Manchester United (zbiorczy) - Strona 92

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 20 lip 2005, 22:26

Jesli mają powstawac jakies niedomównienie to składy wyglądały tak :wink: :

MANCHESTER UNITED (I połowa): Van der Sar, Bardsley, Pique, Ferdinand, Richardson, Fletcher, Jones, Kleberson, Park, Rooney, Saha .

MANCHESTER UNITED (II Połowa): Howard, McShane, O’Shea, Eckersley, Neville P., Ronaldo, Scholes, Smith, Giggs, Rossi, van Nistelrooy.

Nie jestem pewnien co do obrony w drugim składzie. Ale to wszytsko tylko dla formalności :wink: .

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lip 2005, 23:08

W Azji już Alex nie będzie napewno kombinował i wystwail dwie jedenastki. Tam troche Dong musi pograć żeby wkońcu pokazal ile jest wart ( dosłownie i w przenosini :D ) Pierwszy mecz gramy już 23 lipca!!

Oto prawdopodoban kadra na tournee:

Bramkarze:Edwin van der Sar, Tim Howard, Luke Steele
Obrońcy:Gary Neville, Phil Neville, Rio Ferdinand, Wes Brown (?), Mikael Silvestre, John O'Shea, Gerard Pique, Phil Bardsley
Pomocnicy:Roy Keane (?), Paul Scholes, Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs, Darren Fletcher, Park Ji-sung, Liam MIller, Kleberson, Kieran Richardson, David Jones
Napastnicy:Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy, Alan Smith, Louis Saha, Dong Fangzhou, Giuseppe Rossi

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 23:29

Obrońcy: ...
a mieliście tez chyba podobno wziąć Luke'a Young'a z Charltonu :?: czy to do usa?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 20 lip 2005, 23:30

Spostrzegłem newsa o temacie: Giggs w Realu?! :shock: :roll: :lol: :lol: :roll: LOL buahahahaha
Nie no rozbawiło mnie to bardzo.
MU wygrało 6:0 z czwartoligową drużyną. Cieszy postawa RvN i Rossiego. Szkoda tylko, że Lius nic nie ustrzelił... Ale, niestety w pierszwej połowie byliśmy nieskuteczni :(
Wchodze na różne strony. Na jednej widze Ballack niedługo w MU, na drugiej Michael zostaje w Monachium. O co tu chodzi? Sam nie wiem...
Znowu pojawiły sie pogłoski o pozyskaniu z PSV - L.Y. Pio. Fajnie, dobry zawodnik, lubię go, ale chwila. Miejsce na lewej obronie jest zarezerwowane dla Gabriela :!: Ewentualnie Heinze mógły zagrać w środku, ale czy to ma sens. Jeśli nie przyszedł by koreańczyk zagralibyśmy prawdopodobnie n/w linią obrony: Neville - RIO???- Brown - Heinze. Moja wersja: Miguel - Rio - Brown - Heinze
Fani denerwują się na Rio gdyż ten nie chce podpisać nowego kontraktu... za mało kasy ma chyba :roll: MATERIALISTA! A jak włodarze przychylą się do jego 120 tys. funtów to przyjdzie taki Rooney, RvN, Ronaldo, Giggs itd. i powiedzą, że oni też by tak chcieli. Zgroza :!: Wtdey bylibyśmy totalnymi bankrutami :/
A co do młodzieży w Arsenalu i ManU to ja zazdroszcze "The Gunners" Cesca Fabregasa, Mathieu Flaminiego.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lip 2005, 23:48

Pasztet pisze:
a mieliście tez chyba podobno wziąć Luke'a Young'a z Charltonu :?: czy to do usa?
Ja nic o tym nie słyszałem ale chyba takie coś nie mialo miejsca :roll:
Nie napewno nie :!: :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 lip 2005, 8:26

Rossi pisze:
Pasztet pisze:
Ja nic o tym nie słyszałem ale chyba takie coś nie mialo miejsca :roll:
Nie napewno nie :!: :!:
no na devilpage chyba czytałem.. a on się z tego bardzo cieszył że bedzie mial szanse zagrac z mu itd. :wink: moze to tylko plotka albo cos nie wyszło :/ niewiem

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 21 lip 2005, 10:10

http://www.fcbayern.pl/portal/news/pokaz/591 Myśle, że warto to przeczytać. Wiarygodne źródło, ta wiadomość wznieciła u mnie nutkę optymizmu :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lip 2005, 12:25

Kamilo pisze:http://www.fcbayern.pl/portal/news/pokaz/591 Myśle, że warto to przeczytać. Wiarygodne źródło, ta wiadomość wznieciła u mnie nutkę optymizmu :wink:
Jak Ballack zostanie w Monachium na ten sezon to watpie czy w 2006 MU dalej bedzie go chciało. Do tego czasu pewnie znajdziemy jakiegoś pomocnika i Michael pójdzie w zapomnienie.

ps Coś słyszalem że już Baptista w arsenalu :roll:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 21 lip 2005, 19:12

Ballack mowi ze zostanie w monachium na rok co najmniej!! mi sie wydaje ze to tylko takie gadanie!! i pewnie za jakies tam niewielkie pieniadze odejdzie!! chcialbym aby zasilil ManU!! w koncu Beckham tez gadal ze nie odejdzie z ManU i takie tam inne!!! :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lip 2005, 19:35

Dzsiaj United wylecieli do Azji na pokładzie samoltu nie było : Brown, Keane ( kontuzje) , Cristiano Ronaldo( kłopaty rodzinne). Ciekawe co się musial stać że Cris w ostatniej chwili nie pojechał :roll:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 21 lip 2005, 22:05

Rossi pisze:Dzsiaj United wylecieli do Azji na pokładzie samoltu nie było : Brown, Keane ( kontuzje) , Cristiano Ronaldo( kłopaty rodzinne). Ciekawe co się musial stać że Cris w ostatniej chwili nie pojechał :roll:
a i Heinze chyba nie polecial z nimi!! ale z jakiego powodu to nie wiem!! ;)

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 21 lip 2005, 22:23

Heinze to nie maszyna :wink: . To jego sposob na pełne przygotowanie do sezonu. W tamte wakacje grał na Olimpiadzie, ciężki sezon w Premiership, w te wakacje Puchar Konfederacji, a teraz....musi poprsotu odpocząc :wink: . Jeszcze gra na takiej pozycji że musi biegac od bramki do bramki przez pełne 90 min i wszyscy wiemy jak on sie angażuje w mecz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lip 2005, 22:40

Michal_United pisze:Heinze to nie maszyna :wink: . To jego sposob na pełne przygotowanie do sezonu. W tamte wakacje grał na Olimpiadzie, ciężki sezon w Premiership, w te wakacje Puchar Konfederacji, a teraz....musi poprsotu odpocząc :wink: . Jeszcze gra na takiej pozycji że musi biegac od bramki do bramki przez pełne 90 min i wszyscy wiemy jak on sie angażuje w mecz.
No i dobrze że Gabriel sobie odpocznie komu jak komu ale jemu wakcje się nalezały. Tylko żeby grał jak w tamtym sezonie to będzie super. Sam przyznaje że nie musi odpoczywać i ciagle ma wielkie chęci do gry. Lubie tego zawodnika chociaż na początku mnie zdenerwował :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 21 lip 2005, 22:56

Heinze jak najbardziej należy się odpoczynek. W reprezentację i ManU wkładał 100% wysiłku. Ronaldo ma problemy rodzinne. Nie mi wiedzieć o co dokładnie chodzi, najważniejsze by miał jak najlepsze samopoczucie przed rozpoczęciem sezonu i podpisaniem nowego kontraktu.
Co do odejścia Kleby to ja mu daję wolną drogę. Niech idzie. Tylko kto da więcej? Celta Vigo czy Benfika. Najlepsze rozwiązanie? Idzie do Benfiki, a do nas przychodzi Miguel. Obrona byłaby naprawdę mocna. Choć nie wiadomo co dalej z Rio. Materialista nie umie złożyć podpisu. Miguel - Rio - Brown - Heinze. Możliwy jest jeszcze transfer Milito, ale czy dojdzie do tego? Byłoby naprawdę sympatycznie. Miguel - Rio - Milito - Heinze i jestem w stanie zaryzykować, że mamy lepszą defensywę niż Chelsea. Choć teraz nie jest źle. Gary, Rio, Wesley i Gabriel to dość niezla linia obrony.
Pomoc...hmm...Cristiano jest pewniakiem. Nie wiadomo czy będzie więcej grał Giggs czy Park. Scholes również pewniak. Tylko DM. Kto? Ja już nie mam pomysłów. Sprawa Ballacka już raczej zamknięta, ale nie przekreślałbym jej. (Sneijder) :twisted: :twisted: ...
Powraca sprawa Maloudy. Ale po co? Giggs, Park i Richardson..ahhh mamy świtnych lewoskrzydłowych.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 lip 2005, 23:03

a o'shea to na lawce siedzi?? mi sie wydawalo ze on jes calkiem dobry :? czy go sprzedaliscie juz??

Zablokowany

Wróć do „Anglia”