! - Strona 61

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Handsome Boy

wakacje nad morzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 lip 2005, 19:00

mam pytania.
czy ktos z forumnowiczow, wiek powyzej 18 lat, wie cos na temat ustki, łeby i wladyslawowa. ogolnie interesuje mnie jak tam z imprezami. co to za imprezy, jakie to lokale? czy wjazd jest platny i takie tam. dodatkowo co nie co o cenach w tych mioejscowosciach. niech wyznacznikiem bedzie kebab.

wybieramy sie z ekipa nad morze do jednej z tych miejscowosci i nie chcemy wdepnac w gowno, tym bardzie, ze sa wsrod nas znaczace roznice zdan na temat miejsca. mam nadzieje, ze pomozecie i za dowiem sie paru istotnych rzeczy.
dlaczego od 18 lat? bo nie interesuje mnie co 17 latek uwaza za fajne, bo ja pewni uwazam innaczej.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 lip 2005, 21:22

Ja bylem od 1 lipca do 11 lipca nad morzem w Sarbinowie .. co prawda to nie sa twoje miejscowosci , ale ceny sa mniej wiecej takie same ,

za przejazd autobusem ( tam na miejscu z miejscowosci do miejscowisci ) nie pks tylko takie zwykle male busy zaplacisz od 4 do 5 zl

jezeli jedziecie pociagiem to za bilet z Katowic placilem ( pospieszny 2 klasa ) 61 zl 10 gr. ( znizka grupowy )

Piwo w barze 5 zl ale jezeli kupujesz w markecie to ceny zblizone do "normalnych"

bułka 50 gr :D <lol>

wodka nie wiem bo nie pije , ale troszke drozej napewno niz normalnie bys zaplacil.

Bałtyku do nurkowania nie polecam :D:D zimnyyyyyy brrr...ale plaze ladne ,

Wejscie na dyskoteki od darmowych do 10 zl

nie wiem co tam jeszcze chcesz wiedziec, rowerki wodne pol godziny 5 zl

skutery godzina 30 zl

pozdrawiam

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 lip 2005, 1:06

dzieki rebuzz. rowniez pozdrawiam.
glownie chodzi mi o szczegolowe info na temat imprezowni wlasnie w tych miejscowosciach. a jeszcze scislej to o ustce i łebie (we wladku bylem 3 lata z rzedu i wiem wszystko). ceny sa mniej istotne, w koncu wszystko jest podobnie nad morzem. stuff (szeroko pojety) bierzemy ze soba, wiec luuz. ceny wodek mnie nie interesuja, ewentualnie piwo, ale wszedzie jest podobnie, wiec tez mniej istotna sprawa.
jak mowisz wjazd od 0 do 10 blaszek. jest to dosc istotne, bo bulic 10 co dzien przez 2 tyg, to 140 zeta. ogolnie precyzuje temat na same imprezownie. klimat, ceny, towarzystwo, muzyka, wielkosc. wszelkie info z tym zwiazane. fajnie jakby byly imprezy na plazach (jak np. cooler we wladku).

p.s. spoko kostek, przeczesuje caly net w poszukiwaniu info. tez bys rozpuscil wici na forach, na ktorych piszesz

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lip 2005, 16:25

Bardzo fajne imprezownie nad morzem są w drugą stronę od Twoich miejscowości. Mianowicie chodzi mi o Krynicę Morską i Kąty Rybackie. Na plażach cały czas coś się dzieje i nie można się nudzić. We Władysławowie dawno nie byłem więc niewiem jak tam jest. Ogólnie jak chcesz zaszaleć to musisz mieć trochę kasiory. Ja wyjeżdzając gdzieś na dwa dni, wydawałem ponad stówe chociaż piłem w domku i kupowałem w sklepie. Byliśmy z dziewczynami więc siana trochę szło też na nie. Rebuzz woda w morzu jest ciepła woda jak dla mnie 8)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 lip 2005, 17:40

Tomusmc pisze: Rebuzz woda w morzu jest ciepła woda jak dla mnie 8)
no wiesz ale ja co roku jezdze do Hiszpani , Francji , Wloch , Grecji i w tym roku sie wybralem nad baltyk i w porownaniu to "nasza" woda jest lodowata...wiec dlatego nie polecam bałtyku.

pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lip 2005, 17:48

rebuzz pisze:
Tomusmc pisze: Rebuzz woda w morzu jest ciepła woda jak dla mnie 8)
no wiesz ale ja co roku jezdze do Hiszpani , Francji , Wloch , Grecji i w tym roku sie wybralem nad baltyk i w porownaniu to "nasza" woda jest lodowata...wiec dlatego nie polecam bałtyku.

pozdro
Ceny też są różne 8) Tam przypadkiem nie kapales sie nad Oceanem? to jest różnica :wink: Pozatym teraz pogoda się zepsuła i nie jest nad morzem to samo co było tydzień temu. I tak polecam wyjazd na północ :lol:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 lip 2005, 19:22

Tomusmc pisze:
Ceny też są różne 8)l:
a i owszem , ale jak kombinujesz to masz ,
rodzice prowadza biuro podrozy wiec zawsze jade z LAst Minute , wiec czasem prawie za bezcen ...

no a nad naszym morzem bylem u znajomego w domku i jedyne za co placilem to przejazd pociagiem.

Zobaczymy co powie znajomy 4 dni temu wyjechal do Ustki i wracaj za jakis czas .. poczekamy na jego relacje :wink:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 20 lip 2005, 21:08

Jutro wyjeżdzam nad morze...

Jeszcze nie wiem gdzie ale jednak chyba nie Ustka ale Władysławowo...

Co lepsze Waszym zdaniem 8) ?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 lip 2005, 21:12

Jedziesz jutro, nie wiesz gdzie konkretnie :lol: ?

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 20 lip 2005, 21:32

piwus pisze:Jedziesz jutro, nie wiesz gdzie konkretnie :lol: ?
Taaa

Wyprawa Robinson :lol:

Namioty są, znajomi są i to wystarczy. Pole namiotowe się znajdzie...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 lip 2005, 23:49

rebuzz pisze:Zobaczymy co powie znajomy 4 dni temu wyjechal do Ustki i wracaj za jakis czas .. poczekamy na jego relacje :wink:
licze na to (relacje znajomego). kiedy wraca? bo my sie bujamy 1 sierpnia. data nie do przesuniecia, strasznie ciezko znalezc termin dla calej ekipy. niektorzy pracuja, niektorzy wyjezdzaja za granice, niektorzy nawet ida do wojska (na 6 tyg przeszkolenia).

z tego co slyszalem, to ustka troche dretwa, a w łebie imprezy platne. wladyslawowo to ostatecznosc totalna. nie wiem, nie wiem... zobaczymy na pewno bedzie swietnie, gwarantuja to ludzie, ale miejsce tez jest dosc istotne... no i pogoda...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 lip 2005, 23:53

wraca 30 lipca , jak go spotkam po powrocie to sie wypytam co i jak.

mario.net
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Poszukuje pomocnika na strone o Chelsea Londyn.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mario.net » 21 lip 2005, 10:56

Robie strone o chelsea londyn i dlatego poszukuje pomocników newsmano , grafików itd. Jeśli jesteś kibicem chelsea lub kimś kto mógłby na mojej stronie coś robi zgłoś się gg:1533569 email:fifa_05@vp.pl

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 lip 2005, 11:27

chelsea londyn
WON :evil: :evil: :evil:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Poszukuje pomocnika na strone o Chelsea Londyn.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 lip 2005, 11:31

mario.net pisze:Robie strone o chelsea londyn i dlatego poszukuje pomocników newsmano , grafików itd. Jeśli jesteś kibicem chelsea lub kimś kto mógłby na mojej stronie coś robi zgłoś się gg:1533569 email:fifa_05@vp.pl
O kolejny wielki fan Chelsea :) Kocham was. Napisz sobie do Mikusia twojego kolegi po fachu.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”