Ale ja nie narzekam na swoje. Mnie wkurza ich narzekanie.ubek pisze:Było się uczyć z 5-10 lat, to też byś miał tak dobrze.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2014, 22:59
Ale ja nie narzekam na swoje. Mnie wkurza ich narzekanie.ubek pisze:Było się uczyć z 5-10 lat, to też byś miał tak dobrze.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 03 wrz 2014, 23:09
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2014, 23:11
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 03 wrz 2014, 23:30
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 wrz 2014, 23:34
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2014, 23:36
Dowiedz się w takim razie, ile godzin ten nauczyciel spędza tygodniowo/miesięcznie w budynku szkolnym, skoro wyciągnąłeś argument brania klasówek do domu.ddemon pisze:ale Ty do domu roboty raczej nie przynosisz,a nauczyciele tak
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 wrz 2014, 23:44
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 03 wrz 2014, 23:45
Czasy "odrobinę" się zmieniły od twojej rozmowyddemon pisze:I teraz pomyśl,że taki nauczyciel uczy w szkole conajmniej trzy klasy lub więcejOd tamtego momentu całkiem inaczej patrzę na zawód nauczyciela..Co on ma z życia przez 10 miesięcy - owszem zawsze zawód może zmienić,ale może lubi spędzać czas z uczniami,dziećmi,sprawia mu to frajdę itd.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 wrz 2014, 23:49
Nie wszystkie sprawdziany sprawdza je w budynku szkolnym - mając tzw okienko i godzinę wolną od zajęć - nauczyciel też człowiek ma prawo do odpoczynku lub też przygotowuje się do następnych godzin lekcyjnych - sprawdza z czego prowadzi zajęcia itd..cloner pisze:Dowiedz się w takim razie, ile godzin ten nauczyciel spędza tygodniowo/miesięcznie w budynku szkolnym, skoro wyciągnąłeś argument brania klasówek do domu.ddemon pisze:ale Ty do domu roboty raczej nie przynosisz,a nauczyciele tak
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 wrz 2014, 0:08
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 04 wrz 2014, 0:09
Rojiblanco

NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 wrz 2014, 0:33
Wiem, że w Polsce jest różnie, ale jako ciekawostkę zarzucę, że w szkole w której pracuję wszyscy nauczyciele pracują w godzinach 8:00 - 16:00 codziennie.cloner pisze:Dowiedz się w takim razie, ile godzin ten nauczyciel spędza tygodniowo/miesięcznie w budynku szkolnym,
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 wrz 2014, 8:18
Oj tam, pogoniliśmy żabki i tyle.myhalek_acm pisze:niezla zadyma pewnie byla Cloner
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 wrz 2014, 8:24
Kostek, jeszcze z tego nie wyrosłeś?cloner pisze:Oj tam, pogoniliśmy żabki i tyle.myhalek_acm pisze:niezla zadyma pewnie byla Cloner
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio