Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 28 sie 2014, 1:44
MaUser_FCI
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 28 sie 2014, 3:20
Ja wiem, że dla poziomu sportowego to osłabienie, ale z punktu widzenia kibica piłki to dobra opcja. Ludogorca nie lekceważcie, bo nie jednej ekipie może napsuć krwi.cruel pisze:Fajnie ze Baskowie w trzecim koszyku, przydala im sie gra w LE. I troche bekowe ze w LM bedziemy mieli Maribor czy Ludogorets, a Napoli jedzie do domu
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 sie 2014, 8:30
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 28 sie 2014, 10:22
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 sie 2014, 10:24
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 sie 2014, 11:46
Wcześniej przez lata grał w Dinamie Bukareszt, więc wygrana ta smakuje dobrze podwójnie.League pisze:Bułgarski Ludogorec Razgrad po raz pierwszy w historii zagra w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Wszystko dzięki obrońcy Cosminowi Motiemu, który w meczu ze Steauą Bukareszt z konieczności stanął na bramce i obronił dwa rzuty karne.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 sie 2014, 12:04
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 28 sie 2014, 12:36
UEFA bierze pod uwagę konflikt zbrojny Rosji z Ukraina. W fazie grupowej LM Szachtar nie moze trafić na CSKA i Zenit. Losowanie LM od 17.45
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 sie 2014, 12:42
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sie 2014, 12:43
Nie, losowanie grup LM zawsze jest dzień przed losowaniem grup LE.ddemon pisze:Co? To losowanie LM nie jest o 12 a LE o 13 jutro?![]()
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 sie 2014, 12:48
To coś musieli zmienić...Chyba,że rok temu też miałem na popołudnie i mi umknęło,bo pamietam jak zawsze było w ten sam dzieńpiotrcies pisze:Nie, losowanie grup LM zawsze jest dzień przed losowaniem grup LE.ddemon pisze:Co? To losowanie LM nie jest o 12 a LE o 13 jutro?![]()
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sie 2014, 12:51
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 sie 2014, 12:57
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2014, 14:53
jakby ktoś chciał zobaczyć, to karne są tutaj dobry wariat w bramceLeague pisze:Bułgarski Ludogorec Razgrad po raz pierwszy w historii zagra w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Wszystko dzięki obrońcy Cosminowi Motiemu, który w meczu ze Steauą Bukareszt z konieczności stanął na bramce i obronił dwa rzuty karne. Właściciel klubu zapowiada, że jego nazwiskiem zostanie nazwana trybuna na nowym stadionie, fani zmieniają notę biograficzną Motiego w Wikipedii, a sam zainteresowany mówi, że już więcej nie chce być bramkarzem.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio