Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 20 lip 2005, 23:30

Spostrzegłem newsa o temacie: Giggs w Realu?! :shock: :roll: :lol: :lol: :roll: LOL buahahahaha
Nie no rozbawiło mnie to bardzo.
MU wygrało 6:0 z czwartoligową drużyną. Cieszy postawa RvN i Rossiego. Szkoda tylko, że Lius nic nie ustrzelił... Ale, niestety w pierszwej połowie byliśmy nieskuteczni :(
Wchodze na różne strony. Na jednej widze Ballack niedługo w MU, na drugiej Michael zostaje w Monachium. O co tu chodzi? Sam nie wiem...
Znowu pojawiły sie pogłoski o pozyskaniu z PSV - L.Y. Pio. Fajnie, dobry zawodnik, lubię go, ale chwila. Miejsce na lewej obronie jest zarezerwowane dla Gabriela :!: Ewentualnie Heinze mógły zagrać w środku, ale czy to ma sens. Jeśli nie przyszedł by koreańczyk zagralibyśmy prawdopodobnie n/w linią obrony: Neville - RIO???- Brown - Heinze. Moja wersja: Miguel - Rio - Brown - Heinze
Fani denerwują się na Rio gdyż ten nie chce podpisać nowego kontraktu... za mało kasy ma chyba :roll: MATERIALISTA! A jak włodarze przychylą się do jego 120 tys. funtów to przyjdzie taki Rooney, RvN, Ronaldo, Giggs itd. i powiedzą, że oni też by tak chcieli. Zgroza :!: Wtdey bylibyśmy totalnymi bankrutami :/
A co do młodzieży w Arsenalu i ManU to ja zazdroszcze "The Gunners" Cesca Fabregasa, Mathieu Flaminiego.

Wróć do „Anglia”