F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 111

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 lip 2005, 15:04

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:a Trofeum Zamory i 19 meczow bez straconej bramki VV to tylko i wylacznie zasluga naszej (jakze czesto krytykowanej) galaktycznej obrony :]
w 80 % TAK. VV nie jest swietnym bramkarzem ,smien nawet powiedziec ze Żorkiera nie odstaje od niego umiejetnosciami ale jego wiek robi swoje

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 lip 2005, 15:17

Bienias pisze:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:a Trofeum Zamory i 19 meczow bez straconej bramki VV to tylko i wylacznie zasluga naszej (jakze czesto krytykowanej) galaktycznej obrony :]
w 80 % TAK. VV nie jest swietnym bramkarzem ,smien nawet powiedziec ze Żorkiera nie odstaje od niego umiejetnosciami ale jego wiek robi swoje
ooooo tak. ciekawe wiec, czemu zagral az tyle meczow w sezonie. pewnie dlatego, ze Rijkaard jest slepy

uwazasz, ze Casillas tez jest slabym bramkarzem?

mecze z Sevilla, Depor i Levante - podania do rywali, co omal nie zakonczylo sie golem (z Levante sie zakonczylo)

mecz z Mallorca - sam sobie strzelil gola

mecz z Bilbao - bardzo slaby

mecz z Juve (drugi) - j.w.

mecz z Barça na CN - to co zrobili z R. Carlosem powinno trafic do cyrku

wymien mi podobne mecze VV

bo ja sobie jedynie przypominam, jak uratowal nam dupe z Getafe, RSSS, Bilbao i swietny mecz ze Szachtarem :] ale moze mam skleroze :]

Valdes: wpuścił 24 bramki, Casillas 29. ale my mamy super-hiper-mega obrone :]

podaj mi bramkarza lepszego, ktorego moglibysmy sprowadzic, z paszportem i ktory jest do wyjecia

p.s. o ile dobrze pamietam, czesto bywasz na BO :|

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 21 lip 2005, 17:58

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:mecz z Barça na CN - to co zrobili z R. Carlosem powinno trafic do cyrku
Nawet największym piłkarzom zdarzają się błędy

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 lip 2005, 18:06

a kto powiedzial ze nie? :|

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 lip 2005, 18:26

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:[podaj mi bramkarza lepszego, ktorego moglibysmy sprowadzic, z paszportem i ktory jest do wyjecia

Dosc czesto sie tam udzielam.

A po co nam bramkarz. Uwazam ze VV powinien dalej grac w FCB i poprawiac swoje umiejetnosci

Co do Ikera to zobacz ile wybronil trudnych pilek. To co go rozni od np VV to to ze broni w sytuacjach beznadziejnych

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 lip 2005, 18:32

Bienias pisze:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:[podaj mi bramkarza lepszego, ktorego moglibysmy sprowadzic, z paszportem i ktory jest do wyjecia

Dosc czesto sie tam udzielam.

A po co nam bramkarz. Uwazam ze VV powinien dalej grac w FCB i poprawiac swoje umiejetnosci

Co do Ikera to zobacz ile wybronil trudnych pilek. To co go rozni od np VV to to ze broni w sytuacjach beznadziejnych
akurat VV tez potrafi bronic w sytuacjach beznadziejnych. udowodnil to jak juz wspominalem w meczach z Getafe, RSSS, Bilbao czy nawet ze Szachtarem. nie ma gorszego refleksu od Casillasa, choc Iker jeszcze czesciej ratowal dupe Realowi niz VV Barçy. VV jest tez obecnie jeszcze z pewnoscia slabszy od Ikera (ktorego bardzo cenie), ale wierze, ze z roku na rok bedzie co raz lepszy

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 lip 2005, 21:21

No jak dla mnie to VV nie będzie lepszy od Ikera. Niestety. Nic do niego nie mam ale uważam że odbiega klasom od jednego z nie wielu graczy Realu, których szanuje za ich umiejętności.

stz_FcB
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stz_FcB » 21 lip 2005, 23:14

Niewiem moze sie myle ale według mnie Iker jest gorszy od VV 8) (taka moja opinia) Iker ma poprostu dozo szcześcia a VV pokazuje na co go stac on musiał sie przebic do 1 składu a iker miał go zapewniony i tu widac juz kto sie bardziej przykłada. . . a tak aprpo to mi to na to wyglanda ze całe debile z Madrytu (chodzi mi o real0 graja dla kasy i zdania nie zmienie !!

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 lip 2005, 23:19

po pierwsze, primo:

dyskusje o tym, że Iker jest lepszy od Valdesa możesz przeczytać w temacie "11 ligi hiszpańskiej"

po drugie, primo:

od dawna jesteś analfabetą ??

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lip 2005, 23:21

Matko! Kieruj! Spraw aby tacy frustrci jak ten pan, którego wypowiedź będzie mi dane rozłozyć na części pierwsze wyleciał tak szybko, jak wleciał.
stz_FcB pisze:Niewiem moze sie myle ale według mnie Iker jest gorszy od VV 8)
Proszę. Nie z takimi porównaniami, nie tutaj.
Iker ma poprostu dozo szcześcia a VV pokazuje na co go stac on musiał sie przebic do 1 składu a iker miał go zapewniony
Ktoś Ci płaci za te bzdury? Iker musiał po drodze pokonac świetnego w swoim czasie Cesara, zaś VV miał na drodze Rustu, którego pożegnano bez żalu.
a tak aprpo to mi to na to wyglanda ze całe debile z Madrytu (chodzi mi o real0 graja dla kasy i zdania nie zmienie !!
Każdy piłkarz gra dla kasy. Taka prawda. Zawód jak każdy inny. Są też tacy, którzy grają dla przyjemności, ale kasa i tak jest ważna.

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 11:12

Bonso pisze:po drugie, primo:

od dawna jesteś analfabetą ??
Kłuje mnie to w oczy. Pytasz sie kogoś czy jest analfabetą a sam robisz błąd. :roll:
Visca el Barca

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 sie 2005, 20:05

Ktoś pamięta świetną interwencje VV w meczu z Numancią :?: :wink: :lol: ]:->

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 sie 2005, 15:01

Nie oszukujmy się VV jest lepszy co pokazał w lidze. Valdes puścił mniej bramek niż Casillias, a waszym usprawiedliwieniem może być tylko to, że macie słabszą obronę. No to jakby włądze Realu pomyślały to by nie kupowały Robinho i Baptisty tylko zainwestowały w porządnego obrońcę.

Karne:
Valdes 2-4 dokładnie nie pamiętam
Casillias 0-2 dokładnie nie pamiętam

Nie to, że jestem fanem Barcy i wole Valdesa tylko pisze prawdę...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 15:16

herdek pisze:Nie oszukujmy się VV jest lepszy co pokazał w lidze. Valdes puścił mniej bramek niż Casillias, a waszym usprawiedliwieniem może być tylko to, że macie słabszą obronę. No to jakby włądze Realu pomyślały to by nie kupowały Robinho i Baptisty tylko zainwestowały w porządnego obrońcę.

Karne:
Valdes 2-4 dokładnie nie pamiętam
Casillias 0-2 dokładnie nie pamiętam

Nie to, że jestem fanem Barcy i wole Valdesa tylko pisze prawdę...
Ja nienawidze realu ale musze przyznać że piszesz głupoty !!!
Valdes jest dużo gorszy do Casilliasa przecież to widać gołym okiem jak byś oglądał mecze w lidze Hiszpańskiej to byś tak nie mówił. Ale z jeden strony rozumi cie kibic Bareclony nawet jeżeli prubuje być obiektywny nieświdomie faworyzuje swój ukochany zespół :wink:

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 15:27

Casillias jest lepszy niż Valdes. Valdes popełnia za dużo głupich błędów. Taka jest prawda. A Casillas jest już bardzo dobrze ograny w europejskich pucharach.

Takie jest moje zdanie.

P.S. Ale oczywiście Valdes nie jest słaby, wielu mocnych klubach by sobie na 100% poradził

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”