Zlatan (nawet biorąc poprawkę na to, że jest trochę gorszym piłkarzem), to błyszczeli by przy nim pozostali gracze i mógłby ich wywindować swoim potencjałem. Zlatan z Nocerino potrafił zrobić geniusza, a Balotelli nie potrafił z Hondy wydobyć niczego dobrego. Hamował.
Balotelli to zawodnik z niezmierzonym potencjałem i należę do tych, zdaniem których Balo to może być gracz co najmniej na poziomie Messiego lub C. Ronaldo, jeśli się ogarnie. Sęk w tym, że nawet w Milanie, gdzie był jądrem projektu i gdzie cała ekipa była mu podporządkowana, zawiódł. On potrzebuje maksimum uwagi, a w Liverpoolu może mieć jej jeszcze mniej.
Tyle że nawet najgłupsi gracze, jak Cassano, się w końcu ogarniają, więc Balotelli pewnie też się ogarnie. Nie wiem tylko, czy w Liverpoolu, gdzie nie będzie cała gra na nim skupiona. Psychika go niesamowicie ogranicza, jak mu się najmniejszy szczegół nie podoba, to drepcze, odpuszcza grę, czasem mu coś odwali i otrzyma głupią kartkę. Jeśli jakiś trener dotrze do jego łba, to Balotelli będzie gigantem.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 21 sie 2014, 20:11

Nie rozumiem jak można stawiać Balotellego ponad Falcao. Kolumbijczyk zjada Włocha we wszystkich aspektach- począwszy na umiejętnościach piłkarskich a skończywszy na aspektach psychicznych. Zresztą nie bez powodu gracz Milanu jest tylko alternatywą w razie niepowodzenia w transferze Falcao.

Czym dłużej myślę o tym transferze tym mam coraz więcej wątpliwości. Wątpię aby piłkarz o tego typu mentalności odnalazł się w drużynie gdzie główną rolę odgrywa kolektyw. Zdecydowanie zbyt duże ego jak na strategię, którą wyznaczył Rodgers. W cudotwórcze zdolności Brendana też średnio chce mi się wierzyć. Nie tacy jak on próbowali nad nim zapanować.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 21 sie 2014, 20:19

ja nie wiem bo jak pisałem falco nie znam to dla mnie no name. pamietam tylko ze raz nastrzelał prawie 30 bramek za wielka woda w tym 5 w jednym meczu. balotelli za to to taki chłopak co jak bedzie chciał to za 2 najdelaej 3 lata bedzie w 5 najlepszych piłkarzy globu. ja takich gosci uwielbiam, takiego zlatana to bym na rekach do liverpool przyniosł, a ten tez zdrowo jebnięty. tylko ze zlatan ma 59 wiosen na piłkarskie lata przeliczając a mario jest 2 lata przed wiekiem w którym ludzie najlepiej grają w piłke. a on jeszcze, jakby tego było mało ma taki talent ze gorzej niz dotej pory juz grac raczej nie będzie. plus nudny liverpool to nie zboczony manchester albo centrum włoskiego clubbingu. tu naprawde ma chłopak szanse dorosnać troche. jak mi sie udało to co, jemu ma sie nie udac? bo czarny? co biały ty rasista jestes?

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 21 sie 2014, 20:27

balotelli za to to taki chłopak co jak bedzie chciał to za 2 najdelaej 3 lata bedzie w 5 najlepszych piłkarzy globu

Nie widzę podstaw do tego typu przypuszczeń. Balotelli to nie 20 latek o którym można pisać tego typu rzeczy jednocześnie przymykając oko na nieustabilizowaną formę. W jego wieku piłkarz, który ma niebawem wskoczyć do top5 najlepszych graczy powinien prezentować stałą i co najważniejsze wysoką formę. U Włocha tego nie widać.

Porównania do Ibrahimovicia też nie kupuję. Nawet jeżeli obaj są pojebani to Szwed przynajmniej w jego wieku posiadał coś więcej niż łatkę ogromnego talentu którą potwierdzał raz na 10 spotkań.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 21 sie 2014, 20:35

ja nie wiem co kto powinien zeby zrobic to i tamto bo sie najzwyczajniej na tym nie znam. ale widziałem jak czarny włoch gra i wiem ze on talentem piłkarskim mógłby pół premier league podzielic i jeszcze by mu troche zostało i to mi wystarczy do tego zeby sie z jego przyjazdu jarac jak małe dziecko. jak bedzie tak bedzie, przynajmniej nuda wiac nie bedzie. a jak sie spotkają dwa takie wielkie ego co naburmuszone sa na cały swiat pół zycia jak stu i mario to moze to ekspodowac albo mistrzostwem albo kompromitacją. przynajmniej nudno nie bedzie.

czuje gdzies w kosciach ze stu i raheem bedą w ch... i troche zadowoleni ze z takim kozakiem beda kopac piłke. a lambert ich wszystkim pokaze czym powinno dla chłopaka byc granie w liverpool. ostatecznie wszyscy oni maja sobie i swiatu cos do udowodnienia. co prawda pewnie mario, znając ten typ, ma to głeboko w czarnej dupie ale i tak jest najbardziej utalentowanym piłkarzem w klubie od czasów barnesa.

e;ibra w jego wieku stawiał pierwsze kroki w powaznej lidze i jak sam sie zwiewrzał w autobigrafii uczył sie dopiero bycia prawdziwym snajperem.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2014, 20:38 przez masacra, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 21 sie 2014, 20:38

Na jakiej podstawie oceniasz jego potencjał tak wysoko? Zresztą nawet jeżeli przyjmiemy, że jest aż tak bardzo utalentowany(nie do końca jestem do tego przekonany) to i tak choćby do takiego Torresa podjazdu nie ma.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”